💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 949
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 140
Здравейте. Следя Игрите оше от първия сезон (Който за мен свърши нелогично,  Юлиян беше победителя).
Този форум за мен е половината от удоволствието да гледам формата. Фен съм на сестрите, понякога повече на Катя, друг път на Йо. Ваня е супер, но не й се получава контакта с другите. Милен евентуално ми харесва, но не съвсем.
На играта с люлките ми направи впечатление,  че никой не забеляза нещо много дразнещо, как Вайс си придърпваше колкото може части с едно голямо усилие, за да не прави повече такива. Милен не правеше така, играеше честно през цялото време.
В пъзела на същата игра не Катя, а Йо беше водеща, това ме изненада тук, че казвахте обратното. На нялолко пъти Катя питаше Сигурна ли си?, Йоанна казваше Да,  виж!
Simple Smile И така. Моите фаворити са Йоана, Катя, Милен, Ваня. Дано!

# 1 141
  • Sofia
Пипилянка беше и щеше да я фана бе братле... Ех Тоше, Тоше... Време ти е да си Одиш, да понаучиш малко българския.

# 1 142
  • София
Тошето е виден Ентелектуалец:)

# 1 143
  • Испания
И Любомир приказва колкото да не заспи.

Чудомир: "Племето на рибарите се превърна в племето на канибалите".

# 1 144
Ваня обаче си е доста хитра.Как само тънко обработва наивната Джералдин, като вади уж доводи, че щяли да номинират хлапето, а си няма и идея, че Любо и Влади ще номинират първо Вайс и след това хлапето. И тя горката и се връзва на акъла.Да я видим другата седмица като няма имунитет какво ще прави.Ако искате ме пюйте, че обиждам вашата любивка Ваня, но въобще не ми пука!!!

# 1 145
Откакто обединиха племената, игри с плуване няма... Защо ли?
Аз съм за Жътварите категорично. Рибарите, заради двете сестри, органически не ги понасям.

# 1 146
  • Испания
Скрит текст:
Ваня обаче си е доста хитра.Как само тънко обработва наивната Джералдин, като вади уж доводи, че щяли да номинират хлапето, а си няма и идея, че Любо и Влади ще номинират първо Вайс и след това хлапето. И тя горката и се връзва на акъла.Да я видим другата седмица като няма имунитет какво ще прави.
Ако искате ме пюйте, че обиждам вашата любивка Ваня, но въобще не ми пука!!!

Ние любиВки нямаме, но тук коментираме формата, а не пишещите в темата.

# 1 147
Ох, дано и Любо и Влади да са добре.

# 1 148
Ех, това че един от Рибарите няма да играе в играта е изцяло в тяхна полза при тази игра Simple Smile

# 1 149
  • София
Христи, не виждам защо трябва да се извиняваш. Всеки си има право на мнение и всеки може да си го изразява свободно.
И между другото това не е лошо. Хубаво е един участник да вкарва стратегии, да мисли, да се опитва да променя статуквото. Може и да не успее, но важното е, че опитва. Друго не и остава.

# 1 150
  • IT
Ма защо не са им сложили каски ?

# 1 151
Ех, това че един от Рибарите няма да играе в играта е изцяло в тяхна полза Simple Smile
но това няма да е Лазаринов.

# 1 152
  • София
Катя няма да играе, то е ясно

# 1 153
Аз не смятам, че Ваня е права и съм твърдо убедена, че Тодор не ни номинирал Джери, за да се изправи срещу нея. Не знам дали ще рзбера дали съм права.

# 1 154
  • София
Предполагам, че Катя няма да играе.
Тя е с ниско тегло

Общи условия

Активация на акаунт