ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 587
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Mimi75, групата е във Фейсбук и се казва "Купи подарък от майка на дете с увреждане"

# 121
  • Стара Загора
Mimi75, групата е във Фейсбук и се казва "Купи подарък от майка на дете с увреждане"
Много хубава група. Понапазарих някои коледни неща. Моята елха е само от играчки, купени от такива жени. Ще ви я снимам когато я извадя тази година.
Моята котка не закача елхата. Какво да кажа - дама от всякъде

# 122
  • София
...взех да оглеждам круизи по Дунав за лятото. Харесах два, най-дългите, сега трябва да видим и татко за кой ще свири.
Judy, сподели информация за круизите по Дунав, моля Simple Smile

# 123
  • София
Дали има вече яснота от срещата на здравния и просветния министър днес по въпроса с ДО?

# 124
  • София
Аз таман ставам и не съм още съвсем в кондиция!Болни да няма, а ако има бързо да минава!
Божка уж чете по философия, защото нямала оценка още и утре може да я изпитат.
Ани, Ради като гледам дълго време ще остане първо и единствено гадже на наша Божка.С нейните претенции съм й казала, че никога няма да намери-да е умен и щедър като баща й, обаче пък да е висок, красив, да спортува и другите изисквания не ги запомних.
Не съм изчела още  всичко, но без отговор не мога да продължа Simple Smile
 Значи Сисе, за щедрост към жена си, ще надмине и баща ѝ, спортуването му е на ниво,  красотата сме я докарали, (от арийската раса е Simple Smile ), не знам колко умен ще стане, но  и ако порасне достатъчно на височина направо ще ти се обадя да правим годежа , няма смисъл да се гаджосват и да ми се разтури мерака да си имам болярска снаха Simple Smile

# 125
...взех да оглеждам круизи по Дунав за лятото. Харесах два, най-дългите, сега трябва да видим и татко за кой ще свири.
Judy, сподели информация за круизите по Дунав, моля Simple Smile

Единият, който харесах, е с тръгване от България - Русе - Виена, 12 нощувки, олинклузив:
https://www.cosmostravel.bg/%D0%BA%D1%80%D1%83%D0%B8%D0%B7%D0%B8 … D0%B5%D0%BD%D0%B0

Този май е още по-добре:
https://www.toptravels.bg/ekskurzia/974/49/145/%D0%BA%D1%80%D1%8 … %D0%BD%D0%B0.html
С анимация на немски, като първия - ние това търсим.

Другият е в  обратната посока:
https://blue-seas.eu/package/%D0%BA%D1%80%D1%83%D0%B8%D0%B7%D0%B … 0%BD%D0%B0%D0%B2/
Този ни е кратък, обаче.

Виена - Видин е по-добре, пак 14 дни:
https://allinclusive-pochivki.eu/index.php?nav=Oferta&id=817 … IDIN#.X6kwFfMzaUk

Държим и на всички екскурзии с екскурзовод на немски.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 14:17 от Judy

# 126
У нас никой нищо не споменава за Коледни желания...от тази година има по-хубав телефон ( не че стария беше лош...), от месец/два има фитнес гривна ( най-много използва функцията за съобщения, кой къде е писал), за миналата Коледа си избра хубав часовник със стрелки ( заради НВО-то), мин.година за РД приятелчета му подариха геймърски комплект слушалки,мишка,клавиатура ( още са "живи" Wink Mimi ) . Последно пролетта ( заради ДО и бягството ни на село) му взехме компютърна масичка и вентилаторна подложка( не знам как точно се казва) за лаптопа му.Нямам никакви идеи вече.
П.п. Успях да снимам 1/4 от кубчетата . Металните пъзели също бяха на почит , а част от дървените - още са разглобени в кутийките, но явно им мина "модата" засега.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 14:48 от denyil

# 127
  • Между гори и планини
Аз таман ставам и не съм още съвсем в кондиция!Болни да няма, а ако има бързо да минава!
Божка уж чете по философия, защото нямала оценка още и утре може да я изпитат.
Ани, Ради като гледам дълго време ще остане първо и единствено гадже на наша Божка.С нейните претенции съм й казала, че никога няма да намери-да е умен и щедър като баща й, обаче пък да е висок, красив, да спортува и другите изисквания не ги запомних.
Не съм изчела още  всичко, но без отговор не мога да продължа Simple Smile
 Значи Сисе, за щедрост към жена си, ще надмине и баща ѝ, спортуването му е на ниво,  красотата сме я докарали, (от арийската раса е Simple Smile ), не знам колко умен ще стане, но  и ако порасне достатъчно на височина направо ще ти се обадя да правим годежа , няма смисъл да се гаджосват и да ми се разтури мерака да си имам болярска снаха Simple Smile

Значи до тук два уговорени годежа, вие и моя син с момата и нейното мече 🤣
Само, ако децата ни знаят какво им мислим 😂😂😂
След като измислих подарък за пубера, сега ще се мъча с баща му. Аз съм лесна всяка Коледа си търся парфюма, а за РД бижуто .

# 128
  • софия
За друго сега не се сещам. Има една тема във форума, която всяка година ми помага с идеи.
Може ли линк към тази тема, че съм в голяма суша за подаръчни идеи тази година?
Ето я - https://www.bg-mamma.com/?topic=1261194.new#new

# 129
  • Велико Търново
imar, да не забравяме, че Иван беше първото гадже като се родиха от отчетната тема/Ани, сори, но Ради не беше роден още/.
Питах я преди малко какво иска за Коледа.....знаех си, че ще избухне
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A1%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82-%D1% … apple-p2426095-1/

# 130
  • Между гори и планини
Еха! Готин е, а цената е главозамайваща 😳 Но, винаги съм казвала, че скромността е за тези които нямат други качества 😉

# 131
  • у дома...
Доня, моя е момата с мечето. Снощи по никое време го търси из цялата къща, а то на Столът под дрехите...

# 132
  • Между гори и планини
Доня, моя е момата с мечето. Снощи по никое време го търси из цялата къща, а то на Столът под дрехите...
Знам бе майче 🥰 Чакам пряка връзка във фб, да видя мечето 😉

# 133
  • Стара Загора
Judy това с круизите по Дунав ми е супер и на мен...доста се заинтригувах. И аз много искам на немски - поради факторЪТ набор учещ немски сега. Обаче датите са през учебно време. Поне от линковете, които сподели. Дали ще има и за юли? Нещо срещала ли си?

# 134
  • Между гори и планини
Ние толкова години скитахме по света, че ми е хубаво да си останем у дома за Коледа и Нова година. Декември месец е моят месец, а и тук зимите са чудни. Направо ме вдъхновяват. Лятото обаче обикаляме България, всяка седмица сме някъде

Общи условия

Активация на акаунт