💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 539
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 845
Нямам инстаграм, но тука има достатъчно активисти, някой да пише. Това нещо не може да остане така. Да вземат да се стегнат малко, че такива излагации са недопустими. И това ми е състезание с награда.

Той, ако следи фб страницата на Игрите вече и видял. Там също го коментират.

Добре, аз най-накрая го загрях този пъзел и го видях. Joy Joy  Тук грешката обаче е на Димо, защото него са го сложили там да следи за тези неща и да казва дали е правилно или не. В случая той потвърди, че е правилно нареден. А доколкото знам и Ралица е на терена и наблюдава. И другото е всички снимащи - нямат ли уста да кажат, ако видят такова нещо.

В крайна сметка това ме навежда на мисълта, че всичко е по сценарии и няма значение дали е правилно наред или не, знае се кой ще си замине.

# 1 846
  • София
Скрит текст:
Нямам инстаграм, но тука има достатъчно активисти, някой да пише. Това нещо не може да остане така. Да вземат да се стегнат малко, че такива излагации са недопустими. И това ми е състезание с награда.

Той, ако следи фб страницата на Игрите вече и видял. Там също го коментират.

Добре, аз най-накрая го загрях този пъзел и го видях. Joy Joy  Тук грешката обаче е на Димо, защото него са го сложили там да следи за тези неща и да казва дали е правилно или не. В случая той потвърди, че е правилно нареден. А доколкото знам и Ралица е на терена и наблюдава. И другото е всички снимащи - нямат ли уста да кажат, ако видят такова нещо.

В крайна сметка това ме навежда на мисълта, че всичко е по сценарии и няма значение дали е правилно наред или не, знае се кой ще си замине.

Значението е зрителите все пак да не разберат, че е сценарий. Не знам дали е сценарий и не мисля, че това го доказва. Но определено доказва, че тези хора са тотално некадърни.

# 1 847
  • София
Според мен Димо просто се е объркал и не се е усетил. Все пак, за да се види грешката, човек тярбва да се вгледа. Не виждам конспирация тук, а недоглеждане на водещия.

# 1 848
  • София
Миналата година пак имаше гаф с пъзела на Юлиян срещу Стоян, но там поне имаше смекчаваши вината обстоятелства. Бе по-сложен и започнаха от нулата. Грешката май беше една и то в краищата доколкото си спомням. А и го бяха редили часове наред, те осъмнаха там, хаха. Тук се пускаха какви ли не схеми си спомням.
А тук е фрапантно просто и то при положение, че Тошето имаше 3 реда готови.

# 1 849
То даже и парчетата не бяха кубчета, което намалява вариантите за подреждане..

# 1 850
Значението е зрителите все пак да не разберат, че е сценарий. Не знам дали е сценарий и не мисля, че това го доказва. Но определено доказва, че тези хора са тотално некадърни.
Това за сценария е мое мнение. Но  при положение, че се нагърбваш да правиш такова шоу трябва още от преди всяка игра да си има точни правила и да има хора, които освен водещите да отговарят за правилното ѝ протичане.
Това, което се случва в момента, доказва колко са некадърни и продуцентите и екипа.

# 1 851
  • София
Повече е некадърие отколкото сценарий. Дори тук да приемем, че са неглижирали, защото Влади не е искал да продължи във формата, то е недопустимо да предлагат това на зрителите си. За много ниска топка ни вземат. Чак ми е обидно.

# 1 852
  • София
Според мен и до днес не са се усетили какво е станало. Иначе можеше да снимат един правилно нареден пъзел, да монтират кадъра, и ние никога да не разберем какво е станало. Пак повтарям, вероятно заради такива гафове (и евентуално послъгване на Юлиян) се е преигравал миналогодишният финал.

# 1 853
Умопомрачителна игра - останалите номинации бяха битки с много компоненти, които гледахме почти цялото заделено време. Днес слаба игра с почти нищо интересно. Тодор получи огромно предимство - да дореди 2 реда или 10 парчета само, обърка 4 от тях(!) и никой не ги забеляза. А Влади спря да играе на брадвата...
А да, видяхме уникалните способности на Вайс да нареди “пъзел” от 7 парчета с различни дупки между тях. Тошко пък нерегламентирано подсказваше...

# 1 854
Ааа, на едната картинка, която гледах в поста на Нелина си я има рамката и пак ми изглежда нескопосано. Нея визирах. Но другата е очевадно грешна подредба. Не знам кой е финалния вариант на Тошко.

# 1 855
Според мен и до днес не са се усетили какво е станало. Иначе можеше да снимат един правилно нареден пъзел, да монтират кадъра, и ние никога да не разберем какво е станало. Пак повтарям, вероятно заради такива гафове (и евентуално послъгване на Юлиян) се е преигравал миналогодишният финал.

Знам, че са преигравали 3 пъти финала, защото са искали Веско да остане 3-ти. Поне такива коментари са чела много в Инстаграм и в коментари под постове.  А какво послъгване от Юлиян е имало?

# 1 856
  • София
Тази вечер и двете битки ме разочароваха много с липсата на честност. Първо Тодор нареди пъзела на Вайс и водещия не му направи забележка.
После Тодор се прехвърли да копае от другата страна на дънера, което не знам досега да е разрешавано, и водещия пак си замълча.
Накрая и сгрешения пъзел, обявен за готов.

Непрекъснатото  “послъгване” на Тодор е олицетворение на това такива хора като него да минават напред, а дори и да печелят симпатии.
Много съм разочарована от продукцията. Този сезон “гафовете” и “побутванията” са очевидни.

# 1 857
  • София

Знам, че са преигравали 3 пъти финала, защото са искали Веско да остане 3-ти. Поне такива коментари са чела много в Инстаграм и в коментари под постове.  А какво послъгване от Юлиян е имало?

Казах "вероятно", реално няма как да знам какво точно е станало. Само предполагам. А на Юлиан му се е случвало да послъгва в предишни игри. Това за Веско е абсурд, той откъде накъде ще се съгласи да играе, докато не падне?

# 1 858
Предпочитах Влади да остане  пред Тодор напоследък ми беше  симпатичен докато Тодор- Не, както и Вайс адски антипатични и дразнещи са за мен,  с кеф бих гледала как отпадат и двамата егоисти.

# 1 859

Казах "вероятно", реално няма как да знам какво точно е станало. Само предполагам. А на Юлиан му се е случвало да послъгва в предишни игри. Това за Веско е абсурд, той откъде накъде ще се съгласи да играе, докато не падне?
Нямам идея. Такива коментари съм чела. Няма как да се потвърдят или отрекат, защото участниците имат договор с продукцията и не могат да издават такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт