ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 566
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
  • Между гори и планини
Бети, ние наскоро купихме лаптоп, дали са го броя за коледен подарък? 😉

# 106
  • о`майна лунна нощ е
Финансовото състояние няма да позволи на се разпускаме с подаръци тази година. Твърде много непредвидени извънредни плащания минаха тези месеци. Но малките меркантили с удоволствие приемат паричен еквивалент на коледните подаръци. Все събират за нещо - монитор, мишки, телефони ... Списъкът е толкова дълъг, че покрива Коледата след предстоящата абитуриентска на набора.
Та при нас се очертава символични подаръци за гимназиста и сестра му + някой друг лев в буркана-касичка.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 11:30 от `ТуиГ

# 107
  • София
Нашите подаръци винаги са много. Но без да са някакви адски скъпи неща поединично взети. Опаковани всеки самостоятелно и със собствена коледна картинка (разпечатвам тематична серия всяка година). Така че накрая винаги се получава огромна купчина като по филмите. Това са ми едни безкрайно щастливи спомени - как последния работен ден преди Коледа винаги се прибирам по обед и няколко часа опаковам подаръци. И малко се препираме с Тереза, която ми краде панделките. Grinning В Коледната сутрин подаръците дълго и трепетно се разопаковат един по един, въобще едно такова малко вълшебно става.
Дъщеря ми успя вече да каже, че си я иска Коледата пак така. Та в този смисъл ми отпадат всякакви алтернативи за едно скъпо нещо. Ще има да измислям...

# 108
# 109
Ped, давай идеи...и ние сме за подобен вариант. Но в момента само игри са им в главата, а тях ги вземат директно от стийм и няма как да ги опаковам Simple Smile

# 110
  • София
То какви идеи да дам - тя досега пишеше писма, та половината неща бяха ясни; за другите все нещо измислях (коледни пантофи/ пижами/ пуловери; бижута, портмонета, и други от сорта). Ама вече и аз съм изчерпана, та разчитам за нещо да се подсетя от темата тук. Simple Smile

# 111
  • софия
Портативен принтер е чудесно нещо. Много ползвано.
Миналата година купих комплект пижама с поларен халат. Скъсва ги от носене.
Зиморничава е и одеялото с ръкави също е на почит.
Хубави пантофи винаги се носят.
За тази година и аз съм изчерпана. Сигурно ще бъде Пандора (гривна и висулки) от серията МВ.
Ще поръчам и някои и други неща за коса - скънчита и ластици.
За друго сега не се сещам. Има една тема във форума, която всяка година ми помага с идеи.

# 112
И аз нямам идеи. Пантофи и чехли почти не носят. Търсят ги само като тръгнат за баня. Наборът не носи пижами от 3-4 години. На малкия купих една игра от Стийм, че беше намалена и отдавна я искаше.
Може би ще получат по една нова клавиатура.

# 113
Скрит текст:

Мърличка.

# 114
Дайте някой по-момчешки идеи за дребни подаръци. На мен този принтер много ми хареса, но те и двамата изобщо не обичат да се снимат, нито да снимат те. Така че няма да им хареса. Дрехи, пантофи, бижута, часовници ...също отпадат. Абе трудна работа Simple Smile
Кажете за кубче , кое е интересно. Имаме класическото и змията. Другите не. Ще им хареса някаква такава зарибявка. Не че мога да мина само с това де Simple Smile

# 115
  • гр.София
Джуди, това е една от позите,които правим в терапевтичната йога за стави и гръбнак-) Малко е легнала настрани,ама става .
Четох ви за лонгборд.Вчера в парка девойката ми показваше някакви къси дъски. Зарових се днес да гледам. То цяла наука се оказа.

# 116
За друго сега не се сещам. Има една тема във форума, която всяка година ми помага с идеи.

Може ли линк към тази тема, че съм в голяма суша за подаръчни идеи тази година?

На дребния сме му натъкмили коледния подарък - боксова круша ще е. Може пък да помогна и на майките с големи момчета с тази хрумка, знам ли.Laughing
На тийнката май ще купуваме нещо от любимите k-pop албуми. Не са евтини и идват чак от Корея, така че ще поръчваме днес или утре.
Но от роднини какви да са подаръците, нямам идея грам.

# 117
Джуди, това е една от позите,които правим в терапевтичната йога за стави и гръбнак-) Малко е легнала настрани,ама става .
...
Ей - затуй котките проблеми с гръбнаците нямат... поне аз никога не съм имала котка със ставни проблеми. По цял ден лежат, от време-навреме стават да се разтегнат "цялото котка" и пак си лягат опнати. И все - на топло, по бабешки, по бабешки, ма виж как върши работа...

# 118
  • София
Привет, за Коледа сме поръчали от Амазон няколко манги и light novels. Това поне засега си е пожелал. Ще помоля за линк към групата на майките с деца с проблеми, да взема и от там нещо Simple Smile

# 119
  • София
Момичета, хубави идеи ми давате за подаръци. Flowers Hibiscus
Кажете за кубче , кое е интересно. Имаме класическото и змията. Другите не. Ще им хареса някаква такава зарибявка. Не че мога да мина само с това де Simple Smile
ето тук от 4х4 нагоре са интересни. Имаме всякакви, по-големи от 5х5 стават доста трудни.

Харесват и металните пъзели .

Но пухкавите пантофи всяка година вървят Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт