Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

 • 60 441
 • 1 972
 •   1
Отговори

Анкета

Коя участничка заслужава да е на финала?

Опции:

# 1 920
 • Sofia
 • Мнения: 18 140
Джем,благодаря 🤣😘👍

# 1 921
 • Sofia
 • Мнения: 1 531
Снощи ни направиха на маймуни, а днес ни преброиха като пилци..

# 1 922
 • Англия
 • Мнения: 48
Един от най-скучните епизоди, които съм гледал тоя сезон. Повече от половината предаване беше ББ, а от битката между Тодор и Владислав беше заснето много малко.

Обикновено сестрите го отнасят в темата когато има много ББ, ама на мен пиянските изпълнения на Николай почват да ми стават доста по-досадни. От сестрите поне мога да науча нещо за взаимоотношенията между тях извън играта и как точно са се развили тая любов и ненавист, които таят една към друга. Ники ми беше забавен със своите глупости през първата седмица когато Рибарите сефтосваха резиденцията. Сега хептен му е отпуснал края, и Чудомир, макар и полушеговито, добре прави, че го кара малко да се стегне, това момче забрави за какво е отишло там. Останалите мъже попийват, ама и тренират. Николай се налива като невидял.

На Ваня сигурно са й излезнали пришки на езика от облизването на задните части на Джералдин. Отделно, за кого се опитва да реве при изпращането на елиминационната битка? За Тодор, с когото не се траят, и който я ненавижда от ден едно и още не може да преглътне, че го би за капитанската битка или за Влади, с който, ако не се лъжа няма и един кадър, в който двамата да си говорят насаме или поне нещо, което да подсказва, че са изградили някакви по-лични взаимоотношения? Или пък за разпада на племето, в което членува от има-няма 2-3 седмици ?

Милен млад е загубил майка си, не знам доколко сам е бил склонен да разказва тая история или от продукцията са го накарали. Според мен щеше да е споделил досега, ако е желал.

Вайс изпита такова чувство на гордост, че е решил пъзел за петгодишни - аз лично щях да се чувствам обиден, ако ми бяха сложили такава задача за предизвикателство. Отделно, че пъзела си го реши повече Тоше Доблестта, а пък Джералдин нещо яко сдаде багажа с тия парчета. Отстрани изглеждаше, че на Вайс бяха по-плитко заровени.

Битката за оцеляване ми беше интересна до частта със секирите. Не знам какво стана там, та Владислав толкова изостана. Дали беше по-тъпа брадвата, дали защото Тодор удряше доста по-дивашки или пък просто са ни показали десетина секунди от компонента на играта и да е имало и малко почивки от играчите. Да не говорим, че Тодор пак "изви правилата" и почна да копае от другата страна на дънера преди това. Тука обаче стигаме до пъзела. Абсолютна пародия, никакъв професионализъм от страна на продукцията, как може да приемат фалшиво нареден пъзел. Не мисля, че е умишлено, но оправданието, че е недоглеждане е много смешно, защото не е само Димо, там са и Ралица и оператори, и други от хора от екипа, които не виждаме и със сигурност все някой трябва да забележи. Прекалено много гафове дотука в сезона, къде им е професионализма. Учудвам се, че бяха последователни в правилата и му дадоха огърлица за неприкосновеност на Табуретката. Това ме кара да мисля, че пъзела, който дадоха на Ваня срещу Симона, е заради нисък бюджет/мързел/недоглеждане. В конспирациите има поне някакви усилия за дирижиране, които изискват мисловна дейност и организация, ама тия може би препляскват по график игрите без да обръщат внимание на детайли, просто шото ги мързи и не им дреме.

По принцип съм твърдо за уважение на противника и приемане на загубата по достоен начин, както и проявяване на великодушие в победата, ама тая братска любов между Тодор и Владислав ми дойде прекалено показна. Захар, хора, захар. О, каква любовна сцена щеше да стане само - Тошко захапва страстно устните на Влади и го сграбчва с дивашко желание в прегръдките си, а Влади опиянен от любов, разбира че съдбата е избрала Тодор, а не Вайс за баща на неговите деца. Дали пък ако играеха Владислав срещу Любо щяха чак такива демонстративни и преесконирани жестове да правят. Не, просто защото щеше да е автентично сбогуване. Тодор иначе е класик в реакцията си - като бие е най-великодушния, а като падне - или играта му е виновна, или Ваня.

И в крайна сметка Влади си тръгна. Вчера ми беше доста интересно да чета темата и споровете за мотивите на Владислав да се номинира сам - тези, които го намериха за "доблестен" срещу тези, които го определиха като "малодушен". Аз смятам, че наистина е жертвоготовен човек и с чувство за дълг в живота. За мен той обаче прекалено насериозно прие капитанската си роля в тази игра и сам си повярва, и дори опияни от ролята, която смяташе, че има като такъв в представянето на отбора. Може би е професионално изкривяване, не знам. За мен капитанската роля не е чак толкова ключова в общите представяния. Да, трябва да вдъхнови отбора с представянето си като един истински капитан, но стратегиите за игра се определят вкупом, има и фактори като глад, по-малък брой членове и др. Не мисля, че трябва да слага цялата тежест върху своите рамене, това дори бих казал, че ми идва малко арогантно. В крайна сметка това е индивидуална игра. Целият тоя наратив с племето и предаването на щафетата от капитана, който е положил всички усилия, но вижда, че не може повече, изглежда като един доста добър начин да излезеш от шоуто. Все племето му беше в устата напоследък, малко ми идваше популистко на вкус като предизборни обещания. Реално "племето" за него би трябвало да са Любо и Джералдин, които с излизането си оставя в ръцете на новодошлата Ваня. И двамата показаха лоялност към него и си личи, че са много по-близки отколкото с бичметата.

Вторият фактор, е че му се насъбраха доста болежки, и не мисля, че е редно някой да го съди, ако е решил да предпази здравето си. 

Третият фактор, е че той е чувствителен човек и се интересува доста от хорското мнение за него. В една от по-предишните сцени му беше гадно "да не се изложи". Нещо, което и Ивана спомена и му каза като препоръка когато напускаше. Определено го е срам и приема доста навътре загубите, не спомена и на племето си по какъв безапелационен начин Чудомир го победи на капитанската битка. Вероятно е загубите да са го накарали да си помисли как изглежда отстрани и са го подтикнали да иска да си ходи, та да се спре "да се излага" в своите очи.

Каквито и да са били мотивите му, показа достойно представяне и му пожелавам успех в живота.

Цяло есе изписах, приятен ден.

# 1 923
 • London
 • Мнения: 3 990
И аз се чудя на пъзелите, моя на 6 решава от по 1000 части, този с лъва сигурно точно за 3-4 мин е готов без дори да гледа показно. И аз не съм особено запалена по пъзели, но това което дават и на мен ми се вижда детско буквално, то за три годишен пъзелите са от 25...части, там сякаш и по-леки им дават.

И на мен ми е досадно като играчи загубят мотивация и си затръгват, имам усещане, че доста са си заминали по тази линия в предаването.... някой се е показал, направил си е малко реклама и беж да го няма.

# 1 924
 • София
 • Мнения: 11 534
Джем, уникална си, за съжаление мога само един плюс да ти ударя. А на частта за Вайс и пъзела на глас съм се смял. Grinning

такам,
след седмица 10:
 
+ Ваня
= Йоанна и Джери // Милен, Боби, Чудо и Ники
-  Вайс, Любо, Тодор и Лазаринов // Катя

В личните ми карамболи из главата само едно разместване след седмица 9. Джери се връща на равното за сметка на Лазаринов. Двамата се срещната в асансьора, но поеха в различни посоки. Любо е на прага от завръщане на равното, съвсем малко му трябва, ако следващата седмица се представи добре ще му дам нов шанс.

за фаворити към момента:
Ваня си остава главния фаворит, като към нея слагам и Милен, Боби и Чудо.  Въпросът е дали ще се даде равен шанс на новодошлите? Дали крайната победа може да е за участник, който не е започнал формата? Не знам. Сложна дилема ми е. Това са така да се каже първата и основна редица с фаворити. Първите седмици фаворити заедно с Ваня ми бяха Джери, Милен, Вайс и Любо, но им снех доверието на различни етапа. Няма и как след като лъснаха много техни слабости. Иска ми се Ловец да спечели формата, би било най-логичното развитие на формата с оглед и 1-та и 2-та фаза на сезона до тук, но в това шоу логика е чуждица, така че си имам едно наум.

# 1 925
 • Мнения: 325
Брей, Тошко показа усет за пъзели. Верно че тоя беше детски, ама да не се окаже накрая скрита лимонка Joy
Ако не греша, някой каза, че това е игран пъзел, така че е запомнил по-скоро как изглеждат ромбоидите!

# 1 926
 • Испания
 • Мнения: 30 401
Джем, страхотна си!

# 1 927
 • София
 • Мнения: 16 274
Уникален епизод, уникален! Остави ме безмълвна за дълго, занемяла пред това изобилие от ум, интелект и възможности на ръба на човешките. ХвалА и поклон пред такива умове-бръсначи! Не зная на кого да се възхитя повече и по-напред, наистина. На Вайс, който нареди 7 /седем!/ части от игран вече пъзел, с преобладаващо участие от приятел или на Тодор, който нареди 10 /десет!/, от които сгреши четири.
Не мога да не отдам дължимото и на водещия, а и на всички останали, които са отговорни за този цирк - браво на всички! Да, беше ясно и за слепите, че Влади иска да си ходи, но наистина ли решихте, че това трябва да е начинът, по който да се отиграе ситуацията?!

Джем, по великолепен начин си обрисувала дуела, адмирации! Flowers Cherry Blossom

# 1 928
 • Мнения: 325
Остава да се съберат с Томас да си коментират!

# 1 929
 • Мнения: 585
Точно на Томас ми напомня Любомир. Само youtube интервюта с отпаднали участници дето не прави. Тази функция е иззета до някъде от Александър с неговите ИГ live включвания с други участници.


Томас как така не е направил едно интервю с Джери? Може да събере гледания.

# 1 930
 • Мнения: 325
Точно на Томас ми напомня Любомир. Само youtube интервюта с отпаднали участници дето не прави. Тази функция е иззета до някъде от Александър с неговите ИГ live включвания с други участници.


Томас как така не е направил едно интервю с Джери? Може да събере гледания.
Чудя се те двамата, ако се срещнат, дали ще се усетят?

# 1 931
# 1 932
 • Мнения: 325
Много интимни изглеждат прегръдките на Тодор и Влади - в първия от качените в темата линкове, преди да го отвориш, може да ги гледаш още и още.  
Тодор чак си сгуши главата на гърдите на Влади Joy
Какво разбираме ние, жените! Това е то мъжката любов! Не като Симона и Ваня!

# 1 933
 • София
 • Мнения: 48 680
И аз се чудя на пъзелите, моя на 6 решава от по 1000 части, този с лъва сигурно точно за 3-4 мин е готов без дори да гледа показно. И аз не съм особено запалена по пъзели, но това което дават и на мен ми се вижда детско буквално, то за три годишен пъзелите са от 25...части, там сякаш и по-леки им дават.

И на мен ми е досадно като играчи загубят мотивация и си затръгват, имам усещане, че доста са си заминали по тази линия в предаването.... някой се е показал, направил си е малко реклама и беж да го няма.

А защо мислиш, че този е по-умен от сина ти? Толкова си може човекът, лицевите характеристики издават много. Като го погледна и вече никак не изглежда интелигентен. Аз така и не им научих професиите и кой кой е.

# 1 934
 • Мнения: 325

Без да искам цъкнах на Борислав, попаднах в инстаграма, изказах се и сега чакам да ме залее хейт😀

Общи условия

Активация на акаунт