🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 734
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 510
Аз все си мисля, че това забрунденото синеоко мУнченце гласят за финалист. Дано да греша, но усещам силно подпиране от страна на продуцентите.
Че и колко пъти фермер на седмицата беше...

# 511
  • Другата България
Даяна казва : Писна ми да ги гледам наглите типове.Писна ми само да са мъже,цял свят всичко е само мъже.Искам да се изравним".
Надка: "На мен ми е много добре с мъжете."

Видно е,че говори за мъжете в живота като цяло,а не конкретизира участниците във Фермата.
Абсолютно я подкрепям,не можем да гледаме седмици подред как се трепат жените в дуелите,а мъжете скръстили ръце и гледат женски свади и сеири.И така до финала.
Именно. Фермата 6 - един циганин разбива клишето, че всички роми са мързеливи бандити и прочие. Дали във Фермата 6000 някоя жена ще разбие клишето , че женско приятелство не съществува . Или поне малко повече подкрепа си оказваме , не само кога стане въпрос за болно дете.
Готово.
Дори не приятелство, а направо ОБИЧ.

Само на мен ли ми се струва, че Косъма е сложила малко силикон където искаше?

# 512
Аз все си мисля, че това забрунденото синеоко мУнченце гласят за финалист. Дано да греша, но усещам силно подпиране от страна на продуцентите.
Че и колко пъти фермер на седмицата беше...
Може би си права. Но е факт че на дуела с Ангел се справи много добре. Хич не е слаб, а се очертава като силен противник. Другите го видяха и не знам кой би се осмелил да го извика на дуел. Та като нищо ще иде на финала. А там... Знае ли човек

# 513
Sweat Smile Не знам Мери , не виждам нищо от екстеншъните на Джулито

# 514
Много ми се искаше да си говорят за теми като религия - кой в какво вярва, и дали вярва. Мнението им за образованието, за чужбина, за такива общочовешки теми. Толкова много надделяват интригите и схемите.
Според мен щеше да е много хбаво всеки да споделя такива неща, а и така щяха по-добре да се опознаят. Ние зрителите тях - също.
Аз не мисля, че събраните хора тази година в предаването се интересуват от нещо друго, освен парите. Силно впечатление ми прави, че при всяко посещение свързано с история или бит на всички им е безразлично. Такова им е поведението, едно вяло и незаинтересовано. Обидно ми е.

# 515
Ух, бе, Мери, що мА стряскаш с такива страхотиЙ тука, беее... Scream
Аз, ако исках да сА стряскам, щях да си пусна Чъки в ор'гинал. Trollface

Калоян като нищо го гласят за финалист, но не вярвам да стане победител, нямам такова усещане.  Усещам, че победител ще е Бобчо, пък - ще видим дали ще позная този път. За Яни знаех още когИ Владо Николов го остави в играта.
А представяте ли си Стоянчо, подценяван от всички, да вземе да стане финалист и победител, а?

# 516
  • Другата България
Sweat Smile Не знам Мери , не виждам нищо от екстеншъните на Джулито
Може да е умишлен ефект от блузлето, дето е облякла, ама така поналята ми се струва в бюста.
Ето ти приятелство, кой каквото търси - намира.
Кой за каквото е влязъл.
Надка е влязла за едни 100к, ама така, както го е подкарала надали ще ги види.

# 517
Ух, бе, Мери, но мА стряскаш с такива страхотиЙ тука, беее... Scream
Аз, ако исках да сА стряскам, шах да си пусна Чъки в ор'гинал. Trollface

Калоян като нищо го гласят за финалист, но не вярвам да стане победител, нямам такова усещане.  Усещам, че победител ще е Бобчо, пък - ще видим дали ще позная този път. За Яни знаех още когИ Владо Николов го остави в играта.
А представяте ли си Стоянчо, подценяван от всички, да вземе да стане финалист и победител, а?
Нямам нищо против да е Боби...  засега. Той ми е фаворит.

# 518
Засега и на мене сякаш Боби ми е фаворит от мъжете, то просто няма друг, на когото да симпатизирам. Митко ми е сладък, но едва ли може да се пребори с по-младите и здрави мъже.
От жените - знаете коя ми е фаворит, няма нужда да казвам, налЕ. Smiling Imp

# 519
Засега и на мене сякаш Боби ми е фаворит от мъжете, то няма друг, на когото да симпатизирам напълно. Митко ми е сладък, но едва ли може да се пребори с по-младите и здрави мъже.
От жените - знаете коя ми е фаворит, няма нужда да казвам, налЕ. Smiling Imp
Знаем. Кат мойта.
Макар че и Ваня след два дуела и две победи заслужава според мен. Та те двете.

# 520
Мъжът ми гледа само дуелите и сега спори с мен, че не съм разбрала и Боби не е изобщо циганин. Циганин, вика, е момчето с брадата, на блондина приятелят 😀

# 521
  • Варна
Не знам кой е излъгал Боби , че е циганин.. Ами не е.. Frowning1
Не знам краден ли е, специално ли са му промивали мозъка.. ама е невъзможно според мен. Абсолютно нищо циганско няма в него не само като поведение и манталитет , но и като външен вид.

Някой пита за Петър и епилацията, подозирам, че ако не се епилира, неговият прякор ще трябва да е "косъма"..Joy

# 522
Цял сезон мъжете спаха и мишкуваха.
Сега продукцията им каза, че не им отива това държание и изведнъж станаха много искрени. Чак табели ще правиш.
Като си мъж казваш, това и това не ми харесва, това мисля и точка. И след това, ако искате водите разговор и се изяснявате.
Цял сезон само по ъглите при моите приятели 😀 плъховете.

# 523
Аз питах violet дали е годеницата и мнението ми беше изтрито. Какво лошо попитах? Ако не е, да си каже.

# 524
  • Другата България
Цял сезон мъжете спаха и мишкуваха.
Сега продукцията им каза, че не им отива това държание и изведнъж станаха много искрени. Чак табели ще правиш.
Като си мъж казваш, това и това не ми харесва, това мисля и точка. И след това, ако искате водите разговор и се изяснявате.
Цял сезон само по ъглите при моите приятели 😀 плъховете.
Тоест, Боби е "мишкувал", в превод?
Или кого визираш?

Общи условия

Активация на акаунт