Любители на кучета - 110

• 28 668
  • 772
  •   1
Отговори
# 75
  • Bарна, морето, сините вълни
Съжалявам, Сиви, че загубихте мъника, но ти направи всичко по силите си! И този фъстък е прекрасен, ще стискаме палци и лапки за него! Heart

Стана ми уютно и на мен от Бубиния кеф, много хубавичко се е сгушила. Heart Eyes

Аз също бих намерила начин да подам жалба и стопанинът да си получи заслуженото. Не е нормално да си пускаш кучето, където ти падне и да напада наляво и надясно. Казвам ги като човек с агресивно куче. В заграждениятс го пускам само, когато няма никой и ако видя, че някой иска да си пусне кучето дори в съседното си тръгваме, защото си познавам зверчето. Ако усетя, че трябва да бъде с намордник, слагам го. Да обичаш животните означава всички да се чувстват комфортно, а не твоето да си е ок, да хапе и убива и да не ти дреме за другите. В квартала се знаем кои сме с такива диваци и се заобикаляме. Има едно момче с лабрадор, който е много мил към хора, но види ли Ерос превърта. Винаги ме изчаква да мина, защото знае, че на мен също ми е трудно. Преди всичко трябва да бъдем човеци и понякога получавам едни такива странни коментари от хора с кучета, че си помислям "Не, вие не сте истински кучкари, в групата ни има толерантност, вие не сте такива." Grinning
Отгоерни сме за децата си, кучетата си и техните действия. Не може да ги оставяме да вилнеят.

# 76
Ами ние имаме проблем с кастрацията. Първо да започна,че почиствахме зъбния камък на едното куче и всичко е наред. Обаче кучето,което трябва да мине кастрация не може. Защото гледам,че втората фалшива бременност не е минала. Днес доктора трябва да дойде и да я види отново + топчето и,което не се е променило много.

# 77
Отварям аз темата и гледам 7-8 отговора само. Казвам си, това не е възможно, и като стигнах до края - нова тема с 5 страници!!! Голямо четене и гледане на красоти!
Хари обича моркови и краставици, и всяка сутрин и вечер се е наредила до мен докато белпя за детето за училище, и изяжда обелките. Дори мислех да ви питам, дали е проблем, че ѝ давам обелките от краставици? До тук не съм видяла промяна на изхода, освен че става с оранжеви парченца след морковите. Ябълка ѝ дадохме веднъж малко и веднага се отрази като стана рядко. От тогава не смея. Същото и с домат се получи. Ето я и нея чакаща в кухнята и след това полегнала Simple Smile

Ваксината против бяс при хора знам че се слага при моного, много крайни случаи. Обикновено препоръчват да се наблюдава кучето и ако прояви симптоми, тогава се слага на човек.
Относно обезпаразитяването - вчера убих комар в асансьора. Май ще си продължа по схема и зимата аз. За кърлежи и бълхи сме с Форесто от пролетта.

# 78
  • София/Севлиево
Писах,писах и всичко изчезна...А пък и търсих темата,а то имало нова.
Първо честито бебче на Духчето.Бъдете здрави и много щастливи ❤️
После -Сиви много съжалявам за мъничето,но стискаме силно лапички и палчета за другото сладурче.
Всички зверчета са както винаги прекрасни.
Ето го и моето,което реши да ми е помощник

Все още му капя капки в очите ,заради разраняването,поне червейчетата вече ги няма.И ушен проблем имаше,но вече е по-добре.И е на диета-само гранулите яде,че някакъв обрив имаше по корема ама който е много лаком тъй става.Иначе обича малини и моркови,ябълките за топки за игра ги ползва (около нашия блок има няколко дървета и сега от тях падат плодчета,та голяма игра пада с тях).

# 79
  • Варна

Духче, честита рожба, да сте здрави и много щастливи цялата глутница. ❤

# 80
  • о`майна лунна нощ е
😂
Каду е много усмихната нещо 😁😁😁

# 81
Дух, честита рожба, пожелавам ти бързо възстановяване и много здраве,останалото само ще се нареди, прегръдки!
В квартала има бездомниче, което и аз храня, но тя е стара и плашлива, никога не е била агресивна. От скоро обаче се навъртат две нови, хранят ги явно, но са сравнително големи и са си чисто агресивни. Ако мине сам човек - няма проблем, но мен ме нападат с тара вече два пъти, единият ги изгониха няколко деца, а последният път аз се разкрещях силно и успях да ги изплаша. При агресивни бездомни, или пък пуснати домашни -никога не обръщам гръб и не се държа все едно ме е страх, Тара почти я душа на каишката, но гледам да е залепена за крака ми и се опитвам да ги изплаша, я с крак, я с вик, защото нашата не е социална и хич не лежа на "моето е добро", "само да се подушат" и тн, защото тя ги провокира и добрите домашни превключват много бързо.
Наистина понякога нещата стават бързо, не всеки път и стопанинът има вина, но в повечето случаи проблемът е в безотговорността и чувството за ненаказаност.
Сиви, дано другият мъник да се пребори, знам, че е много трудно и за вас като график за хранене и всичко, изобщо не знам как успяваш!
При нас пак има проблеми със стомаха, снощи ставах в два и после в 5,30 да я извеждам, никога не ме е будила нощем, много беше на зор работата. За съжаление май не и понася суровото толкова добре, колкото ми се иска, това се случва за втори път, без да има промяна в менюто/странична храна/здравословен проблем...

# 82
  • гр.Варна
и малката пантофка Данък платен, нищо че е късно

# 83
Здравейте, търсих до 10 стр., но не открих каквото търся.

Искаме да си вземем чихи с родословие. Бихте ли ми препоръчали развъдник? Да не е борса, а развъдник.

Ще чакам колкото трябва. Породата ми е нова, гледала съм дълго време мопс. Има ли нещо, за което да внимавам при покупката? Каква цена да очаквам да платя?

Предварително благодаря.

# 84
  • sofia
Сиви, съжалявам за загубата на едното кученце!
Стискаме палци и лапи, другото да се пребори!
Много благородно от ваша страна!
Една снимка от сутринта:

Студът сближава...

# 85
  • Mediterraneo
Как ми маймунят кученцето тези деца

Да се запиша.

# 86
  • София
Тарталета, тази красота като я видя и не знам защо, ама ми е все едно си виждам моята Бубинка Simple Smile От изражението ли е, от какво е, не знам, ама така хубаво ми става... както като се прибера от работа и Буба ме посреща Simple Smile Пу-пу, бялата муцунка!

# 87
  • София
Привет на всички!

Въпреки тревогите, които ни сполетяха,  един мъничък данък и от нас - Кари

И с кака Лили

# 88
Ето и от мен данък. Макс вече е на 5 месеца и днес разбрах, че се страхува от пауни, декоративни кокошки и петел.

# 89
  • Sofia
Направо не мога да повярвам какви топли отношения имат кученцата и котките при вас..
Така си мечтая и нашите да се понасят, ама... най-близкото разстояние засега е около 3м 🙁

Общи условия

Активация на акаунт