Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 11 тема

• 50 979
  • 768
  •   1
Отговори
# 135
Бързо и леко да минава!
И аз съм почивка от кутийки, че нали големите не са на училище, а моите и двете са в тази графа😀

# 136
  • Бургас
Бързо оздравяване на болните!
Моят четвъртокласник и все още на училище. Кутията за днес - таратор, руло стефани и курабийки с овесени ядки, ябълки и канела.

# 137
  • София
Mama na Mimi, бъди здрава!!
Утре и аз ще слагам Руло Стефани с моркови и картофи Simple Smile Simple Smile

# 138
  • Sofia
Мама на Мими, леко да минава! Hug

# 139
Здравейте!

Мама на Мими, бързо и леко да мине!

Аз също липсвам от две седмици заради положителен тест. Но при мен мина доста леко, само липсата на вкус и обоняние от 10 дни ми е тегава.

# 140
мацки, бързо да се оправяте!

# 141
  • shumen
На  болните-бързо оздравяване!
За утре-за закуска-бутер банички,за обяд ще имат в стола бял боб яхния,плод,за СЗ-кашкавалка и бисквити Тутку.
За мен-за закуска-бутер банички,за обяд картофи яхния.

# 142
Мама на Мими и Симпатухчето бързо да се оправят! Heart

# 143
  • София
Както се разбрахме, днес в кутията има Стефани, печен картоф и прясна туршийка. За СЗ- кренвиршка.

# 144
хайде със зор последни кутии....кексче с ябълка и круша, писюр кИфте, банан, мандарина. това ще ми връща днес.

# 145
Леле, толкова съм зле, че мислех, че съм качила днешната кутия. Влизам за идеи, а то...

За обяд - наденички с картофено пюре.
Благодаря за идеята за Стефани-то. Отивам за кайма.

# 146
  • Бургас
След снощната пресконференция съвсем ми се изгуби желанието за приготвяне на кутии Disappointed
За днес - супа топчета, сандвич и пудинг.

# 147
  • Sofia
Дрънкат ги едни.... и народа пак не разбрал - някои си мислят, че до март затварят.  иконка - "плясвам се по челото".

# 148
  • Бургас
Като нищо ще затворят училищата до март,  че и повече, явно учителите предпочитат да са ДО. Оптимистичният ми вариант е до края на февруари (да минат поне гриповете, то другото няма да свърши скоро) Disappointed

# 149
  • Sofia
То не че не може, ама обмислят затваряне на всичко за 3 седмици и после ще удължават според ситуацията.
До март е извънредното положение с досегашните мерки.

Общи условия

Активация на акаунт