Отмяната / The Undoing

• 12 702
  • 299
  •   1
Отговори
# 270
  • София
😁😁 Много точно!

# 271
По едно време се мотаеше и някакъв рисуван портрет на Никол. Разбра ли се, защо е рисувана от Елена?

# 272
# 273
Никол според мен не е искала героинята й да има любовник. Искала е да бъде идеалния терапевт и съпруга;) Дано следващите й проекти са по-добри.

# 274
# 275
  • София
Според мен много задълбавате в дребнотемие с тази сума пари. Нима очакваме разпечатка на всеки разходен долар. Това е сериал, не счетоводна къща. Simple Smile
Аз лично не смятам, че финалът е слаб или разочароващ, напротив. Погледът на Джонатан, с който изпрати отлитащия хеликоптер, говореше повече от всякакви думи. Първо ми се стори, че изразява омраза, обида, разочарование. Но всъщност изразяваше бездушие и празнота. Две същности живееха в този човек - лечителят и човекът, който не умее да страда.

# 276
Страхотни актьори и игра, костюми, декори и т.н., но в крайна сметка не получихме конкретен отговор за някои неща, да не говорим за доказателства. Тези, които са работели по сюжета и последователността на действията не успяха да ме убедят за доста неща, особено, че Джонатан е виновен, независимо как погледнал той и т.н. В съда могат да го защитават до безкрай.

# 277
  • София
Страхотни актьори и игра, костюми, декори и т.н., но в крайна сметка не получихме конкретен отговор за някои неща, да не говорим за доказателства. Тези, които са работели по сюжета и последователността на действията не успяха да ме убедят за доста неща, особено, че Джонатан е виновен, независимо как погледнал той и т.н. В съда могат да го защитават до безкрай.

И споменът на самия Джонатан за убийството ли не ви убеди, че е виновен?
Скритият чук, намерен от Хенри?
Опитът му да набеди собствения си син, за да отърве себе си?
Думите на адвокатката, че е загубил Грейс заради неизхвърления чук?
Разговорът му с Хенри, че извършеното не променя същността му, че онзи човек е бил друг и че неговото наследство са пациентите, жена му, сина му, а не убийството?

# 278
Неговото поведение в последния епизод?
Това цитираш.
Защо тогава ни набълбукаха с кво ли не предишните епизоди?
Да го бяха направили в 2 епизода, пак толкова убедително щеше да е.

# 279
  • Пловдив
А тия проблясъци/спомени на Грейс за какво бяха...?

Според вас Грейс нарочно поиска да свидетелства ли? За да го натопи изцяло?

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 14:19 от mystic woman

# 280

И споменът на самия Джонатан за убийството ли не ви убеди, че е виновен?
Скритият чук, намерен от Хенри?
Опитът му да набеди собствения си син, за да отърве себе си?
Думите на адвокатката, че е загубил Грейс заради неизхвърления чук?
Разговорът му с Хенри, че извършеното не променя същността му, че онзи човек е бил друг и че неговото наследство са пациентите, жена му, сина му, а не убийството?
Да ясно, показаха колкото да разберем какво е станало и да покажат, че той е убиеца. Говоря от гледна точка на външен човек, който не вижда тези неща - спомени и т.н. Може да е най-ужасния човек, социопат, но да не е извършил убийството.

# 281
  • София
А тия проблясъци/спомени на Грей за какво бяха...?

Според вас Грейс нарочно поиска да свидетелства ли? За да го натопи изцяло?

Да, Грейс реши изхода на делото.
Тя разбра, че е убиец след намирането на чука от Хенри и най-вече след опита на Джонатан да й внуши, че може Хенри да го е направил. Това вече окончателно я убеди.
Спомнете си разговора с баща й след тази случка и какво й каза той.
Този човек ще бъде част от живота ти и този на сина ти. Трябва да направиш нещо.
И тя направи.

# 282
  • Пловдив
Не съм го разбрала това...
Мисля, че просто прокурорката беше проучила Джонатан и напипа слабото му място.

# 283
Не, Грейс уговори приятелката си, да подшушне на прокурорката в тоалетната, какво да разпитва.

# 284
  • София
Не прокурорката, а Грейс реши всички с помощта на приятелката си. Разиграли са сценката в която хванаха в капан Джонатан по време на разходката им, която не ни показаха. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт