Отмяната / The Undoing

• 12 706
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Училището беше 100хил.
А и той си е имал пари...уволнен е само от 3м. преди това е изкарвал достатъчно.

# 256
Дали? Бащата на Грейс въобще не се е учудил, когато му е поискал пари. И то толкова много, за таксата на Хенри. Вероятно има представа какво им е финансовото състояние, евентуални кредити и т. н. Ако е имал подозрения за нещо нередно, нямало да пази тайна от дъщеря си, още повече, че не харесва зет си.

# 257
Изрично се каза, че таксата е 50 хиляди годишно?  За какво са 10 пъти по толкова и как дядото не се е зачудил какво става?
Ако си извършил убийство по този начин, си  целия в кръв, а героят се прибра в къщи - къде е сложил кървавите дрехи, та да ги занесе на другия ден на химическо? Много недообмислено.
За чука - той не е отишъл направо на лятната вила, бил е в мотел някъде си - как е стигнал до там също остана неизвестно, тъй като шофьорът и колата бяха в НЙ, та по пътя до мотела, не е ли могъл някъде да го зарови този чук? А ще си го носи до лятната вила, където е почти 100 % сигурно, че ще го намерят.
Направо съм разочарована от сценаристите, а можеше да стане страхотен трилър, с неочакван край.

# 258
Ми адвокатката това му каза- що занесе чука. Сам се прецака.

# 259
Е, нали трябва да се издаде някак. Smile Ами така е, извърши убийство и в паниката остави следи и доказателства. Wink Ако имаше начин, щеше да хвърли вината и върху сина си, но не можа да го измисли. Прекалено го затиснаха. То щеше да е фантастично, ако беше обмислил всичко и да не се издаде. Все пак не беше отишъл с намерението да убива някого, случи се инцидентно.

# 260
Въобще е странно как е излязъл от ателието носейки окървавения чук и е ходил по улиците с него, кога по-точно го е занесъл във вилата? Грейс я видяха на уличните камери да се развява вечерта, пък него с чука - не го видяха...

# 261
  • София
Като на филм;)

# 262
  • Пловдив
М да.

# 263
Последният епизод ми хареса, развръзката - ок. Това, което не ми хареса, е че нямаше и минимален опит сценарият между втори и шести епизод да навърже някакви нишки, които логически да доведат до финала. Искаше ми се да се навържат неща, които останаха буквално да си висят в пространството.

# 264
Е, той няма да обикаля с чука улиците. Качил се е в колата и заминал, а Едгар що не намери някакви отпечатъци от него не знам. Smile
Вместо да гони Никол да беше се занимавал с това. Все пак Джонатан ни беше с ръкавици, ни се е пазил. Ама всички знаеха, че били правили секс и той си тръгнал. Е, нямаше по-ясен отговор кой е убиецът, само дето ни баламосваха 6 серии. По-добре да беше игрален филм, да не си губим времето.

# 265
  • Пловдив
По чука нямаше следи...нали детето го е мило в миялната 2 пъти.

Нищо не беше ясно...можело е всеки след  него да иде и да я убие.

# 266
Ами нали казвам да бяха търсили някакви отпечатъци. Освен неговите нямаше други. Е, кой да отиде да я убие? Сина й я намери и той не е убиеца. Wink

# 267
Някой с ръкавици. Stuck Out Tongue Winking Eye
А нима мъжът и не е идвал в ателието и не е оставил следи някъде?

# 268
  • Пловдив
Ами..Грейс. Моята теория беше за паралелна връзка и ревност Wink
Защо я целуна и и се показа гола? Да ни накарат да мислим нещо подобно.

# 269
Да цитирам ММ:

В тоя сериал накупиха продукти за мусака, и накрая опържиха картофи.

😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт