ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 559
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Страсти с ДО, ние от Пловдив сме облагодетелствани, наша Дани рано рано взе решение. Сега бях на родителска среща на малките и съм много ядосана. "ако нямате устройство, осигурете си", "който не е в час, ще има отсъствие". Говоря за деца 2 клас. Изобщо няма да се разберем така. Полудях. В къщи като работят всички устройства на децата и нет няма. Това е. Да дойде някой от МОН да ми намери по-хубав. Да сме осигурили камера, микрофон. И това няма да направя. След като набора може без камера, нарочно не я пуска, че прави проблем на връзката, и малките могат. Иначе, казаха, поетапно всички ще минат на ДО. След 6,7 клас, ще минат 3-5, после 1 и 2. Било неизбежно. И как се готвят? Като заплашват. Вчера малката щерка не беше на училище, защото имаше сополи, а аз съм дисциплинирана. Днес нищо й няма и е на училище. Не можело да дам по семейни причини,трябвало по-рано, ами другия път ще иде на училище със сополи, няма да ходя по лекарски кабинети за таква глупост. Така ли смятат да работят, като създават спънки? Изобщо, за това ме е яд най-много.
А господин математика, който е математик, щото е завършил МГ, и специалист по кризи, а е завършил начална педагогика и публична администрация, и е учител, ама няма един ден стаж като истински учител, но се изявява като великия капацитет, няма да го коментирам. За съжаление, като му гледам амбициозността и жаждата за внимание, чакам да стане министър някой ден.
Честит празник на празнуващите! Ще се справят големите деца, а малките... да не сме ги раждали, какво толкова. Все пак и в средновековието са си живели добре без образование, че даже са и били живи.
Весела вечер!

# 556
Аз чух как посрещнаха новината за продължаване на ДО децата от класа на внучката.Тъкмо имаха час на класния и голямата влезе и каза,че продължават ДО.Неда предаде на класната новината и се чу......страхотен рев от всички присъстващи.По задружен протестен рев не съм чувала до сега.Така се радваха,че ще се върнат в у-ще и ги попариха.Успокоителното е,че всички се оказаха с....микрофони! Yum Поне с техниката са добре! 
                   Определено вече съм обидена и сърдита! Rage Учителите та учителите,ами ние не сме ли учители.Как пък една дума не чух в защита на нашето здраве! Ще взема утре и аз да спретна едно протестно връчване на молби за напускане и без това работим по 12 часа и вече няма кой да замества,че се уморихме.Разбира се,че се шегувам по този повод.Да не ме разбере някой погрешно. Yum Просто ми стана неудобно,че само учители се страхуват.Какво да кажат другите работници и служители ,които работят също в рискова среда.

# 557
  • София
Люба, ако трябва три деца едновременно да са в ОЕСР с три видеовръзки, наистина може да има проблем.
Аз се разправям с А1 по този повод последната седмица. От лятото насам нещо се случи и нетът взе понякога да зависва.
Обаче с онлайн обучението проблемът стана сериозен. След няколко обаждания накрая се държах толкова отровно, заплашвайки ги с КЗП, че два пъти ми пращаха хора, смениха модема и сега ми звънят през ден да питат дали нещата са наред. С две думи ми дадоха инструкции как се сменят каналите на рутера с цел да се осигури по-добра връзка, но истината е, че на wifi не винаги може да се разчита при видеовръзка, особено ако 10 съседа наоколо ползват нет в този момент. Дъщеря ми просто си плъгва кабела на лаптопа и тогава всичко е ОК. Но това не е приложимо нито при три, нито даже при две деца. Не знам. 😐

# 558
Синът ми много се забавлява покрай това ДО, всеки ден приключва учебната част с цял набор смешки от битов характер. Днес по едно време прибяга със сто километра в час да си вземе храна, че по френски учили нещо по темата и огладнял, докато си представя.

# 559
  • Велико Търново
Благодаря ти, Звънче, че си се сетила за моята Мина.
Честит имен ден на всички, които имат повод за празник!
Честита да ни е рожденичката imar!Ивче, от сърце ти желая да си безкрайно щастлива!

От утре и 5 клас/това в училището наМина/ са онлайн, до края на месеца уж.
Божидара тази вечер пак недоволстваше от онлайн обучението-тя е на включена камера, когато кажат и цял ден със слушалки и микрофон.Каза, че за нея е супер изморително и я боли главата, и ушите от слушалките.

Аз не знам кое е по-добре, ние сме 5 аптеки и има доста болни, от нашата само една колежка, но не знам дали е Ковид или просто е болна.В на мъжа ми службата, обаче има много, не ходят на работа, но са имали контакт с него.Той не може да се изолира, аз пък изобщо и така.Пак казвам, Бог да ни пази, защото няма опазване.
На болните момичета пожелавам бързо да се оправяте!
Ани, аз също имам много отпуска 25 дни, обаче сега е абсурд някой да ми я разреши.

# 560
Честити именици  ! Да са здрави , успешни и заобиколени от добри приятели !
За интернета- тези дни прекъсва често , добре че е след "проверката" с отговор "тук" и само набора го ползва сутрин ( брат му следобед няма проблеми). Когато бяхме "избягали" пролетта , се налагаше трима едновременно да ползват селския нет- при първия проблем с "падане" на връзката , отидох до офиса в съседното градче и момичето с лекота промени нещо в настройките при тях и в следващите месеци нямахме никакъв проблем.Но и тук , и там не сме с нет от мобилен оператор.

# 561
Нова заповед от МЗ

# 562
  • София
Абе, тия подиграват ли ни се?
Цял ден тръпнем и чакаме, училища, общини... дрън, дрън! Накрая оня с опънатите бръчки, да пусне заповед посред нощите! Rage

# 563
Това наистина е безумно!
И що мъчат щаба да решава Simple Smile
И хората длъжни ли са да знаят в района им каква е заболяемостта, за да знаят за тях важи ли и дали са длъжни след 8 да следят новини?

# 564
  • София
Не знам. Сигурно се подиграват. Вече е втори път, явно така ще се кара. 🙄
Не ми се пуска компютър, а заповедта трудно ще я изчета на телефона. Доколкото схващам - във всички червени зони (а това май е цялата или почти цялата страна) се минава на ОЕСР и всички обявени по-рано днес решения заминават в кофата?

# 565
  • София
Мария, чудех се дали да вадя Елка-та. Joy

# 566
  • о`майна лунна нощ е
Ами те така последните заповеди все ги напъва да ги изакат вечерта. Около 19:30-20 часа, като минат централните новини.

# 567
  • София
Направо,.предсрочно ще последвам съвета на Хепи за виното, нищо че поне дилемата за 12ти ми решиха. Nerd

# 568
  • София
Редактирам се: Егати заповедта!

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 20:33 от Слънчевата

# 569
  • Пловдив
Ами те така последните заповеди все ги напъва да ги изакат вечерта. Около 19:30-20 часа, като минат централните новини.
Ох, бе, Туигиии, светъл лъч си 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт