Любители на кучета - 110

• 28 526
  • 772
  •   1
Отговори
# 540
  • sf
Миличкото то, браво Туиг!
Нейо получи едно сварено свинско краче и вече два часа си го глозга. За мой ужас не на земята, а на дивана. 🤣

# 541
  • София
Ех, че се радвам, Туиг!  Heart Eyes
Така ми се иска всички душици да са на топло, нахранени и щастливи, мечта ми е това, всъщност една от най най големите ми мечти.

# 542
Йейй колко хубави новиниии днес. С първия сняг само хубави неща са дошли 😁.. О Туиг много хубаво, голямо сърце имаш! Аз също бих го прибрала, въпреки че после сигурно, няма да го пусна да си ходи 😳😂.. Тайра видя няколко снежинки и беше потресена!
Поглежда нагоре и вижда нещо, че пада и дава назад и си мисли, че ще избяга 😂.. Нямам търпение да има хубаав сняг и да я вида тогава какво ще прави 🤔

# 543
Ей,страхотни сте!Така ми става хубаво да ви чета!
   Туиг,имаш голямо сърце!И дружката и тя!
Радвам се за изаканата кърпа!Айде сега и Нъки да се представи добре!
   Комшията днес ме пита пребих ли Киара след случката?Охо,той ако бил,ще счупи манарчето в нея!
  Емииии,нещастници!Ние сме виновни,не кучето!А тя,милата,все едно разбира,че е сгрешила.Гледа виновно и една такава се свива .Днес колкото пъти изляза по двора е плътно до мен.И лежи пред вратата,на стъпката.И само ми ближе ръцете и гледа едно покорно такова.Умни и сърцати същества,а ние хората сме......

# 544
  • sofia
Здравейте!
Туиг, радвам се, че не всички хора са безразлични и безчувствени, към болката на беззащитните. Докато има хора като теб, има надежда за човечеството!
Днес е по-студено и замръзнало от вчера. Леон излезе за няма и 5 минути, донесе ми една ледена топка и побегна към къщи...

# 545
Малко вечерни домашни забавления от нас:

# 546
Туиг ❤
Като видях колко отговора има в темата ме хвана шубе да не е за лошо, много приятно ме изненада Simple Smile
Дайте съвет, Кая е д разстроен стомах от както я взехме-седмица вече, тъкмо беше закрепила и започнах да въвеждам новата храна и то по малко, но пак е зле. Ентерол една опаковка опатка, промяна няма, какво да и взема? От клиниката казват, че и смекта можело, но да изчакам, защото тя ходи само по веднъж на ден(ама течно) и не се брояло за разтройство. Но много дни продължава, коремът и се бунтува и ни обгазява постоянно..

# 547
Здравейте и от нас,чета ви и не смогвам да пиша. Бързо да оздравяват всичкии,аз за разстроен стомах давам оризова вода.
Туиг,респект! Heart
Как ви завиждаме за снегаа,ние в Пловдив почти всяка година нямаме.
Ние си намерихме една полянка,не е кучешка(но Арес се бие с мъжки,след като го нападаха),няма хора на които да пречим и ходим там да тича и сме супер доволни всички.
Духчее,как сте вие,губиш сее?
Да ви покажа нашия приятел,казва се Арчи. Бях го загубила,2месеца го нямаше,но миналия ден отново се намерихмее. За жалост единственото,което мога да направя е да го храня и доколкото е възможно да му давам любовта си за малкото време,което сме заедно навън Cry
Има си и къщичка.

И един предоволен господин,ММ този месец е нощна и спалнята е наша Joy

# 548
  • София
При разстройство винаги давам пробиотик  и смекта.Ако продължи повече време минават на препечен хляб.

# 549
  • под тепетата
Ако е продължително, може да се дължи на друго - бактерии.

# 550
Туиг ❤
Като видях колко отговора има в темата ме хвана шубе да не е за лошо, много приятно ме изненада Simple Smile
Дайте съвет, Кая е д разстроен стомах от както я взехме-седмица вече, тъкмо беше закрепила и започнах да въвеждам новата храна и то по малко, но пак е зле. Ентерол една опаковка опатка, промяна няма, какво да и взема? От клиниката казват, че и смекта можело, но да изчакам, защото тя ходи само по веднъж на ден(ама течно) и не се брояло за разтройство. Но много дни продължава, коремът и се бунтува и ни обгазява постоянно..
Варен ориз;Сладък картоф;кисело мляко на бандата това даваме и минава разстроения стомах

# 551
Ако кучето свикне да яде само месо,после може ли да отвикне?

# 552
  • Бургас
И доволна ли си сега, след като ме накичи с тези шарении? Приличам на клоун от цирка!

# 553
Ох,Елзааа Heart Eyes

# 554
  • Варна
https://www.facebook.com/117236190044000/posts/152392066528412/

Това трябва да е много приятно филмче. 😘

Общи условия

Активация на акаунт