ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 576
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
За Варна - от 6ти до 12ти клас минават/продължават дистанционно до 22.11. засега.

Това не е вярно, пише за част от Варненска област - към момента Провадия и Бозвелийско. Ако нищо не се промени, град Варна утре са на училище.

# 496
За Варна - от 6ти до 12ти клас минават/продължават дистанционно до 22.11. засега.

Това не е вярно, пише за част от Варненска област - към момента Провадия и Бозвелийско. Ако нищо не се промени, град Варна утре са на училище.

https://bnr.bg/varna/post/101371643/chast-ot-varnenskite-uchenic … QuU8QAjgtZY_BFwIU

Аз го разбирам за цялата област?

# 497
  • Варна

https://bnr.bg/varna/post/101371643/chast-ot-varnenskite-uchenic … QuU8QAjgtZY_BFwIU

Аз го разбирам за цялата област?

Именно, пише за част от Варненските ученици, не за всички.

# 498
Цитат
Учениците от VІ до ХІІ клас във Варненска област ще учат дистанционно до 22 ноември, включително.
Дистанционно ще учи цялата област, което касае учениците от шести до 12-ти клас.

# 499
Според мен значението на "'част" в случая се отнася до учениците от 6ти до 12ти клас, а не избирателно на определени ученици от определени училища.

# 500
А току що 1 АЕГ смени информацията- утре 12.11 ще са дистанционно. Типично по български- всяка заповед е предпоследна.

# 501
Каквото ще предлагат и решават да го правят вече, че ми писна от тая нерешителност и чакане до последния възможен момент от страх някой да поеме отговорност.
                   Дъщеря ми днес е получила анкета за ДО от у-щето.Значи ли това ,че може евентуално да има решение за присъствено ,ако повечето родители искат това или се подчиняват на 100 % на съвета?

# 502
Има старшинство в тези неща. Първо е МС. Те казват да се реши на регионален принцип. После е Фандъкова (за София) ако тя (обл.щаб) каже всеки да решава е едно, но ако се излезе с решение за града вече училището няма какво да решава. Ако се стигне училището да реши, дори и 100% от родителите да иссат едно, а пс - друго, решението е на пс.

# 503
  • София
Каквото ще предлагат и решават да го правят вече, че ми писна от тая нерешителност и чакане до последния възможен момент от страх някой да поеме отговорност.
                   Дъщеря ми днес е получила анкета за ДО от у-щето.Значи ли това ,че може евентуално да има решение за присъствено ,ако повечето родители искат това или се подчиняват на 100 % на съвета?

При мен имаше някакъв проблем с мейла още в началото. Така и не бях получила автоматичния код за регистрация и после класната ми препращаше всичко. Предполагам, че по тази причина никаква анкета не съм получавала.

# 504
  • София
При нас, в 32-ро, на сайта са обявили, че учениците от 5 до 12 клас остават на ДО до 13.11. включително. Отделно в школо са ни пуснали анкета с въпрос дали родителите са съгласни да се продължи с ДО от 16 до 27.11.

Честито на именяците! Да са здрави и с късмет!
Болничките да оздравяват бързо!🤞🏻

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 14:32 от tasia

# 505
  • София
Решенията според мене ще вървят по градове или области.
Иначе ако всяко училище решава само, в началото ще настанат страхотни брожения. Едни родители искат присъствено, а училището обявява ДО, други наопаки.

# 506
Ние черно на бяло още сме на старта с информацията за ДО/присъствено, но класната казала на децата, че до петък, вкл., са си по къщите. За понеделник и по-натам - няма информация жената какво ще се случва.

# 507
  • София
Звънче, Стон, да са живи и здрави и с късмет мрънчовците! Сиска, твоето дете също!

Благодаря на всички за пожеланията! Засега се очертава леко, дано така да продължи и да няма влошаване.

При нас засега НГДЕК и НУТИ продължават дистанционно до 27.11, от 73то още нямам вест.

# 508
А току що 1 АЕГ смени информацията- утре 12.11 ще са дистанционно. Типично по български- всяка заповед е предпоследна.
А на 13-ти?
Честито на именниците. Със здраве да си носят имената!
И бързо оздравяване на болните!

# 509
  • София
Кой учи в петък, 13ти Simple Smile
Уволнение е положението.

Общи условия

Активация на акаунт