ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 520
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Миналата година подарих портативен принтер за снимки - цяла година го ползва и казва, че това бил най-добрия подарък който съм правила. Доста време се чудех между полароид апарат /фуджи имат едни цветни и готини/ и принтера. Накрая около черен петък излезе на страшно добра цена това и чуденката ми приключи.
Предимство е, че ползваш консуматив за снимка, която вече си видял и харесал и тогава печаташ. Свързва се с телефон безжично и е компактно и леко устройство.

Скрит текст:

# 76
Моят си поръча нови макети за самолети.
През декември мислим да посетим Истанбул. Може там да си харесат нещо.
Изобщо не ги мисля подаръците. Все ще изберат.

# 77
  • Между гори и планини
Какви са тези макети на самолети? Моя с удоволствие би правил нещо такова.

# 78
  • Велико Търново
У нас е пълно с такива макети и мъжа и махна снимките на децата за да сложи тях.Голяма са му забава!Доня, ей сега ще ти снимам.

# 79
Доня, разгледай сайта на хобиленд.бг.
Ния иска от края на лятото лонгборд. Трябва да видя дали има летни стоки в този сезон Simple Smile.

# 80
Принтера за снимки е невероятен и ми трябва за Коледа. От този сайт или от някъде другаде го взе? А консумативи?

# 81
  • Стара Загора
Още коледни подаръци не са се обсъждали у нас.
Всичко имат, не знам вече. То геймърски компове, слушалки, мишки и клавиатури по две!
Наборът за рождения ден му подарихме ръчен Смарт часовник на хайуей от Нидерландия го заръчах, държи с едно зареждане на батерията около три седмици . Мери му крачките, пулса, колко време му е дълбокия сън и разни други неща.
Току що влетя да пита рецепта за кекс - задание по немски имал да напише рецепта на немски за кекс

# 82
  • Велико Търново
Току що Божка влетя да ми каже, че има пет по математика-86%.Викам то награда трябва да ти дам, иронията ми била неуместна ...
За Коледа нищо не иска за сега, но като я познавам ще избухне като наближи време за пазаруване.

# 83
  • Стара Загора
Забравих да кача неговата кочина. Има и трикрилен гардероб обаче бързах да снимам, че излезе в междучасие:))) Сърди се иначе, че го разнасям:)))  Стаите и на двамата не са големи, но пък имаме голям двор и целият първи етаж ни е една стая:)
Залепените бележки по леглото и стената са думи на немски да съответното нещо, върху което са залепени.
Често ходя с думата “диван” залепена на домашните ми дрехи

# 84
  • София
За Коледа дотук Ваня иска шевна машина, но ако можело сега да и я подаря, тя после щяла да си  я сложи под елхата за Коледа. И без това ме съмнява тази година с котката да имаме елха. Simple Smile
Николета иска скейтборд, нещо не съм навита, защото вкъщи има ролери, уейвборд, колело, тротинетка, кънки, ски и поредното нещо за каране ми идва в повече, но ако не измисли друго, това ще е.
Малката все още не знае какво иска. Те са толкова доволни на котката, че само обещание официално, как ще си остане вкъщи ще им е достатъчно за Коледа.
Мисля някакви дребни неща също така да купя от страницата във фейсбук, които майки на деца с увреждания изработват.
Друго, което съм набелязала е парфюми, фотосесия, картина за рисуване по номера, на Ники някаква надстройка до леглото да има къде да си слага нещата, нещо на Пандора за малката и тн.
За мен имам нужда от нов телефон, моят е на парчета, нова готварска фурна, онзи ден се разпадна вратичката. Kindle Oasis  също мисля да си подаря, пък старият водоустойчив пейпъруайт ще замени обикновеният пейпър на някое от децата.

# 85
  • София
Вчера станах свидетел как се пише домашно по японски в Дискорд. Хиху-хахи два часа - и някъде междудругото написаха и домашното уж...
Довечера съм казала да ме чака с написано домашно по БЕЛ и 10 задачи по математика или тържество да ми връчи телефона си...

# 86
Заради котката май ще пробвам с такава елха
но по малка и високо...снимката е от нета, но ме вдъхнови

# 87
Добро утро,
Моята беля иска лонг борд. И пръстени, ама такива каквито носели рокаджиите. Ще си купува дрънкулките сама.
Иначе е луда на тема зодии. Може и нещо свързано с това да и взема. Тя има РД след 20 дни, та и за там трябва да съм подготвена.
Maria007, явно нашите момичета са в едни вибрации. И моята редеше Рубик като луда. Беше си изпринтила 50 страници с формули. Даже състезателно кубче купувахме. В София има такъв магазин с всякакви кубчета. Най-скъпите са около 600 лева.

# 88
  • София
Иначе и ние имахме планирана Коледна Виена, но явно ще е някоя друга година. На младежите съм взела по една настолна игра, на малката един Лего замък. Наборът изрично помоли да кажем на Дядото да му донесе подаръка в парични знаци за upgrade на колелото... И аз взех разни коледни украси от страничката на майките на деца с увреждания. За моя РД съм замислила почерпката да е също оттам.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 09:30 от green_dawn

# 89
И моят реди Рубик, за около 90 секунди. Вижда му се много и не е ходил на състезания. Шах също обича, тренирал е, преди да влезе в пубертета и да почне мързела...

Общи условия

Активация на акаунт