ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 513
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
Една година Ния се записа на едно световно първенство по редене на кубчета всякакви видове. Домакин беше ТУ. Беше много интересно и имаше много деца и пораснали любители на кубчетата. Ех, как ми липсват всякакви такива емоции!
Ето снимка да се види атмосферата:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 22:58 от Maria 007

# 61
  • София
Ахаха, Ред, аз Рубик го редях, като го разглобявах и сглобявах. Преди да го сглобя, мажех всички части с крем за ръце, че  заяждаше иначе. Още мирише на хубаво. Joy
Това с числата го нареждах. На гърбът на моето имаше няколко схеми, как да се подреди. Имах и едно 4х2, с точки. Змията я купих за детето. Реди и Рубик, ама не като мен! Еххх, хубаво е когато децата са по-доброто наше аз. Heart Eyes

# 62
Ред, а братовчед ми го "редеше" като го разглобяваше....
Колекцията на големия , се допълваше няколко години от подаръци за РД и други поводи( бяхме направили "пътека" до Без паника ).

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 07:16 от denyil

# 63
  • Между гори и планини
Момичета, какво ще подарявате за Коледа на пуберите? Моя по това време отдавна да си е казал, тая година мълчи. Каза ми - знам , че ти ще го купиш, ама аз пак ще си пиша писмо до дядо Коледа. Само че, нищо не ми е подсказал. Миналата година му взехме хубав часовник и блутут слушалки. Усещам как накрая ще сложа 5 лв лимит за майтапчийски подаръци, поне да се посмеем.

# 64
  • София
Хаха - след първото черно кубче с лепенки имах и едно бяло с отпечатани точки. Него го разглобих и сглобих, ама то страшно хлабаво беше и проблем никакъв.
Всъщност просто съм била малка, тогава братовчедка ми беше на 12 и го редеше, аз не можех, но пък как ще се дам! 😃
По-нататък хващах слабите места и цаката на всички електронни игри, онези руските. Тази с ловеца и птиците - просто се държеше непрекъснато бутонът за стреляне (това го открих по неволя, щото бях във влак и дойде тунел, а в онези години не винаги пускаха лампите).
Онази с октопода и съкровището също имаше начин да се измами - просто човечето не се връщаше до лодката, с само нагоре-надолу докато пипалото се появява и изчезва, и така до откат.
Въобще сигурно е трябвало да стана тестер или както там се казва.

# 65
Стига бе! Тия игри толкоз ги играех и не съм знаела, че имат хакове! Като пораснах повече минах на warcraft и heroes, като heroes 3 още я пазя на един стар компютър, който го включвам 2 пъти годишно, за да я играя. Ния не се зариби. Дори имах мазол от тетрис, а и той не я впечатли Simple Smile.
За Коледа ми е мъка вече с измислянето, защото трябва и за Стефановден да взимам нещо, че тогава сме го нарочили за имен ден. Ще чета идеи от тук и дано ми просветне нещо.

# 66
  • София
И на Тетрис бях открила хак за последните бързи нива. 😁
Натисках паузата за да си осмисля движението.
Сега да не останете с впечатление, че съм някакъв ментарджия...

# 67
  • София
Доня, какъв часовник и слушалки взехте? Ние мислим да подновим настоящите геймърски Razer с по - нов модел, а часовник - може би нещо G-shock... И аз се чудя, че е и рожденик на Коледа.

# 68
  • Между гори и планини
Доня, какъв часовник и слушалки взехте? Ние мислим да подновим настоящите геймърски Razer с по - нов модел, а часовник - може би нещо G-shock... И аз се чудя, че е и рожденик на Коледа.
Моя Пубер си пада старомоден, харесва неща от 80те, та часовника е класически Касио, метален. Блутут слушалките ги купи баща му, трябва утре да видя модела, а са в стаята му и той спи. Знам само, че едва не припаднах от цената.
Може да ровя в сайта На тъмно, има готини анораци и блузи, и ще ми го донесат на крака. Абсолютно нищо геймърско не купувам, втори път няма да си го причиня. Миналата година купих и настолна игра от сайта Българска история, войни, битки, стратегии. Поне семейно играем .

# 69
  • София
какво значи "геймърски" слушалки? Simple Smile

# 70
И аз вчера ги бъзиках, че не са си написали писмата до Дядо Коледа Simple Smile Ами време е да кажат какво, че поръчвам основно от Амазон и от Алиекспрес и ми трябва време за да долетят Simple Smile Тази година с този Ковид от Алито не съм поръчвала, та сега се чудя и дали да пробвам или не. Не че ме е страх, а не знам дали ще дойдат навреме.
Часовник преди 2 години взехме - G-shock. Много го искаше, а сега не се сеща за него. От известно време гледам, че брат му го носи...Е поне няма да купуваме втори Simple Smile
Идеи нямам никакви за подаръци. Може да кажете кое кубче е най-интересно, освен класическото...?
Чакам за идеи и аз.
Дрехи никакви не се приемат в нас за подарък. Те са необходимост и се купуват когато трябват, не за празници Simple Smile

# 71
  • София
Геймърските слушалки са с микрофон и кабел обикновено, например марката Razer са едни от най - популярните сред геймърите. Както има и геймърски мишки - светят едни такива, шарени са, бързи са. Не разбирам и аз много, ама горе долу са такива неща.

# 72
  • sofia
Ние сме изподарили всичко вече...искаше плоча албум на "Earth,  Wind and Fire" или стара плоча на Toto с песента "Africa",  възхити се от грамофона при баба му. Търсили сме в стари антикварни магазини за плочи, но не открихме нищо.
   Иначе геймърските слушалки спасиха ДО😊

# 73
  • София
Геймърските слушалки са с микрофон и кабел обикновено, например марката Razer са едни от най - популярните сред геймърите. Както има и геймърски мишки - светят едни такива, шарени са, бързи са. Не разбирам и аз много, ама горе долу са такива неща.

ааа, разбрах сега. мерси! знам, че има мигащи и светещи клавиатури и мишки за геймъри (пубери, щото дъртите геймъри таково не ползват), ама се чудех какво им е на слушалките, което ги прави геймърски.
значи, и аз съм геймър Simple Smile раздадоха ни служебни такива, с микрофон, за онлайн срещите.

п.п. мойто днес си поиска "скромен подарък за коледа" - къщичка за дърво да му монтираме на вилата. семпло, така...

# 74
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ние подарихме Полароид за РД, от тези, които вадят снимка веднага. За НГ не съм измислила, може би обици за новите дупки на ушите. По принцип мислехме нови ски да й вземем, но след като има забрана за каране на ски, това отпадна. На малката ще вземем ново колело.

Общи условия

Активация на акаунт