На прибиране мм подметна нещо в смисъл "тази не е затворила и един буркан лично", но и с това да не ви занимавам. Още преди да се приберем вкъщи, в групата, където ставаше цялата организация, започнали оплаквания - по-малко бройки, невакуумирани буркани и подобни неочаквани изненади. Аз моментално правя инспекция - няколко буркана наистина вече бяха развалени, без вакуум, другите неща бяха ок. И се започнаха едни грозни панаири - "производителката" първо започва да обвинява купувачите в злепоставяне и "ти работиш за еди кой си, той ми е конкуренция". Ден-два по-късно започна да се оправдава - жената, която е правила бурканите, еди какво си, тя е виновна, не аз. С мъка я принудиха да върне някакви пари на 1-2 от най-пострадалите - имайте предвид, че повечето хора й оставиха суми между 100 и 200 лв., понеже, нали, зимнината не може да е 1 лютеница и 1 буркан боб, трябва да стигне за по-дълго време. А и цените не бяха ниски. Та върна тя някакви пари, но като видя, че няма да стане с контраобвинения, просто блокира всички с развалените буркани и си направи своя група. И съм сигурна, че още продава
И това беше с някакви лютеници, добре, че тази гадина не е имала достъп до количества месо.
Та така за алтернативата на злите капиталистически вериги за храна. Препоръчани теми