ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 540
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
  • о`майна лунна нощ е
Измъква се по терлици от сбирката на алкохолиците.
А нали във виното е истината. Токувиж накрая разберем какво е искал да каже лирическият герой в днешната заповед.

# 616
Слагай трушията, от мен ракиите. Имаме огромни запаси, понеже баща ми е майстор. Вардим ги за сватбите на децата, ние не пием.
Наздраве

# 617
Казал е, че се разчеква да угоди на всички Joy
От ляво и дясно ДО,по средата 1 ден присъствено
И централно решение, ама с местен елемент
И така, и така да се чете, както си искаш Joy

# 618
Хепи, що ме караш сега да си представям накои хора на мъжки шпагат без загрявка...

# 619
  • София
То даже вече на никой не му пука какво ще е решението. Joy
Въпросът вече е, когато си пускат заповедите, да е поне няколко часа преди започване на училище.

# 620
  • о`майна лунна нощ е
Хепи, що ме караш сега да си представам накои хора на мъжки шпагат без загрявка...

😂😂😂😂😂
Рева от смях вече.
Наборчетата легнаха ли вече, да не ни гледат резила и хилежа зад екраните.

# 621
  • Между гори и планини
Мале Румка! 🤣
Аз пък събирам вина, някакви бутикови - от замръзнало грозде, нарича се снежно вино, от специални опушени дъбови бъчви, от замръзнали ябълки и мн.др. Ходя из България на алкохолен дегустатурски туризъм, понеже имам обоняние на хрътка. Някои вина не си знаят вече парите, защото всяка година цената расте.
И аз пазя за абитуриентски бал, сватба... Ама ако се короновам, ги отварям, та стой и гледай 😂

# 622
  • у дома...
Хепи, що ме караш сега да си представям накои хора на мъжки шпагат без загрявка...
Ах ти Лисано ... Палавница такава!

Три пъти редактирах.

# 623
Аз само мога да седя и да ви се радвам отстрани как можете да пазите алкохол.

# 624
  • София
Значи едно време ММ ме Ареса щот слушах дарк уейв и носех на ракия...

# 625
  • София
Грийн, и мен така. Joy

# 626
  • Между гори и планини
Слагам ви сайта на избата от която пазарувам. В градината в Балчик е, другата там също има хубави вина, но по евтини. От нея взимам смокиново вино - уникално, пие се ледено с лед и резен лимон, лятото, с френско сирене....
Но тази която ви слагам има чудесни неща за ценители, всичко съм дегустирала. Повечето неща имам у дома. 2013г купих с големи молби последната бутилка вино от замръзнали ябълки. Снежното им вино е уникално. Май ще купя за Коледа изненада на мъжа ми.
https://queenswinehouse.com/shop/

# 627
  • София
Т'ва с ракията ми е трудно да го разбера. Аз слушах дарк уейв и пропих водка поради тривиалното обстоятелство, че обичам доматен сок. 😁

# 628
  • у дома...
Мен пък зарад еърбеците ми. Щерката на мен се е метнала.

# 629
  • гр.София
Докато си пийвате елегантно,аз опуках един щолен и разопаковах втори. Девойката не ме пуска да лягам- прави проект за графити ,а аз играя редактор.

Общи условия

Активация на акаунт