ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 535
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ред, как бе?!? Ракията е свещена течност!
Ако трябва да съм съвсем честна, ММ беше впечатлен повече от това кал пия бира със зелена салата и таратор. След тази моя странност, мисля прие факта, че много неща мога. Joy

# 631
  • софия
И при нас дойде проблемът с екипната работа. От младежа, с когото трябва да правят общо клипче, няма ни вест, ни кост. Мрън му писа мейл, издири го в ИГ и там му писа, но е глас в пустиня. Добре, че Призма беше споделила опит и поне има писмен опит за комуникация. Сега са седнали с баща й и монтират само нейната част.
Не знам какво да очаквам. Всъщност, очаквам обективност от госпожата, но не тая много надежда и се подготвям психически за двойка.
Едно от децата от класа, които всички са били шокирани днес от ограничението от  10 сек. на въпрос на теста, е написало, че на 8 от 12 въпроса е писало отговор Jesus, защото Jesus is always the answer 😂

# 632
  • София
Ма не мога бе, Слънчева. Колабирам от ужас само при миризмата на ракия. Това някак си ми се случи след като родих дъщеря ми и върви в комплект с другата ми придобита особеност, че вече не обичам сладко. Изобщо не съм виновна аз.

# 633
  • София
Ред,
Скрит текст:
ако беше родила в днешни времена, щеше да си с диагноза Ковид, с тези променени от раз вкусове Joy

# 634
  • София
Хахахаха! 🤣

Може ли вече да си призная, че вчера Звънче като пусна снимка на пантофите, аз реших, че има подтекст, много се съсредоточих, и веднага открих, че помпоните приличат на два коронавируса. 😁

# 635
Вие виртуално пиете ракии, а аз наистина изпих една и даже проспах дискусиите около заповедта. Кучето обаче ме събуди в опит да се намести по-добре. Дано и директорите да са си полегнали, че иначе ги чака безсънна нощ.
Ред, за мен ракията е нещо обратно на сладкото. Все си мислех, че дами, които обичат сладко, не харесват люто и ракия:grinning:

# 636
  • София
Доня, тази винарна е наистина много добра. Там водех доста туристи преди години, правеха им дегустации, след което си купуваха вина. Веднъж ми подариха и на мен, подарих го на баща ми, защото аз не съм много по вината. Той остана очарован наистина, а е ценител на вина. Вярно е, че са скъпи, доколкото знам в България се произвеждат, но са хубави.

# 637
Всичко употребявам аз, с изключение на бира и разни там сладки питиета. И не пазя нищо, хеле пък за сватби.

И сега си пийвам уиски. Щото нещо ми е нервно. Толкова ли е рано, че да искам да знам утре брат му на набора дали ще е на училище или не. Припряна съм знам Flushed Аз за Димитър не се вълнувам толкова засега, защото той така или иначе е на ДО заради операцията.

# 638
  • София
Дикси, а как е Митко?

# 639
Дикси, а как е Митко?
Много добре, пу-пу. Доста отслабна покрай престоя в болницата. Той си беше слаб, а сега съвсем е като паяк. Не го харесвам така. Трябва спешно да сложи някое и друго кило. Но не може и да тренира нищо поне три месеца.

# 640
  • София

И аз пазя за абитуриентски бал, сватба... Ама ако се короновам, ги отварям, та стой и гледай 😂
Сакън, недей! Само ще ги похабиш. Нито аромат, нито вкус ще усетиш, ако сложиш короната.

На мен след "короноването" нещо не ми се пие - ни ракия, ни вино, че даже и кафе не искам.
От утре класа на дребния е под карантина - класната им е положителна. Той милия тъкмо се върна в клас ( след нашата карантина) и сега пак в нас. С разликата, че няма да спи до когато си иска, а в 8:00 трябва да е в класрум.

Пишете за подаръци за Коледа. На девойката май ще й купя пижама - и без това покрай това ДО си отвисява с долнището на пижамата по цял ден. Тя само си поиска да е по-представителна на вид - да ставала за пред камера.
Малкия си поиска Лего - Титаник. Поръчах го от Алиекспрес - дано пристигне на време,и без да го спират на митницата.

# 641
Дикси, пуснах късните новини да чуя Simple Smile

# 642
  • София
Ред, за мен ракията е нещо обратно на сладкото. Все си мислех, че дами, които обичат сладко, не харесват люто и ракия:grinning:
Аз съм от тези дами - не харесвам ракия и люто, но сладко обичам 😊

След тази заповед имам чувството, че утре ще изпратя някой от двамата по грешка на училище.
А с школите какво ще се случва?

# 643
  • София
Дикси, много се радвам! 😊

# 644
А с школите какво ще се случва?
Т.5

По новините казаха за новата заповед и после пуснаха запис с решенията на областните щабове... мъка.

Общи условия

Активация на акаунт