Как се запознахте с настоящия ви

• 6 706
  • 149
  •   1
Отговори
# 75
Запознахме се преди 25 години точно.Е,да не помислите ,че аз съм на 50.Няма такова нещо.Скоро навърших30 за уточнение.Като се нанесохме в панелката преди 25г. се запознахме пред блока.Оказа се ,че той живее на 4тия етаж,а аз на 6-тия.Сега живеем всички в един блок-свеки на 4тия,моите на 6тия,а ние по средата.И е хубаво,и не е.

# 76
  • Ruse
на курсове по математика

# 77
Работехме на едно място.

# 78
Негов приятел ми беше гадже.

# 79
Бяхме колеги в университета,когато той ми пусна листче по време на една лекция с текст:Имаш ли планове за след лекцията,какво ще кажеш да пием кафе"
Аз обаче  нищо не отговорих нито на това писъмце нито на следващото и той си тръгна CryНо един ден случайно се видяхме в градският транспорт и аз го поканих на кафе smile3503

# 80
Припозна се в мен....
Той - приятел на шефа , мен ме уреди на работа /тогава сервитьорка / , моя приятелка .Тя работеше в другата смяна . Един ден си седя на бара с гръб към вратата , някой ме хваща през кръста и вика - " Извинете бръснете ли си краката ", аз се обръщам- и той   Embarassed почервеня от срам...После идваше да ме кани на кафе , но ме лъжеше , че е женен с три деца , аз го гонех а  междувременно си имах закачки с един младеж...  и той си отиваше , много обичаше да послъгва за удоволствие . След един месец дойде пак - вика "Идвам да те взема за кафе " Аз не му вярвах , но така и стана , после " ела да ми видиш кучето "и така... Днес имаме годишнина- 11 години брак.

# 81
Отидох на нова работа и си го заплюх! Laughing

# 82
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
В www.sladur.com Crazy. Досаждаше ми известно време и накрая склоних да се видим ooooh!.

# 83
и ние в чата...но после минахме на мейли и един месец си писахме...по 3-4 мейла на ден, добре че работех в клубче Laughing После решихме да се видим, като се видяхме,решихме да се оженим Laughing И така, скоро правим годинка от сватбата Crazy

# 84
като ме пита някой този въпрос в началото доста странно ме гледа,ама ще ви кажа.по случайност започнах работа в шел-хемус(това е на магистралата и да не си помислите нещо моля ви!) ,правех сандвичи та един прекрасен ден дойдоха магистрални полицай да си пият кафенцето при нас.те общо взето всеки ден си идваха ,но не съм им обръщала особено внимание.та нямах работа и се заговорих ме и той реши на майтап да ми вземе номера,това стана на 20 май 2004 .та резултата е ,че още сме си заедно и имаме една прекрасна дъщеря!и

# 85
Ех, студенстски години... Учех, живеех и работех в Пловдив, в един ресторант като сервитьорка. Него го пратиха от фирмата за охрана да ни пази. Отначало много ме дразнеше, беше винаги ухилен, винаги се закачаше, винаги шумен и около него винаги имаше поне 3-4 ученички (до ресторанта имаше у-ще). На всичкото отгоре се оказа и от града, от който идвах (и с който не исках да имам нищо общо вече). Месец - два само се дразнехме взаимно и в същото време се гледахме като котараци и накрая след едно излизане и запиване на персонала в една кръчма той най-нагло каза, че идва да ме изпрати. Аз му казах "Много важно, изпращай ме като искаш..." и така... изпрати ме, после на другия ден и аз го изпратих ... от вкъщи  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green След известно време се разделихме за около година (ама това са други филми), после пак се видяхме и вече 4 години сме заедно, от 1 като семейство.  

# 86
Аз работех в едно кафе, той беше чест посетител.Веднъж каза, че ще ходи на кино.Аз се направих на интересна и му казах: " Искам и аз Mr. Green"Той ми отговори7"Добре".Срещнахме се пред киното и т.н.Вече 12 г. сме заедно.Преди известно време ми каза, че ако не съм го била свалила аз, той нямало да направи първата крачка, че го било срам.

# 87
обща приятелка ни запозна, отидох на рождения му ден преди 8 години и до ден днешен сме постоянно заедно

# 88
  • София
Служебно  Laughing Mr. Green Работехме заедно, но нещата се развиха в тази насока чак след месеци  Hug

# 89
На един летен купон в двора на приятел. Случайно се озовах там. Седнахме в 19:00 часа. Някъде сутринта, към 06:00 домакинът и сегашната му приятелка отидоха да мият чинии...  Mr. Green Heart Eyes Laughing Оказахме се сами двамата. Доста добре си побъбрихме. Когато тръгнах да се прибирам у дома (някъде към 09:00 часа), вече му бях дала напътствия да купува ван, в който ще возим трите двойки близнаци, които ще си направим.  Shocked Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт