Сексът е ...

• 10 489
  • 111
  •   1
Отговори
# 105
Вълкът го каза много на място - секса с празен член, може да е само в минало време, а пък ако е и кратък член, съвсем...

@Соня, то и сексът е за забавление, което не означава, че е все едно какъв е. По същия начин е и с правописа и граматиката.

По въпроса със споделянето на пикантерии между приятелки, съм на мнението на Черната станция. Мъжете се хвалят по време на ергенлъка и забивките, а жените със семейния си живот. И някак си по ми харесва първия вариант. При кратка връзка не ме вълнува тя на кого какво разправя, но когато сте дълго заедно, имате общи познати и компания, и вече не ти е все едно кой какво знае за тебе. Най-малкото не всички хора "понасят" добре истината, имало е случаи хора да си променят тотално мнението за някого, когато научат определени детайли... И когато такъв човек ти е близък познат, или съсед, или колега, могат да станат разни филми...

# 106
Скрит текст:
След среща с момичетата ми изникна този въпрос. Голяма част от приятелките ми всъщност твърдят, че секса вече не е така страстен, прави се сякаш по задължение, ей така за спорта и не им доставя необходимото удоволствие. Чудих се много, защото по нищо не личи, докато не го чух от собствените им усти..
И в тази връзка ми е любопитно всъщност какво е настроението тук?
Ще се радвам, ако се включат дами/господа с връзки по-дълги от година-две,
Скрит текст:
тъй като всички знаем, че е началото всичко в една връзка е прекрасно, ноооо не винаги нещата си остават така.
Също ми е любопитно, ако има такива които продължават да правят страстен, импулсивен секс как са успели да запазят това пламъче.. А за тези, които са недоволни от секса да споделят защо мислят, че се е стигнало до там?
Почти 30 години заедно.Секс 2-3 пъти седмично.Повече от задоволителен.
Страстта се запазва, когато има любов, когато има силна емоционална връзка, когато винаги сте "един до друг"-т.е. винаги усещате другия до "рамото си"....накратко, силна духовна връзка между двамата.

# 107
Единствена причина да не е редактирано заглавието е,  че не съм наясно как се случва това 😀 не го намирам и за супер необходимо да разбера откъде точно се редактират тези неща.
Във форума съм за забавление, да губя време, не да го разучавам.
И какви сериозни отговори очаквате, че чак и статистика да си правите?
Ала-бала питане и такива отговори са.

# 108
  • София
Докладвам - уау.

# 109
Стопански Енергиен Комбинат - София.
(a.k.a Топлофикация)

# 110
Няма красиви,финансово обезпечени с добра работа и умни мъже покрай теб!?
Гръцки богове не съм виждала наживо и не ги коментирам.

Не, комбинация от всичко това, няма..

ММ прилича на грък, всички го мислят за такъв.  За мен е красив, с добра работа и изключително умен.
Сега, в кризата, не е процъфтял финансово, но когато го срещнах, определено беше. Като отмине - пак ще бъде.

# 111
  • София
След среща с момичетата ми изникна този въпрос. Голяма част от приятелките ми всъщност твърдят, че секса вече не е така страстен, прави се сякаш по задължение, ей така за спорта и не им доставя необходимото удоволствие. Чудих се много, защото по нищо не личи, докато не го чух от собствените им усти..
И в тази връзка ми е любопитно всъщност какво е настроението тук? Ще се радвам, ако се включат дами/господа с връзки по-дълги от година-две, тъй като всички знаем, че е началото всичко в една връзка е прекрасно, ноооо не винаги нещата си остават така.
Също ми е любопитно, ако има такива които продължават да правят страстен, импулсивен секс как са успели да запазят това пламъче.. А за тези, които са недоволни от секса да споделят защо мислят, че се е стигнало до там?

Здравейте,
Първо 15 години съжителство с партньорката ми.....Защо се случва така,че отначало всичко е импулсивно,диво и още не знам какво, а после...трудно, мързеливо и непостоянно...ами сами трябва да си направим оценка какво ние направихме за да не е така...и да се обвиняваме взаимно...
Всички са недоволни от секса...жените от мъжете си и мъжете от жените си.....така е.Хубаво е да се направят опити да се подобрят нещата, но с течение на времето ако не с е случи това просто не пламъче ами и искра от запалка няма..

Общи условия

Активация на акаунт