Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 11 тема

• 50 974
  • 768
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Днес обядът беше кюфтета с гарнитура, залата зеле с моркови и за десерт - отново грозде.

# 106
Не какво вдъхновение нямам за кутии и снимане, толкова съм затрупана с работа, пфу.
Днес пилешко със зеленчуци и нудли Чоу Мейн, памук кифлички с различна плънка, банан, черита.

# 107
Аз пропуснах две кутии, че много работа ми се натрупа и таткото ги пое. Преди малко спретнах утрешната. За обяд е предвидена мусака, но без снимка.

# 108
  • shumen
За утре-за закуска-хлебна баница,за обяд ще имат в стола-кюфте,ризото,плод,за СЗ-бутер баничка.
За мен-за закуска-хлебна баница,за обяд още не съм мислила.

# 109
  • София
О: Зелен бобец с филийка Живена СЗ: Бретцелово хлебче с шпек и лютеничка

# 110
З: препечена филийка с домашна луканка.
Друго: свинско с ориз в слоукукъра,остава един път; банан, мандарини, черита.

# 111
Днес боровинки, кисело мляко,  2 варени яйца, които останаха извън снимката, филе Елена и кашкавал. Детето каза, че ще си намачка боровинките и ще ги смеси с млякото.

# 112
На мен нещо ми е утрепано и не ми се снима! Иначе нося грах с копърче на яхния в термоса, хляб от кашу и зелена салата айсберг с репички и зелен лук.

# 113
  • Бургас
Все още приготвяме кутии, да видим докога.
За днес - таратор, спанак с ориз и ябълка за десерт.

# 114
Днес съвсем без желание:

Ориз със зеленчуци, баничка със спанак и извара, ябълка, скир ягода за пиене.

# 115
Ние си вземаме от лидл закуска за следващия ден най-любима ѝ е с пица. И понякога барче има най-различни.

# 116
  • Някъде по Дунава
Не съм се включвала отдавна. И тази седмица за първи и последен път. От утре сме онлайн. Козунака на Морена с плънка от орехи, какао, пудра захар и мляко, зад кадър круша.

# 117
  • София
О: Панирано пилешко филе с млечно-чеснов сос, доматчета и плоска питко-мекица ли излезе какво ли с кашкавал
СЗ: Клафути с ябълки

# 118

Кебапчета, домат, сандвичи с топено сирене и филе, скир ягода за пиене, банан и половин баничка (останаха извън кадър), вафла (спечелила я на "Колелото на късмета" Laughing ).

# 119
  • shumen
За закуска-принцеси със салам и кашкавал,за обяд ще имат в стола-пиле със зеленчуци,фъстаковка,за СЗ-кроасан с шоколад и бисквити Орео.

Общи условия

Активация на акаунт