💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 694
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 740
Тошо Пъзела! Показва мисъл, логика...страхотен е!

# 1 741
  • до най-прекрасния мъж
Добрият пъзелист Тошко, Хахахха, два реда му дадоха и ги нареди грешно. Нямам думи, силно се надявам Влади да го победи. Жалко, че май няма да спука този въздух под налягане....

# 1 742
Те да не са подготвяли битка между Катя и Тодор? Най-вероятно тогава пъзелът нямаше да е нареден и предимството щеше да е 1 ред или по-скоро 1 мин. преднина.

ПП: и по-малка греда за цепене (като при Станимира/Алекс).

# 1 743
  • Варна
Замислих се..рибата, дето я ловят в реката..дали е разрешено? 🤔
Може да са уловили няколко риби за пред камерата, другата да им я дават от магазина. Те само да я правят на огъня.

# 1 744
  • София
Първи стъпки в реденето на пъзел
Първи стъпки в довършването на нареден от друг пъзел! Срамота! И за Тупарите и за ТошЕ...

# 1 745
Аз си мисля,че след битката на Станимира и Алекс са осъзнали,че ако не им го наредят елиминационната ще продължи до играта за територия утре.Мислех че Тошко е зле,ама като видях как Влади слага на мястото на око - горна част на грива и ми стана ясно,защо и на двамата са им толкова наредени пъзелите.

# 1 746
То това, поне е лесен пъзел (май).. Grinning а ако беше онзи със шевицата от играта на Станимира и Алекс?

# 1 747
Леле леле, Тошко дори не може да познае, че не е наредил правилно..

# 1 748
  • София
Тодор се изложи яко с този пъзел. Повече да не знае да си отваря устата.
Видя се, че само с бързина не става.
шак шак шак, ама ЙОК

# 1 749
Тодор е нелеп с този пъзел, тамън ме хвана яд,че ще победи Влади и...разрушен пъзел Astonished

А Влади някак като на забавен кадър се състезава.

# 1 750
Замислих се..рибата, дето я ловят в реката..дали е разрешено? 🤔
Пффф,с тоя папур Любо не може да хване и таранка,камоли такава голяма риба дето снимаха,че и две!!!Режисирана работа.
Обаче не мога да не ви споделя,че Любето според мен, е адски красив мъж.Кусур не мога да му измисля чак Simple Smile

# 1 751
Това е специален ромбовиден подход в решаването на пъзел. Ама къде сте вий, къде е Тошо...

# 1 752
  • София
Аааа, те сега ще ги разрушават Joy Пак по-добре. Ама Влади нещо издъхна.

# 1 753
  • София
Трагикомичен дуел

# 1 754
  • София
Сега пък последния ред можел да остане... КВО СТАВА, БЕ!?

Общи условия

Активация на акаунт