Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 11 тема

• 50 960
  • 768
  •   1
Отговори
# 90
  • shumen
За утре-за закуска-бутер банички,за обяд ще имат в стола-бял боб яхния,кисело мляко,за СЗ-кроасана,който днес го върна и бисквити Орео.

# 91
Само една кутия за утре, защото голямата ми девойка минава онлайн.

В кръглата кутийка на снимката, по желание на госпожицата, има малко от днешната вечеря. Оказа се, че съм останала без арабски кус-кус за рибата тон, затова го замених с вариация на рецепта, която ми попадна в нета - черен ориз, червен боб, царевица, нахут, авокадо, риба тон, обилно поляти със зехтин, сок от лайм и сол. Одобри се от населението.

За обяд отново ще има спагети болонезе, за малкия спагетояд.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 23:38 от Jillian

# 92
Добро утро!

Гръцки питки с масло, свинско филе и др. благинки, тиквена сладка, йогурт ягода с дражета, банан и нектар праскова. Изключително съм доволна, че избутахме и тази седмица... Laughing

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 22:41 от dolce miele

# 93
  • София
Здравейте петъчно Simple Smile Кутиите днес: палачинка с кашкавал и сирене, и една с шоколад; спагети със сос от броколи, сметана и синьо сирене; сурова чушка, пълнена със сирене; два макарона Simple Smile

# 94
  • Sofia
Кутията с храна на щерката:

MЗ - круша и боровинки
Обяд - патладжан по тайландски с басмати ориз и фъстъци; салата - целина, дюла, круша, морков, червени боровинки и шоколадови слънчогл. семки с горчичен дресинг; мини чийзкейкче с горски плодове

# 95
  • shumen
За днес-за закуска-принцеси с кайма,за обяд ще имат в стола-спанак с ориз,кисело мляко,за СЗ-филия с течен шоколад,солети.
За мен-за закуска-принцеси с кайма,за обяд-пилешко с ориз.

# 96
Добро утро.  За днес хамбургер и две кутии с плодове: мандарини,  ягоди и боровинки.

# 97
  • София
Добра седмица!
О: Свински късчета с ориз, мини хлебче  с моцарела и гауда
СЗ: Кренвиршка

# 98
Добро утро!

Омлет със сирене, алабаш, гръцка питка с топено сирене и свинско филе, банан, ябълка (в кутията с капака Joy ), скир за пиене с вкус ягода.
Хубава седмица! Simple Smile

# 99
  • Бургас
Кутията днес - лазаня с гарнитура лазаня Simple Smile, десерт - грозде и меденки (първите от коледното сладкоправене).

# 100
  • София
Добро утро и от мен! Новата седмица започваме с: за закуска сандвич с лютеница и луканка; пиле с ориз, моркови; и ние поставихме началото на Коледните меденки Simple Smile

# 101
  • Sofia
Храна в кутията на щерката:

МЗ - портокал и банан с масло и мейс, черен и бял шоколад
Обяд - салата - зелена, червена, брюкселско зеле с бекон, чери домати, поширани яйца и тортила чипс с дресинг - сос Айоли;   чурос с шоколад

# 102
  • shumen
За утре-за закуска-принцеси с кашкавал и салам,за обяд ще имат в стола супа пиле,мляко с грис,за СЗ-отново пожела филия с течен шоколад и една коледна шоколадова близалка.
За мен-за закуска-принцеси с кашкавал и салам,за обяд картофи на фурна.

# 103
  • София
За обяд в термоса има мусака, за СЗ палачинкови кексчета

# 104

За днес фусили триколоре със сметана, сандвич с пастет, краставица, ябълка, скир за пиене ягода и пудинг ванилия.

Общи условия

Активация на акаунт