Любители на кучета - 110

• 28 590
  • 772
  •   1
Отговори
# 255
Ще ми се пръсне сърцето, не мога да се нарадвам Simple Smile
Скрит текст:

# 256
  • под тепетата
Е, честита красота! Хибискус, не бъди скрънза и дай подробности за новия член, моля! Това коледен подарък ли ти е?

# 257
Ще пиша някой друг ден, осиновена, на 7 години и сега се опитвам да убедя Тара, че не сме предатели Simple Smile
Да кажем ранна коледа, да!

# 258
  • Пловдив
Хибискус, представи ни тази кадифена мекота... Heart
Всички мои любими сте ги показали - Ози, Мокка, Нъки, Лори, Тайра и още, и още Тези дни не ми остава време за писане, но открадвам време да погледна в темата и  да си усмихна деня.

Саско е добре, ходим на кучешки срещи, тича, скача. Снимки не стават хубави, защото е тъмно, а не мога да го хвана в мирно състояние.

# 259
  • София
Хибискус, успех!
П.С. И аз чакам подробности! Heart Отдели ни 5 минутки Joy

# 260
  • София
Хибискус, честита нова радост! Чакаме подробности, изглежда много красива.
Иначе това за къпането е мит, не знам откъде идва. Моя го къпахме поне 2 пъти, преди да мине третата ваксина. Даже по едно време ветката ни беше дала някакъв шампоан мостра, да го тестваме.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 16:51 от Пак тя

# 261
  • под тепетата
Саско извади поглед като на Лори Simple Smile Хибискус, поне името кажи на момичето! Иначе ти се сърдим!

# 262
На нас така ни обясниха нещата - не е проблема, че ще бъде изкъпано кучето, а че може да настине. Решихме да не рискуваме. Не мислех, че толкова лесно настиват кучетата, но след това Кара успя 2 пъти да направи цистит, след като лежа на балкона и то лятото.

# 263
Хибискус радвам се, че са ви избрали за тази красотичка! 🤗

И аз съм къпала Макс като бебе преди ваксините. Хубаво подсушаване и завит на топло и не е имало проблем, но все пак всеки си преценява кое ще е най-добре за кучака му.

# 264
  • Sofia
Хибискус,много е сладко новото попълнение Heart

Бела не сме я къпали до 3тата ваксина (казаха да не настине,не друго),но тя вътре седя  и бе чиста. Дупето и другото миех и до момента мия след всяко ходене вън.

Въпрос в тая връзка към мамитата на дами:долу получава ли се като пигментация? Колкото и да я мия моята с вода и сапунче,винаги около пишото Relaxed стои като кафяво Rolling Eyes

# 265
Хибискус честитоо, голяма е красавица.. чакаме подробности! 😍
Тайра още като я взех от развъдника, нямаше начин да не я изкъпя, защото миришеш на ОБОР 😅.. Докато се приберем колата се осмърдя.. Нищо не и е станало.. Знам само за излизането навън, понеже нямат създаден имунитет,а са любопитни..Така,че не се притеснявайте, ако имате двор да го пускате по малко навън, стига да няма контакт с други кучета.

# 266
Кая, тъкмо я изкъпах, изсуших, завих с одеало и вече похърква.
От друга страна Тара повтаря “предатели,предатели”, но се надявам да я приеме скоро. Иначе ходихме на разходка вече с двоен повод и няма проблеми, но вкъщи ревността надделява.

# 267
  • о`майна лунна нощ е
О, Хибискус! Красота!
Пускам пуканки и чакам да пишеш подробности.

# 268
Кая, тъкмо я изкъпах, изсуших, завих с одеало и вече похърква.
От друга страна Тара повтаря “предатели,предатели”, но се надявам да я приеме скоро. Иначе ходихме на разходка вече с двоен повод и няма проблеми, но вкъщи ревността надделява.
Ами нормално е.. Дано свикнат бързо.. Тайра като излизаме навън с една дружка няма проблем. Като дойдат или ние отидем на гости в началото играят, но изведнъж нещо им става и започват ревностно да си пазят стопанките, или играчките.. Ама иначе пият от 1 купичка вода, нищо, че си имат всяка по отделно😅.. Със сигурност ще имат дразги понякога, но ще свикнат няма къде да отидат, само отделяйте по равно внимание до колкото е възможно.

# 269
  • Sofia
Хибискус, да ви е честита кадифената хубавица Кая!

Винаги съм се чудела дали трябва да са разнополови или еднополови две кучета в една къща?
Не знам нашият как би се разбирал с друго момче... освен ако не е бебе може би?

Общи условия

Активация на акаунт