Отмяната / The Undoing

• 12 905
  • 299
  •   1
Отговори
# 240
И по-добре. Smile Не мисля, че е бил навит, по-скоро има такова излъчване, нали е латино.

# 241
  • София
Едгар и Никол?! Smile Мен пък тия палта и пуснати коси много ме дразнеха.

😅😅😅мен косата от серия първа - като каска от къдрици и седеше...постоянно ми се искаше да си ги сложи зад ушите, много стилизирани ми идваха (а тя едно време имаше естествени и годините изправяне самата тя беше отчела като грешка)

Наскоро гледах Едгар в някакъв филм на арабска тематика, но там ролята му беше главна...тук се появи 5 пъти за по-малко...наистина се чудя как се навиват на второстепенни роли, когато са напред с материала..

# 242
Е много готин беше.
Някъде четох, че наистина е бил комисар в нюйоркската полиция, преди да стане актьор.

# 243
Най-после и аз го изгледах.
Имам чувството че наистина все едно беше безсмислено всичко и само си изгубихме времето да се въртим от теория на теория за да се върнем откъдето започнахме.
Скрит текст:
Може би ако се бяха хвърлили с колата от моста или Джонатан беше хванал Грейс накрая и я беше хвърлил щеше да е поне малко по-шокиращо и запомнящо се. Все пак ще го запомня като сериал с потенциал и "бла" завършек.

Хареса ми как играха повечето актьори. Добър каст беше. Може би на моменти Хю ми беше малко неубедителен в началото, но последния епизод го изигра доста добре.
Ок....некст....започвам The Queen's Gambit

# 244
Детектива беше навит Simple Smile направо я изяждаше с поглед, ама на, не го огря по сценарий Simple Smile
То пък един сценарий .
Ще речеш сценариста умрял или избягал и го е дописал някой дебютант или негов кръвен враг .
Цапа - лапа и гутово.

Скрит текст:
Сто пъти си правя редакция - ма как може толкоз грешки да допусна ...

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 02:16 от Саня Богомилова 680181

# 245
Е много готин беше.
Някъде четох, че наистина е бил комисар в нюйоркската полиция, преди да стане актьор.

Аз разбрах, че другия полицай е бил наистина комисар, не Едгар Рамирес.

# 246
Значи някой иска да стане актьор или е искал да види ледената Кидман. Smile

# 247
# 248
Сериалът принципно ми хареса, но при този каст, сценаристи, продуценти, очаквах повече внимание към детайлите.
Защо  Хенри беше с кафяви очи, при условие, че Кидман и Грант са със сини - като специалист, очаквах, че ще има развитие в тази посока, тъй като няма как детето да е тяхно.
Кой оставя оръжието на убийството в лятната къща? Няма разумен човек, който би го направил, а не да го  изхвърли?
За какво са били 500 хиляди, какво е станало с тях?
Кой позвъни на телефона и не говори, след като Грант вече беше изчезнал?
Свекървата прави граматична забележка на снаха си, която не е виждала от 15 години, нещо което показва що за човек е, а след това думите й биват приети за истина (бих се усъмнила в думите й, познавайки човекът до мен, а свекървата не).
Извънбрачната връзка е на повече от година и половина, но Грант е уволнен преди 3 месеца.
В снобарското училище се появява нов ученик и веднага майката я приемат в комитета?
Всички се движеха пеша и живееха на крачка едни от други, сякаш Ню Йорк е малко селце и бедни и богати са си съседи.
И още доста несъответствия, които ми оставиха привкус на "ще направим нещо, кой ти гледа подробностите"....

# 249
Ами да, нали са там Никол Кидман, Хю Грант и Доналд Съдърланд, да сложим и Едгар Рамирес за цвят. Кво повече да искаш? И Анджелина да беше Елена ама на. Laughing

# 250
  • Пловдив
А, сакън Анджелина да е ... Laughing ужас!

Аз също писах за това обикаляне пеш...уж Грейс живее в Манхатън, а Елена в Бронкс ли де беше и ей тъй, обикаляйки е минала покрай ателието и...?
За парите също така остана, да...

# 251
Парите са може би за него (защото е без работа и за Елена(изнудвала го е, че ще го издаде на семейството, а може да е искал да се грижи за нея и детето), иначе как детето ще влезе в такова училище?

# 252
  • София
Не трябва ние да даваме отговорите, а продукцията. Simple Smile И аз писах за тези минуси. Съгласен напълно с zaedno.

# 253
Нужно ли е всичко да ни е казано, след  като се подразбира. Прословутите пари- нали е плащал на адвокат/приятелка, приятелка, но не работи без пари/. Дали не се плаща на болницата за уронване на престиж, например. И как тази не богата Елена, която не може да си изпрати детето в престижно училище, има пари и за жилище и ателие. С какви пари го плаща?
 Факт е, че е искал пари от тъста си и го е излъгал, факт е, че е лъгал жена си и не и е казал за уволнението.
А за оръжието. При тези камери навсякъде, какво да го направи, разхождайки се с окървавени дрехи и в паника. Скрил го е във вилата, вероятно с намерение да се отърве от него, но тя го изненада с появяването си.
И защо да не повярва на свекърва си, след като констатира, че мъжът и безогледно я е лъгал?

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 16:26 от W

# 254
  • София
За какво са били 500 хиляди, какво е станало с тях?

За таксите на Мигел в снобарското училище примерно, за разни нужди на любовницата, за извънбрачната му дъщеря. Човекът практически си имаше друга жена и дете, всичко това са разходи.

Общи условия

Активация на акаунт