Джо Байдън президент

• 274 150
  • 8 181
  •   1
Отговори
# 8 025
  • Далече
Meжду другото днес и Сената гласува да спре решението на Байдън за опроставяне на някои студентски земи. Долната Камар и тя гласува за отмяна на заповедта. Най -вероятно Байдън ще наложи вето, но ако това беше Тръмп преставям си какъв вой щеше да настане, че е диктатор и иска да управлява еднолично..

# 8 026
  • София
САЩ са страната на неограничените възможности и не може да ме убедите в обратното. Yum

Защо реши, че някой тук ще се опитва да те убеждава в нещо? Реалността върши много по-добра работа от нечии доводи.

# 8 027
Еми ето го решението – американците да учат в университетите на Европа.
Но няма нужда всъщност,защото в Щатите има о,изненада! – безплатни университети. Такива са Вашингтонският държавен университет,този в Хюстън,на Илинойс,Щатски университет на Вирджиния и т.н.

Хахахахаха....
Ох, така не се бях смяла толкова отдавна. Сладурка, ние тук живеем, не се информираме от Блиц.

Той и моят университет е "безплатен". Ако си жител на щата и си завършил държавна гимназия в щата с успех в горните 10% на випуска си, и те приемат, обучението ти за бакалавър е безплатно. Това не важи за магистратури и абсолютно не важи за специалности като право, медицина, стоматология, фармация, педагогика и прочие, които тук са обучение след бакалавърска степен и както вече казах струват всяка година един среден годишен доход и след които обикновено хората най-много задлъжняват.

или Йейл, или Принстън заявиха, че докторатите им са субсидирани на 100%. Не зная доколко е вярно.

Обучението за докторска степен често излиза безплатно, да, защото на практика като докторант винаги работиш за университета като изследовател или преподавател и съответно те не само ти покриват таксите, ами и обикновено ти дават стипендия отгоре. Но това важи за PhD/DPhil, не за професионалните докторати като медицина и право.

# 8 028

Горкият човечец...!! Горките САЩ..!!!

# 8 029
  • Sunshine state
Точно и аз влязох да видя има ли писано, че пак е паднал. Аман вече. И то отново на абсолютно права повърхност.. То вече да те е срам да го гледаш, голяма излагация.

Последна редакция: пт, 02 юни 2023, 01:47 от Pupitka

# 8 030
  • Под сянката на разлистените кактуси
Е поне ни е срам, че е стар, а не че е тъп и нагъл

# 8 031
Старостта въобще не е порок, сама по себе си. И не е повод за присмех. Смешно и жалко е да се опитваш да накараш милиони хора да повярват, че този взел-дал старик е годен за поста президент на най-мощната във всяко едно отношение държава в света. И е толкоз пълен с енергия и жизненост, че дори и за втори президентски срок е кадърен.

# 8 032
  • Sunshine state
Старостта въобще не е порок, сама по себе си. И не е повод за присмех. Смешно и жалко е да се опитваш да накараш милиони хора да повярват, че този взел-дал старик е годен за поста президент на най-мощната във всяко едно отношение държава в света. И е толкоз пълен с енергия и жизненост, че дори и за втори президентски срок е кадърен.
Ама баш! Не знам вече.. Да идват изборите, че не се трае. 😩

# 8 033
Този взел-дал старик се споразумя за тавана на дълга, като успя да запази частично промените и разходите, които неговата партия и администрация искаха и обещаха. Тук президентите не се избират по годност, а по популярност. Факт, по-популярен беше от конкурента си.

Сенатът току-що прие бюджета, остава само Байден да го подпише и всички финансисти да могат да си поемат дъх.

# 8 034
Освен смешно и жалко, според мен е и страшно като си помислиш - кой всъщност я управлява тази държава сега?

# 8 035
  • По света и у нас
Ти си мислиш че Джо ли я управлява?

# 8 036
Ти си мислиш че Джо ли я управлява?

Съвсем не. Но в такъв случай не се знае кой, нали?

# 8 037
  • По света и у нас
Който е там - големите пари. Байдън е само спикър на, който дърпа конците той и Тръмп ще е същия.

# 8 038
И на това му се вика демокрация?

# 8 039
  • Под сянката на разлистените кактуси
Освен смешно и жалко, според мен е и страшно като си помислиш - кой всъщност я управлява тази държава сега?

Някой изобщо мисли ли си, че който и да било президент управлява самолично тази държава? Или която и да било? Това да не е вожда на племето?

Общи условия

Активация на акаунт