Любители на кучета - 110

• 27 592
  • 772
  •   1
Отговори
# 660
  • sofia
Здравейте Hug Имам питанка ,някой имал ли е проблем с екзема по муцунката на кучето си? Дадоха ми един спирт,но много и пари ,освен това и не действа ....
Пробвайте с Тридерм крем. От човешка аптека.
Преди време тук ми го препоръчаха, после и ветеринарите потвърдиха, че всеки кучкар трябва да има от него.
Днес водихме Леон при ортопед. Новините не са добри...Оказа се износена ябълка на тазобедрената става. Ще се наложи операция...
Поне, разбрахме какъв ще е подаръка на всички в къщи, за Коледа. Ще гледаме да е като нов до догодина.

# 661
  • Пловдив
Ох, милият футболист Леон. Всичко ще е наред, сигурна съм. Бързо да минава!

# 662
Стискаме палци за Леон.Все пак по Коледа стават чудеса-всичко ще бъде наред! Heart

# 663
Ах,тия сладури...Мокка и Леон!Силни и прекрасно гледани са,ще преборят здравословните проблеми!

# 664
  • София
Аз като прочетох, колко е неприятна кучешката кашлица и колко заразна дори без пряк контакт и веднага го заведох за ваксина.
Болните да оздравяват, а на Леон - лека операция.
Колко е голям той и само по походката ли го заподозряхте, че има проблем?

# 665
  • Sofia
Ваксината за кучешката е или през носа или през устата-зависи от марка/производител,така ми каза ветеринаря,кога слагахме на Бела през лятото. Ние я сложихме август и да чукна на дърво за сега нищо й няма,а тя не пропуска куче да му се качи на главата и да го мирише по муцуната Blush

Безпроблемно да мине всичко при Леон и  да чуваме само хубави новини за всички Heart

# 666
  • sofia
Аз като прочетох, колко е неприятна кучешката кашлица и колко заразна дори без пряк контакт и веднага го заведох за ваксина.
Болните да оздравяват, а на Леон - лека операция.
Колко е голям той и само по походката ли го заподозряхте, че има проблем?
Да. Започня дя вдига едното задно краче. Първоначално от време на време, после по-често...

# 667
[quote author=Shenaypetrova93 link=topic=1268077.msg41884708#msg41884708 date=1607192
Здравейте Hug Имам питанка ,някой имал ли е проблем с екзема по муцунката на кучето си? Дадоха ми един спирт,но много и пари ,освен това и не действа ....
Пробвайте с Тридерм крем. От човешка аптека.
Преди време тук ми го препоръчаха, после и ветеринарите потвърдиха, че всеки кучкар трябва да има от него.
Днес водихме Леон при ортопед. Новините не са добри...Оказа се износена ябълка на тазобедрената става. Ще се наложи операция...
Поне, разбрахме какъв ще е подаръка на всички в къщи, за Коледа. Ще гледаме да е като нов до догодина.
[/quote]

Благодаря много Simple Smile Скорошно оздравяване на вас:hugs:

# 668
Здравейте.
От вчера си имаме едно малко сладко бебче кокерче на 36 дена. Много бързо свикна с дъщеря ми и като не е в стаята скимти, докато не и чуе гласа. Пишка на памперса за сега. Хапва си лакомо, до сега е било само на кърма, не е захранено, но надробихме хляб с кис мляко и си хапва. Сега сме накиснали 55 гр суха храна за целия ден да се размекне да го пробваме. Свикна да си спи в легълцето, но дъщеря ми не е спала цяла нощ, иска да се катери по матрака при нея, ръцете и все при кученцето да са , да я гали, да и говори, даже я е одраскала. Предполагам , че няма нужда от инжекция против тетанус, как мислите? Тя и без това още пие антибиотик, че беше болна.

Според мен нещо не правиме както трябва. Дъщеря ми трябва да е постоянно при него, да му говори, да го гали, да играе. Дайте съвет как да го научиме да не скимти постоянно, да си се занимава и само? И друго, не е акало все още и вода не иска да пие.

# 669
  • София
Добре дошъл на мъника. Първо - прекалено рано сте го взели, кученце не трябва да се отделя толкова рано от майката. Сега ще ви е малко по- трудно в началото, а и после при възпитанието. Хляб за толкова малко куче хич не е полезно, пробвайте го на бебешки гранули, нямат проблем да ги ядат. Тетанус също мисля, че е излишно, освен ако кучето досега не е било в много мръсна среда. Пък и няма проблем да му измиете хубаво лапичките.
Но се подгответе за още безсънни нощи, много рано са ви го дали.
За акането, пробвайте с мокро памуче да му масажирате дупето. Докато са малки и не се сещат да акат сами, майките ги ближат и така ги стимулират.

# 670
Оо миличкия Леон 😔. Дано мине операцията леко и бързо да се възстанови! ❤️

На Мокка бързо да и минава, и дано не прихване и Нъки, че явно е много гадна тази кучешка кашлица! Аз не съм слагала на Тайра ваксина,но започнах да се замислям!

Добре дошли на новите попълнения, да са ви живи и здрави!
Въоражете се с много търпение и спокойствие, и няма да усетите колко бързо ще порастнат 😁

# 671
  • sf
Ей така са някои хора у нас 😂

# 672
Вчера приятелка се похвали, че са си взели кученце... Джак ръсел Stuck Out Tongue Winking Eye Ще бъде в добри ръце, защото това й е 3то кученце и втори Джак. Нямам търпение да го видя.
А На Леон много стиснати пръсти и лапи от нас, всичко ще е наред Hug

Пп:Бейли също го взехме малък. Точно на 40тия ден. Вече беше отбит от майка си, специално питах. И да беше малък. 2 дни не спа спокойно у нас, нощем. Скимтеше. После всичко беше наред и мисля се чувстваше добре.
Така че за толкова малко кученце е нормално да скимти, ще свикне полека /лека.  Рано  е да се учи на каквото и да е, все пак си е бебе..

# 673
  • UK
Джинкс беше на два месеца някъде, когато дойде вкъщи. Веднага свикна, нямаше и ден. Нито квичеше вечер, нито търсеше постоянно внимание. Собственика на майката даде едно одеяло, в началото да му мирише на нея, може и това да допринесе, но бях чела за скимтене и страдане и бях приятно изненадана като не се сблъскахме с това.

# 674
  • Бургас
Момичета, споделям информация, която получих днес - важна и интересна. Ако някой има на сърце, може да помогне на Барс да пази природата чиста!
http://bspb.org/bg/Podkrepi-Bars-nai-dobria-priatel-na-ptitsite.html

Честит празник на имениците и на всички, които носят Бургас в сърцето си:)

Общи условия

Активация на акаунт