Любители на кучета - 110

• 28 522
  • 772
  •   1
Отговори
# 570
  • о`майна лунна нощ е
Бяха ми казали, че децата са избрали името още като я видели на снимките. Та като събирах чеиза, специално влезнах и в човешки магазин и купих една кутия чай от лайка за малка закачка със семейството. Ще ми трябва успокояващ елемент в следващите няколко месеца ... дори и години Wink

# 571
  • под тепетата
Викаш да си обърна логиката Sweat Smile  За успокоението заложи на лавандула, ако нямаш - насреща съм!

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 15:10 от bilqna_69

# 572
  • Варна
Викаш да си обърна логиката Sweat Smile  За успокоението заложи на лавандула, ако нямаш - насреща съм!

Какъв дълбок, мъдър поглед 😂😂😘

# 573
  • под тепетата
По- скоро клюкарски Laughing Така прехапва джуката от любопитство:relaxed:

# 574
  • тук-там
Ех че сладки постове и мили муцуни!
Абе мамчета с къща и двор - как отказахте кучовците да акат в двора? Приемам идеи всякакви!

# 575
  • София
Аз не съм мамче, ама нали сме в двор от скоро... Не сме я отказвали, ама и то нейното е супер лесно за чистене - хем малко, хем твърдо Grinning Иначе планираме да й направим тоалетна с пясък и да сменяме пясъка. Би трябвало да може да се приучи на едно място да ходи да си върши всичко (тя и без това си избира някое местенце и все там си ходи няколко дни поред; после сменя с друго местенце).

# 576
  • София/Севлиево
Това за пясъка и ние си го мислехме докато Рекс спеше на терасата, защото всяка сутрин намирах купчинка на едно и също място.Обаче откак влезе да спи при мен нито ака,нито пишка.Чак му се чудя как издържа вечер от около 6 до сутрин до 8-8:30...

# 577
  • о`майна лунна нощ е
Швепса като сме на село предпочита да го изведем на разходка някъде и там да снесе. Да, случвало се е да изтропа нещо в двора, но повечето пъти си търси разходката по улиците, по краищета на селото .... С препикаването обаче няма грешка. Връхлита през оградата и веднага вирва крак някъде. Обикновено в градинката, не е маркирал по къщата или самата ограда.
Кака му Кая категорично отказва да ака в двора. Може да завие на ъгъла на улицата и веднага да си свърши работата, но в двора - не.

# 578
  • тук-там
Проблемът е за растящите в къща с двор, защото докато нямаха всички ваксини, ги пусках само в двора и те свикват там да си правят работите. После трудно се променя този навик. За това ми се иска дами в същата ситуация да ме посъветват как да се справя. Извеждам ги по два пъти, правят го и на разходка, но продължават и в двор да тропкат.

# 579
  • Bарна, морето, сините вълни
Ох, Барби как се е подпряла! Сладурана. Kissing Heart

ТуиГ, прекрасни сте! Много се радвам, че мъничето е попаднало на вас и сте му намерили топъл и любящ дом. Heart

Билянка, страх ме беше да не ме попиташ за календар, че се изложих. Grinning Много ми допадна твоята идея за 12 месеца със снимки на детето и кучето, ама аз хич не бях сериозна в снимките и не всеки месец имат хубави, че и двамата са много шавливи. Така, че календарите отново ще са от импровизираната ни коледна фотосесия. Живот и здраве догодина ще се постарая да правя всеки месец по-хубави снимки...

Липсва Seerose с Денис, дано са добре. Както и Flame с Рейн, котето с нейните трима хубостници, Пос и Рея и доста други...

# 580
Лека нощ!

# 581
  • Пловдив
един нещастен Саско - самотен в тъмната клетка. С падането на температурите рязко намаляха вечер посетителите.

# 582
  • под тепетата
Despi, не съм толкова страшна Laughing Ние хубаво си правим планове, но ...Аз едвам смогнах да направя един календар за колет до чужбина, за да си зарадвам малкото дете. Утре действам по другите и дано успея. Те коледните снимки са ви толкова хубави, че едва ли някоя баба би отказала такъв подарък!

Скрит текст:
От днешните бисери на внука " Бабо, ти какво си  пожела от Дядо Коледа? Хайде де, нещо момичешко, нали си баба!"
Лорито се е настроила да чака и тя Дядото, ама дали му е приготвила бисквитка?
Саското си е турил диско каишката, пък няма компания, горкия!
Иланг, ходих до Фреята за ски -панталон на мъжо. Прогорил неговия на коляното вероятно на камината. Имаше, но не неговия размер и много ме е яд, че бяха за 20-тина лева. Аз си имам два, но утре , ако успея да замъкна внука, ще търся и за него.

# 583
  • Sofia
Банда,два въпроса Blush
1. Днес ходих с кучето до вет клиника за таблетки за обезпаразитяване ( до сега е водена само за ваксините до 3м).До клиниката 30мин в 18ч вън в снега и студа,скача и игра като луда,по булеварда-проблеми никакви с колите. В момента в които влязохме в клиниката,като се запъна и започна едно треперене...докато излязохме. До вкъщи лудост и търкаляне,скачане,проблеми никакви отново.
Та въпроса е имали ли сте такива случки и дали кучето помни,че там като я водя ще я боли (3тата ваксина я понесе зле,отнесе още 2 боцкания в същия ден и много я боля).
2. Давате ли кокали на кучето?
Мен много ме е страх да й дам (тя е Джак Ръсел на 7м),като чета и слушам истории за премеждия с кокали,засядания,операции...Но познати постоянно ме питат защо не давам,че от скоро и ММ взе да ме подпитва.  Не говорим за птичи кокалчета и кости,за тях знам,че не са ок.

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 07:23 от Margaritka_2014

# 584
  • UK
1. Може да пробваш да му даваш наградки в клиниката, за да разбере, че има и положителен изход от ходенето дотам. Не знам дали в Бг по клиниките дават наградки самите доктори, но тук държат буркани с кокалчета във всеки кабинет и на рецепция. Като тръгнем по пътя към клиниката, Джинкс полудява - то дърпане, то нетърпение, в клиниката минава през всички сестри и лекари, които му се изпречат на пътя за душене, близане, мачкане и наградки. Много се кефи да ходи там, дори и при ваксини не е проявявал негативна реакция.
2. Кокали не му давам животински, но и аз самата не ям неща, от които могат да изпаднат (крилца, кълки, ребърца, не ме кефят особено). Давам му плодове и зеленчуци като наградки - краставици, домати (само червена част без зелено), моркови, банани, пъпеш. 

От Wolf of the Wilderness трябва да го пишат за близнак на лицето на корицата. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт