КЪДЕ и КАКВО спортуват нашите деца?

• 34 415
  • 95
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Балет за деца в центъра на София, можете ли да ми препоръчате школа?

Виждала съм табела на ето тази школа:

http://www.balet-fines.com/index.html

Намира се точно за спирката на тролеите и автобусите на Патриарха и Витошка.

# 76
Някой ходи ли на художествена гимнастика в локомотив? Дъщеря ми е на 5 г и ходи от миналата година на балет в балетно училище "тиара", много съм доволна. Има обаче страхотно много енергия и тази година ми се иска да ходи и на още нещо. Та' утре ще я водя да пробва народни танци в Българани (на гарата) и до тях има зала на локомотив, та се чудя дали там правят худ. Гимнастика?

# 77
Здравейте,
може ли да ми препоръчате клуб по шах, за кв Младост? В училището на детето, няма.
Иначе препоръчвам  клуб по класическа борба ЦСКА, за деца от 6г, треньор Димчо, в кв. Дианабад https://www.facebook.com/groups/415272261989199/

# 78
Доволна съм от тези хора, но часовете на детето са в училище, не съм я водила в школата:

# 79
Доволна съм от тези хора, но часовете на детето са в училище, не съм я водила в школата:

Благодаря! Relaxed

# 80
Здравейте,
Синът ми е на 10 г., иска да започне да тренира спортна стрелба. Разгледахме в Интернет, само на Герена провеждат обучение за деца, но над 12 г.
Някой знае ли клуб в София, в който тренират и по-малки деца?

# 81
Здравейте,
Синът ми е на 10 г., иска да започне да тренира спортна стрелба. Разгледахме в Интернет, само на Герена провеждат обучение за деца, но над 12 г.
Някой знае ли клуб в София, в който тренират и по-малки деца?
Проверихте ли в Спортно училище "Г е н е р а л  В л а д и м и р  С т о й ч е в" – г р. София, дали имат курсове?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1604942 тук има тема.
Като алтернатива, докато навърши 12г, има клуб по Стрелба с лък, клуб Робин Худ, в Младост2, 39 СУ.
Успех

# 82
Моля за препоръка за добра школа по баскетбол в Лозенец или южните райони, за малък господин на 8 години!

Вижте в частното училище "Свети Георги" на бул.Вапцаров. Там има баскетбол за деца, но нямам контакти.

Малко актуална информация, записахме се в "Свети Георги", групите са за деца в близка възраст, базата е супер, тренерката също, малкият е много доволен. Обратна връзка за Буба баскет, огромни групи и малко внимание, бяхме и в Залата зад УАСГ на проба, там не ни хареса и база и тренировки.

# 83
Синът ми втора година тренира футбол във ФК"Русе". На 10 години е. Много съм доволна от треньорите и организацията в клуба.

# 84
  • Бургас
Големият ми син тренира бокс, плуване, ходи на фитнес,лостове.
Малкият също бокс, фитнес, лостове и в училище тренира хандбал. От плуването временно го спрях.

През годините са ходили на футбол, ръгби и борба. За кратко и карате.

# 85
Има ли ски школа на Витоша, която приема дечица на три годинки..?

# 86
  • пустинята Гоби
В какъв смисъл да приема, само да го пуснете с тях или просто да го обучават във ваше присъствие?

# 87
Някой може ли да препоръча тренировки по баскетбол (любителски) за големи девойки (11-12 клас)?

# 88
Синът ми на 4,5 г. към ДГ ходи на футбол, изправителна гимнастика и народни танци, а отделно от това - на плуване. Обмисляме дали да не го запишем и на катерене.

# 89
  • на 4-ия етаж до асансьора
Синковеца е на 7г. От 4 годишен тренира лека атлетика на Националният стадион "Васил Левски" - Дарко тийм. Доволна съм и той също. От една година тренира и карате - Файтърс -НСА. Очарована съм!Той също.

Общи условия

Активация на акаунт