ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 838
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
Не гледате ТВ,но погледнете Референдум.Възмутена съм,а този директор на 51-во направо не понасям.Коментарите са повечето в стил - у-щата са развъдници на вируса,учителите са застрашени и по-голяма част са за няколко месеца ДО за да се запази живота на родителите,учителите и т.н. защото децата са вирусоносители.Един починал учител е голяма трагедия - това казва в момента представителката на родителите - Елисавета Белобрадова,която е била състудентка на голямата дъщеря .Ей,не вярвах ,че сме такава ценност учителите! Smiling Imp Излиза,че всички останали не са застрашени , а само учителите.Отвратително е отношението към децата.Ох,аз пък къде се сложих - учителите в ДГ не ги лови вирус,че няма как да затворят там.Smiling Imp За другите даже има мнения в коментарите да се вземе решение за нулева година.
                             Нищо оптимистично не виждам от това,което се коментира.

# 361
Браво, Блу! Радвам се, че си по- добре👍
Аз от онзи, вълшебният, блестящ и натрупал сняг, не съм виждала от години. Ама това е, защото го има в планината, а зимата рядко ходя там. Не обичам студа:-)

# 362
  • София
Елисавета Белобрадова и Майко мила по-добре да се въздържа да ги коментирам. След онова безобразие, което спретнаха с Любен Зидаров - един от най-любимите ми художници.
Имала съм възможност да споделя колко "харесвам" инфлуенсърите.

# 363
  • Между гори и планини

[/img]

Синьо небе, специално за теб малко сняг 😉 Тук се научих да обичам зимата, съвсем различна от варненската.

# 364
Не е ли редно да поканят хора от двете страни на барикадата, не само поддръжници на една и съща теза?!

# 365
Не гледате ТВ,но погледнете Референдум.Възмутена съм,а този директор на 51-во направо не понасям.Коментарите са повечето в стил - у-щата са развъдници на вируса,учителите са застрашени и по-голяма част са за няколко месеца ДО за да се запази живота на родителите,учителите и т.н. защото децата са вирусоносители.Един починал учител е голяма трагедия - това казва в момента представителката на родителите - Елисавета Белобрадова,която е била състудентка на голямата дъщеря .Ей,не вярвах ,че сме такава ценност учителите! Smiling Imp Излиза,че всички останали не са застрашени , а само учителите.Отвратително е отношението към децата.Ох,аз пък къде се сложих - учителите в ДГ не ги лови вирус,че няма как да затворят там.Smiling Imp За другите даже има мнения в коментарите да се вземе решение за нулева година.
                             Нищо оптимистично не виждам от това,което се коментира.
А кое е по -ценно от живота?

# 366
  • софия
Ама много харесвам подхода в Колежа. Започнаха лежерно и уж продължават така, но това е само на повърхността. Леко плават, без бурен вятър в платната, но контролните те пращат в дълбокото. Утре имат контролно по английски, което ще бъде за нещо, "което всички знаят". Каквото и да означава това. Утре ще им кажат къде и как да си направят видеото с готвенето от днес.
Междувременно вървят и други  "лековати" проекти в екипи.
Ами, харесва ми. И на мрън й харесва, въпреки мрънкането.
Усвояването на меките умения е едно от големите несъвършенства в нашата система.

# 367
Не е ли редно да поканят хора от двете страни на барикадата, не само поддръжници на една и съща теза?!
                  Редно е,ама не им изнася.
                   И да ви кажа ...щях да припадна...водещата прочете мое мнение и въпрос /едно от последните/ и ....министърката изшикалкави.За ДЗИ и НВО - "високите резултати на децата на последното НВО доказват ефективността на учителите и при присъствено и при ДО" - отговор на министърката.Само дето не спомена отпадналия материал на много места изобщо не преподаден нито в една от двете форми на обучение и.....ролята на частните учители и школи,както и на родителите,които активно се включиха в подготовката на децата.Сори,ама най-малка заслуга за резултатите имат учителите на децата в у-ще с малки изключения.

А кое е по -ценно от живота?
                 Няма гаранция ,че ще си запазите живота скрити и заключени в къщи.Има заразени,които не са учители и нямат деца в училищна възраст.Как се заразяват като нямат връзка с училището???
                 Пък и да ви попитам - като сте се загрижили да оценявате кое е по-ценно я да ми кажете животът на децата ,които са в ДГ и ДЯ не е ли ценен??? Защо там не са загрижени??? Техните учители,сестри и персонал не са ли застрашени???? Защо за тях никой не се е загрижил???
                Хайде,стига приказки на ангро! Животът е един и трябва да се живее,но това не означава ,че трябва да го живеем в миша дупка треперещи от страх! Доказано е ,че стресът снижава имунитета,води до още куп други изменения и ...... няма 100 % начин да се предпазите от вируса.Я, малко повече оптимизъм,че ми писна от черни картинки! Трябва да се научим да живеем и с този вирус ,както и с всички останали.Не мисля,че като се затворим и вирусът ще си тръгне за ден-два или месец.Може да продължи и години.Така,че освен живота трябва да запазим и образованието на децата ни и психиката им.Защо трябва да възпитаме и отгледаме треперещи,неграмотни параноици,когато можем да сведем стреса и напрежението до минимум с малко оптимизъм.Това запазва и живота и здравето им.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 22:10 от Didia

# 368
Щом най-малко успех имат учителите в училище, защо се драпа да се върнат там
Аз не гледам много телевизия и точно пък това няма да го гледам , безсмислено е
Очаквам решението

# 369
Няма да има решение на национално ниво. Не и в близките два дни. По области, по общини вече има решения. Не навсякъде, но има оповестени.

# 370
  • софия
При нас и децата имаха анкета за ученето.
Може да е всичко, но създават усещане, че мнението ти има значение. Да видим дали ще е истинско.

# 371
Еха, Доня! Вълшебство!❤

Звънче, силно съм впечетлена от подхода в АК!

При нас учетелите са 50/ 50.
Днес чух с ушите си личното мнение на някои от тях. Едната пък дори не знаеше, че се връщат в училище, а беше вечерта, и вероятно директорът ги е информирал.

# 372
  • София
Отдавна ми се въртят мисли по темата, която загатна Дидиа.
Меко казано некоректно е спрямо цялото съсловие да се вадят доводи, че в гимназиите трябва да се мине на ДО, защото учителите са в опасност, при положение, че има поне още 8 години (от ДГ до четвърти клас), покрити щателно пак от учители. Да не говорим, че в детските градини групите често са по-многобройни от класовете в училищата.
Аз лично, ако съм учител в ДГ, бих могла да се засегна например, защото рискът е абсолютно същият.

# 373
Предполагам, че и при нас учителите са 50 на 50. В неделя се срещнах случайно с класната на синковеца. Поговорихме си. Тя иска да са в училище. Две от дъщерите ѝ са в 10 клас и има поглед как учат те онлайн. В крайна сметка в момента и тя преподава от къщи. Сподели обаче, че част от възрастните учителки се страхуват.
Моите лични познати, които са учителки са "за" присъствено, не на всяка цена, но когато няма болни ученици и учители.

# 374
  • у дома...
Щом най-малко успех имат учителите в училище, защо се драпа да се върнат там
Аз не гледам много телевизия и точно пък това няма да го гледам , безсмислено е
Очаквам решението
И аз това се питам. И защо се гледат само държавите, в които няма ДО, ни не и тези, в които има? Нали искаме обективно да представим и двете гледни точки, а не само тази, която ни харесва? Или тези, които не са с нас, са против нас? Никога нищо не е само черно или бяло, винаги има нюанси.
Права е и дамата, която каза, че език много лесно се учи онлайн.

В сегашната ситуация няма нищо нормално и обичайно, за да искаме всичко да е "нормално". Има моменти, когато малко трябва да се смирим. И ако ставаше въпрос само за България - иди дойди.

Общи условия

Активация на акаунт