ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 589
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Звънче, сиска79, Стон да са ви живи и здрави децата и само с добро да се споменава името им!

# 481
  • sofia
Ами нашето училище вече обяви разреден график на обучение, специално 8 клас се връщат утре на училище. Ще редуват присъствено две седмици, една седмица  онлайн, като се разминават с горните  класове.
   С цел превенция, нашето семейство ще трябва да се раздели, защото мъжът ми е в рискова група и ще трябва да се разграничат с ученика. Ще го мислим.
   Живи и здрави да сте всички!

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 12:28 от googlish

# 482
Ами нашето училище вече обяви разреден график на обучение, специално 8 клас се връщат утре на училище. Ще редуват присъствено две седмици, една седмица  онлайн, като се разминават с горните  класове.
Извинявай, може ли да споделиш кое е вашето училище? В София ли сте? Много благодаря!

# 483
И нашето се връщат утре- ПАЕГ

# 484

И нашето така. Първа АЕГ: https://www.fels-sofia.org/bg/новини-168/новини-3/съобщение-до-всички-учители-и-ученици-на-първа-аег-386

Аз съм доволна от това решение, браво на МОН.

Писали сме заедно с danielafil Heart

Честито на всички, носещи името Виктор/Виктория, Мина, Минчо и др. Бъдете здрави и усмихнати!

# 485
  • sofia
Извинявай, може ли да споделиш кое е вашето училище? В София ли сте? Много благодаря!
  https://www.fels-sofia.org/bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0% … 0%D0%B5%D0%B3-386

# 486
  • София
В Цибалаб е 100 лв. тестът, а за повече членове на семейството има някакви отстъпки. Може да ви е полезна информацията.
Иначе бързият антиген тест е 35+5 за обработка на материала (или унищожаване). Излиза за 10 минути. Не е съвсем по темата, но понеже сондирах информация сред познати тези дни, е хубаво човек да знае, ако му се наложи.

# 487

И нашето така. Първа АЕГ: https://www.fels-sofia.org/bg/новини-168/новини-3/съобщение-до-всички-учители-и-ученици-на-първа-аег-386

Аз съм доволна от това решение, браво на МОН.

Писали сме заедно с danielafil Heart

Честито на всички, носещи името Виктор/Виктория, Мина, Минчо и др. Бъдете здрави и усмихнати!

У нас е такава радост, че спряха часа по английски и групата им гръмна.

# 488
За Варна - от 6ти до 12ти клас минават/продължават дистанционно до 22.11. засега.

# 489
  • София
Само едно не мога да разбера - как, по дяволите, се взимат тези решения?! Ясно, че е децентрализирано - но ако областният щаб каже ДО, какво става с решението на 1 АЕГ? Да не се окаже радостта на децата без време...

# 490
Печели областният щаб.

# 491
  • софия
Без време ще остане радостта при решение на ОЩ.

# 492
  • София
Явно до последно цари разнобой и училищата се чудят какво да правят...

# 493
  • sofia
Ясно е, че в такава ситуация решенията са динамични. Просто училището не ни държи в неведение до утре сутрин при сегашните обстоятелства и поне знаем какво е намерението му и какво са планирали.

# 494
Предложението на областния оперативен щаб за Габровска област е да удължат ОЕСР за гимназистите в областта до 13. ноември включително.

Чак ме сърби ръката да ги питам час дали се обсъжда. Или на 15 ще решават за 16 и така.
То не че има решения за утре още де... Smile
При нас няма нищо конкретно черно на бяло до момента. Всъщност чакам директорите на  РЗИ, като официални органи, да обявят по области. Дано е днес, а не утре сутрин, например.

Общи условия

Активация на акаунт