Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 403

• 39 480
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Мали-и-и, Аниста, разбунила си кошера Stuck Out Tongue Winking Eye Засърбяха ли те ушите Wink Joy

Че какво толкова съм казала за Съкровището Гиздаво Smile  напротив и хубави неща съм споделила Relaxed
Ама то по форуми и преса всички го жалят, горкия Гедиз, как можаха тез некадърни СЦ тъй да го докарат, що не жалеха Санджар поне на 10 % досега Imp

Когато си права ,си права Blush - за Санджар не сме прочели и една добра дума от опозицията, даже Акън жалят повече (той сякаш беше изнасилвач, ако не ме лъже паметта Rolling Eyes), че не търка наровете, а литна и си разби муцуната в камънаците, то не че е сигурно .

# 211
  • Варна

Когато си права ,си права Blush - за Санджар не сме прочели и една добра дума от опозицията, даже Акън жалят повече (той сякаш беше изнасилвач, ако не ме лъже паметта Rolling Eyes), че не търка наровете, а литна и си разби муцуната в камънаците, то не че е сигурно .
Араселия ха-ха-хааа     SmileStuck Out Tongue Closed Eyes  умори ме от смях Smile
абе за какво говорим - Запомнете, най-важен в този сериал  е  безценния Гедизчо, а защо   - емиии, щот така  Mask

# 212
  • Пловдив

Имаше подсказка, колко е вярна, че Сахра ще се влюби в Санджар.
Е, тогава е ред Гедиз да се качи на скалата...

Да пием чай със Санджар.

# 213

Имаме си нещо ново с Енгин❤

# 214
  • Пловдив

Веднага е разконспирирано...
moon_light1118, благодаря, чу желанието ни...

# 215
Няма скрито покрито от феновете това е да си толкова харесван и обичан. Много ни е хубав  

Аниста извинявай за грешно подадената информация и аз разбрала не разбрала, видяла не видяла се изказах неподготвена Laughing макар и да не е нещо лошо или невярно  Yellow Heart

И да си допълня още : Никой не знае какво се крие зад усмивката на човек и какво се върти в умът му,докато не си го опознал напълно много важно нещо.  И всеки коментира държанието на Санджар от първи епизод и как той се държал,но никой не знае как би реагирал Гедиз и какво би направил той в една такава ситуация ,така че да не хвърлят гръмки думи, а да се върнат в реалността,живота не е приказка за съжаление

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 17:08 от Анонимен

# 216
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1327627350092230658

Започнаха подгрявките:

Какво очаква Наре, който започна нов живот с любовта си?

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1327523528434999299

Любовта между баща и дъщеря е толкова ценна, че не може да бъде заменена за нищо...

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1327609841456705540

Какво мислите, от какво е толкова доволен Каврук и защо Санджар Ефе е толкова изненадан?

# 217
И идея си нямам Каврук на какво се радва, нещо свързано със Зехра 🙄

Санджар тук накуцва още, но Елван пак едва го застига 😂

Плетивото на голо не и ли дразни на кожата на Неслихан, стилистките са много странни понякога 🙄

Енгин много готин на новата снимка, и блузата хубава 😍

Хубава съботна вечер и не се впрягайте за дреболии

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 17:46 от araselia

# 218
  • Варна
moon_light1118 Yellow Heart
хубаво е че тук си харесваме героите и сериала такива каквито са и не искаме да променяме нищо
коментираме какво се случва, правим анализи, защото ни харесва да разсъждаваме над житейските проблеми и ни е приятно да се четем
чудесен Енгин на новата снимка

# 219
Здравейте момичета....

Благодаря ви за снимките, коментарите, снимките, прекрасните думи и мнения..
Анализа е страхотен, напоследък чета, но нямам  много време за писане...

Изобщо не ме учуди реакцията на Гиздавия...
Знаете мнението ми, от месеци насам, новите епизоди  във втория сезон потвърдиха мнението ми и правотата му.
Потресена съм, че има  хора, които не са видяли тъмната страна, нелогичното държание, прикритите намерения, мисли и подлост  в Гедиз. Но в крайна сметка, това е техен проблем.
Човек с времето се научава да разпознава хората... А  и всеки има различни мерни единици за красота, добро и ценности.
Спомням си, колко жлъч бълвахме с Марта по въпроса...Е Гедиз показа тъмната си страна, а се боя, че още нищо не сме видяли.
Просто един достоен човек, добър приятел  и уважаващ мъж- никога нямаше да си позволи  поведението му от 1 епизод.
Само за сравнение- имаме огледалния образ на един достоен мъж, приятел и човек- Каврук.
Истината е много проста, Гедиз хареса Наре още на летището. Винаги е искал да я има, никога не е гледал на нея,като на човек с право на избор.
Първо защото тръгвайки след нея, заставайки между  тях и сближавайки се с Наре- целта му е била да ги раздели, да  постави  Санджар далече, да се сближи с НАре. Винаги се мисли за повече от Санджар- вродено му е - сина на арендатора- сина на кмета. Вярва в своето превъзходство и точно затова не може да приеме, че  не е избрания, обичания от НАре.
Или ако в първите 2 -3 епизода е имало някакво лутане - да предам ли приятеля ми или не, много бързо Гедиз е направил своя избор.
Писала съм,  не може да си позволиш такава близост с жена и да нямаш други намерения.
Тук идва  въпроса, че Наре  позволи това да се случи.. Нормално е, всеки би си повярвал, всеки би се обнадеждил.
Сега виждаме тук там проблясъци и сълзи, още  доста лошотии, изцеление и превъплъщения ни очакват от Гедиз..
Честито ако Акън е умрял, имаме си  двама нови  луди и ще надробят страшни гадости.
Има някаква по-голяма тайна и мистерия около  смъртта е изчезналия труп.
Да не би да са го изгорили трупа? Или се е оказал жив и го лекуват накъде?

Малко се дразня, че няма да съберат НАре и Санджар...
Но както очаквахме, нещата със  смъртта на Акън са доста сериозни и за нашите птички още няма хепи енд...

Аз смятам, че  Елван обича Яхя..Иначе не мога да си обясня реакцията й.
Не мисля, че двамата някого са демонстрирали някаква голяма близост, чувства или взаимно уважение. Не мисля, че някой заслужава толкова самотен и нещастен живот. По-добре да си сам, отколкото в такова формални и "празни" взаимоотношения.

Ако се разредът, много ще му прилага на Яхя тази Дуду. Добре ще му покаже колко много е загубил, какво е имал, как не е ценил, уважавал и обичал Елван.
Може би ще види нещата от различна гледна точка и ще бъде  късно.
Образа на Елван е малко странен, но е нормално. Все пак тя има доста голяма човешка болка, трябва да я прикрива и да е малко луда за да се съхрани.

В началото на сезона, не ми хареса реакцията и спрямо Санджар.Освен това имаше голямо лутане в някои действия, но е човешко.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 19:25 от Nina_richi

# 220

Само да са и сме здрави, да работят, а ние да гледаме.Heart

Случайно или не избрана блузата, пинк флойд за мен са страхотни.Heart

Момичета, Hug Flowers Bouquet

# 221

За хубава вечер!

# 222

Само да са и сме здрави, да работят, а ние да гледаме.Heart

Случайно или не избрана блузата, пинк флойд за мен са страхотни.Heart

Момичета, Hug Flowers Bouquet

+1 👍

Хич не е случайно, Хармония 💕, Пинк Флойд са символ - винаги ще има стена от предразсъдъци, стереотипи и хора, които ги налагат, тухли в стената. Такива, които признават само своята гледна точка и не виждат нищо друго извън това, и нещо повече - налагат я с високомерие, насилие (психическо или физическо, все тая) от позицията на по-силния и агресията . Но това не трябва да отчайва различните, стените могат да се разбият .

we don't need no education
We don't need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave those kids alone
Hey! teachers! leave those kids alone!
All in all it's just another brick in the wall.
All in all you're just another brick in the wall.

Та Енгин и блузите - Марлон Брандо, Ал Пачино, Пинк Флойд, все свързани с бунтарство

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 20:46 от araselia

# 223

Цитат
винаги ще има стена от предразсъдъци, стереотипи и хора, които ги налагат, тухли в стената.
Цитат
Но това не трябва да отчайва различните, стените могат да се разбият .
Hands Plus1

# 224
  • Пловдив

Днес са снимали в болницата - Джейлян, Кахраман и Сахра.
Джейлян и Кахраман - нали пътищата им се разделиха, той я изгони.
Да, ама май - не. Дали ще се объркат плановете на Менекше???? Дано!!!

Общи условия

Активация на акаунт