Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 11 тема

• 50 978
  • 768
  •   1
Отговори
# 120
За днес - спаначена супа, домашни меденки и кисело мляко със сладко от диви ягоди.

# 121
мусака с тиквички, чери, банан, мандарина.

# 122
  • Бургас
Таратор, миш маш + детски кренвирши от Лидл и салата краставици. За десерт - банан.

# 123
Ние отпадаме с кутиите за известно време.
Скрит текст:
Едната им учителка е с положителен тест и минават дистанционно Confused

# 124
  • shumen
За днес-за закуска-принцеси с кайма,за обяд ще имат в стола-кюфте магданозлия,плод,за СЗ-кроасан с масло от Лидл и едно Барни.
За мен-за закуска-принцеси с кайма,за обяд-кашкавал пане,варени картофи и салата зеле.

# 125
Зелено с оранжево ми се получи днес. Само млякото разваля картинката.

За обяд - макарони с наденица ала мама, т.е. забърках каквото ми попадна пред очите, наденица, червен боб, домати от консерва, много подправки. Даже пикантно дойде накрая.

# 126
  • София
О: Пълнени чушки със сос СЗ: Баница и бананово мляко

# 127
  • Бургас
Петък - пълна липса на вдъхновение - таратор, сандвич, пудинг Simple Smile

# 128
И аз така с вдъхновението, а и товацсалеч бе ми е задачата за деня, уви. За щерката памук кифлички, мусака с тиквички, черита, мандарини. За ММ вместо мусака спагети с кюфтенца.

# 129
  • Sofia
Кутиите от тази седмица:

Понеделник:
МЗ - банан и портокал с масло и мейс, черен и бял шоколад
Обяд - салата - зелена, червена, брюкселско зеле с бекон, чери домати, поширани яйца и тортила чипс с дресинг - сос Айоли;   чурос с шоколад

Вторник:
МЗ - Клементина и слива
Обяд -  ризото с микс от гъби (кралска печурка, кладница, челядинки и манатарка);   салата - зелен боб с чесново-грчичен дресинг; сиренце Кири;   хелоуинско пукащо шоколадче

Сряда:
МЗ - оризови палачинки с крема сирене и сотирани в масло ябълка и морков с джинджифил и дълъг п-р ( любима подправка!)
Обяд - къри с тиква и патладжан;  "ориз" от броколи; шишчета с  хрупкав Панир и чушка;   бразилски орех и суш. червени боровинки

Четвъртък:
МЗ - ябълка, боровинки  и физалис
Обяд - крем супа от печена тиква с Дука;  крутони с чедър;  салата - зелена, спанк, рукола, бадеми, кашу, сушени плодове - ананас, папая, манго и черни кайсии, кестени и Горонзола с горчичено-балсамов дресинг;  Нутела

Днес:
МЗ - печена тиква с "крем карамел"
Обяд - домашни изварени ньоки (бели и зелени) с домашно песто Дженовезе с лилав босилек от моята градинка и чери домати; салата - авокадо, рукола и грозде с медено-балсамов дресинг; лимоново "Тирамису" поръсено с Амарети и лимонова кора

# 130
  • shumen
За утре-за закуска-принцеси с кайма,за обяд ще имат в стола-кебапче,зеле,нисело мляко,за СЗ-кроасан с шоколад,Барни.
За мен-за закуска-принцеси с кайма,за обяд-зелеви сарми.

# 131

За обяд - сърми с ориз.

# 132
  • София
Моят човек днес ще го събираме по-рано за зъболекар, така че има едно пиде, което да може да сгъне набързо. Сложих и плодове.

# 133
пълнозърнести плодови кексчета, печени картофи със сирене, мандарина, банан.

# 134
  • София
Здравейте! Ние пасуваме тази и предната седмица
Скрит текст:
- от вторник сме под карантина, аз съм с положителен PCR тест Sad Бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт