Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

КЪДЕ и КАКВО спортуват нашите деца?

• 19 653
  • 49
  •   1
Отговори
# 45
На кортовете на Малееви има Приказен тенис - групи за деца 3+. Ние започнахме там, по едно време изгуби интерес, после пак реши, че иска да ходи и сега вече е на индивидуални занимания. Според мен на 4 г. е рано, тренировки и "истинска" игра се получава някъде след 5,5-6 г., но зависи от детето.

Реклама
# 46
  • София
"Aila", информацията за плуването с Мултиспорт карта е много ценна. От доста време издирвам такова място, масово басейните не работят с Мултиспорт.
Моите напоследък ги водя в Ориндж фитнес в Парадайс мол - имат вечерни групи, тип ОФП за деца и приемат Мултиспорт карти без доплащане.

В басейн Спартак с карта Мултиспорт е безплатно - няма и доплащане. Водя там синът ми (6 год) и съм много доволна - водата в детския басейн не е студена, приятна е - температурите в помещенията също са ок.

# 47

В басейн Спартак с карта Мултиспорт е безплатно - няма и доплащане. Водя там синът ми (6 год) и съм много доволна - водата в детския басейн не е студена, приятна е - температурите в помещенията също са ок.
[/quote]

Благодаря! А препоръка за конкретен треньор имате ли?

# 48
  • София
Здравейте. Имаме един много активен фъстък на 3 г. и 8 месеца. Може ли да препоръчате някакъв спорт в близост до Света Троица - Надежда, Люлин за дете на тази възраст?

# 49
  • София
4 г. момиче
Плуване в морето, а в София в св. Георги от време на време.
Ски в различни групи на Боровец, Пампорово и Картала. Веднъж е карала и на Паничище.
Ходене с нас в планината.
Кара колело.
Ходи и на тенис от време на време с учителка в техническия.
В детската градина ходи на йога, народни танци и още 4-5 неща. Само от футбола успяхме да се отървем. Танците много ги обича. Май и на балет ходи.

Извън ходенето, всичко останало са занимални и двигателна култура, но не и спорт, поне на тази възраст е колкото да има понятие.

Общи условия

Активация на акаунт