Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да получа болничен лист за 42 дни от болница или НОИ?
Какви са изискванията за получаване на месечни помощи за деца до навършване на една година?
Какви са необходимите документи за получаване на еднократна помощ за първо дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да получа болничен лист за 42 дни от болница или НОИ?
-
Какви са изискванията за получаване на месечни помощи за деца до навършване на една година?
-
Какви са необходимите документи за получаване на еднократна помощ за първо дете?
-
Какво се случва, когато сте самостоятелно заети, имате фирма и сте в отпуск по майчинство, когато изтекат 2 години, губите ли право на обезщетения?
-
Мога ли да прехвърля втората година от майчинството на бащата на детето, ако започна работа преди изтичането на първата година?
Вижте имам пак въпросителна . Въведен ми е 45 дневдният . Никога не съм била на по -висока от МРЗ , даже на по-ниска и на борсата . Пише че са изчислили 455 за периода от месец 1 , което следва да е работните дни след 12 до края на месеца -14 БР . Обезщетението ако разделя 455 идва към 32 лв , което ми се струва невъзможно . Къде греша?