Любители на кучета - 110

• 27 604
  • 772
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Добро съботно утро!
Пропуснах порасналата собственичка на пазителя Еро - Мони! Много да е здрава, винаги обичана и закриляна!
Добре дошъл, Ал Капоне. Много го харесвам това име, защото така ми викаха в университета. Laughing

Днес и утре в зооплюс дават 300 точки при поръчка.

Ето как се спи у нас

# 646
Просто страхотни кученца си имате!
Ние с Кара сме до никъде. Възстанови се от операциите, но другото е зле.
Чешане до припадък. Понеделник трябва да ходим да й вземат кръв за серум и след това започваме нови хапчета, в които ми е надеждата. Вече стигаме до по-тежката артилерия. После ще пуснем и тест, няма начин. Прави си рани на места, докато спим.
Отново й сменихме храната, взех Taste of the wild.. И изненада, яде я 2 дена и пак отказа. Моето ядене не си избирам толкова и пак не иска. Попаднах на страничка във фб, в която предлагат домашно приготвена храна за кучета, честно, изкушавам се вече. Тя не може да качи никакви кг, като вейка е. Ще каже човек, че нарочно я държим гладна.
Извинявам се, че само се оплаквам, просто край нямат проблемите Sad

Стискаме палци и лапи вече да се подредят нещата и всичко да бъде наред Heart

# 647
  • Пловдив
Просто страхотни кученца си имате!
Отново й сменихме храната, взех Taste of the wild.. И изненада, яде я 2 дена и пак отказа. Моето ядене не си избирам толкова и пак не иска. Попаднах на страничка във фб, в която предлагат домашно приготвена храна за кучета, честно, изкушавам се вече. Тя не може да качи никакви кг, като вейка е. Ще каже човек, че нарочно я държим гладна.
Извинявам се, че само се оплаквам, просто край нямат проблемите Sad

Всички знаят каква драма имахме с храненето на Саске. Злояд, отказваше всечки храни.  Беше стигнал до постоянно разстройство, пръцкане, къркорене на червата.
Докато намерих бебешката храна на Wolf of Wilderness "Wild Hills Junior".
Саске я яде с удоволствие, чиста и понякога добавям и малко масло от сьомга. Давам рядко и консерва на същата марка, но над месец яде само гранула, за да не се реши пак да прави бойкоти.
Не е най-висок клас, но мисля, че му се отразява добре и я яде (което е най-важното).
Преди това отказа веднага Еукануба и Пуризон.

# 648
  • под тепетата
Ей го тука страшният заек И от нас стиснати палци и лапи за Кари!

# 649
  • София
При нас понеже диванът и леглата са забранена територия, се спи на най-неудобното място.

# 650
  • тук-там
Момичета, при нас сега пък казус с Мокка. Цяла нощ кашля - суха давеща кашлица. Струва ми се, че има секрет и в носа. На слушалка нищо не чухме за щастие, но явно е кучешка кашлица. Някой с опит има ли? Какво давахте за облекчаване на симпомите?

# 651
  • Sofia
Момичета, при нас сега пък казус с Мокка. Цяла нощ кашля - суха давеща кашлица. Струва ми се, че има секрет и в носа. На слушалка нищо не чухме за щастие, но явно е кучешка кашлица. Някой с опит има ли? Какво давахте за облекчаване на симпомите?

Миналата година и Чоки бухаше като стар тютюнджия...
Дадоха му бисептол, по две на ден доколкото си спомням, но не съм сигурна никога за лекарства.
С човешки ги лекуват.
Утре може би ще го закарам за ваксина.

# 652
  • Пловдив
Бързо да се оправя любимата на сърцето ми Мокка! От къде я хвана тази кашлица като  не я събирате с другите кучета? Ако е кашлицата и Нъки-ту може да я последва.
В клетката всички се натръшкаха -изпозаразиха се едно друго. Саско го ваксинирах в началото на октомври и се размина.

# 653
  • тук-там
Не знам от къде го лепна. Само в планината го разходждам. Нямаме компания. Вероятно от някое бездомно. Доста кръстосват наоколо. Няма да се размине и Нъки сигурно. Тъпа работа Sad

# 654
  • София
Фея само с антибиотик се оправи от кучешката кашлица.Водех я всеки ден да й слагат някакъв коктейл,на Бет слагаха имуностимулант и се размина . После естествено я повториха и тръпнейки изчаках момента да отмине всичко ,че да им сложим ваксина. Целият квартал беше пламнал от една купичка с вода оставена за бездомните кучовци,но добре че отмина. Тогава ми направи впечатление колко недобросъвестни стопани има и постоянно си водеха болните кучовци сред другите Angry

# 655
  • Sofia
Преди малко се върнахме от клиниката.
За ваксина против кучешката кашлица, слага се в ноздрата.
И такъв срам - взе че се изпишка хубавецът насред кабинета... от година не е правил такива изпълнения, какво му стана? От страх ли, от превъзбуда ли? Той малко откача от миризма на други кучета, ама чак толкова...

# 656
  • София
Ал Капоне верно прилича на грахче! Голям бос под прикритие в малко телце Simple Smile

Тони,как се нави да хрупнеш гранула Joy още се смея сама,детето ме гледа странно Smirk
След дълго чудене дали става за нещо това дето давам на Буба (пълнееше и нямаше реакция на предприетите мерки от нас, та накрая се зачудих какво ли яде). И понеже разправях на ММ как сестра ми веднъж пробва котешките гранули като бяхме малки, пък той ме избъзика и... така Simple Smile
За неядящите калпазани, понякога върши работа накисването на гранулите във вода. Нашата така ги яде към година-две, преди да сменим храната (но беше свикнала от бебе).
Tari Tasartir, не знаех, че се слага в носа. Имаш предвид впръскване, нали? Че май и ние е слагаме такава. Бубата е като Мокка и Нъки, не ходи да се среща с други кучета, но чат-пат идват гости с техните... Пък и ние имаме животинки наоколо. Тъкмо се бях поотказала за тази година и сега mtz ме позамисли.

# 657
  • тук-там
За замисляне си е. И аз ще сложа ваксина догодина. Моите са доста здрави до момента, не са боледували. Мокка направи алергия от ужилване, но това не го броя. Не се и събираме с кучета, и въпреки това. Явно няма отърване. Бездомните душици го носят навсякъде. Ще давам витамин Ц и чай от лайка, пък да видим.

# 658
  • Sofia
Тони, с впръскване е, да.
Той май половината я излиза, ама все нещо е останало.

# 659
Здравейте Hug Имам питанка ,някой имал ли е проблем с екзема по муцунката на кучето си? Дадоха ми един спирт,но много и пари ,освен това и не действа ....

Общи условия

Активация на акаунт