🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 474
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 750
Joy
Сигурна бях.
Не са ми гадателски способностите.
Просто "чета"  хората.
За някои ми трябва повече време.
Но определено познавам.
За Миро говоря.
И за Даяна.
За кой Миро говорите вече няколко страници!

# 751
  • Другата България
Макето.
Който отпадна.

# 752
Макето.
Който отпадна.
Този бях го забравила

# 753
Калата се е взел много насериозно. ГолЕм го е извадил. Алфа...нанайси.
Избива комплекси, защото в живота извън фермата е...нищо. Много ми е противен.

# 754
Убедена съм, че на Боби са му дали задачка да говорят за всеки, да обсъждат него.
Което става досадно, защото ако е гласен за финалист, то освен едното строене на покриви, друго нищо не видяхме. Вярно е, че говори като политик. И никакво мнение не изказва.
И Стоян строи, но го видяхме как се опитва да се впише.
Много ми дожаля за него.
Особено докато разказваше на Милена детството си.

# 755
И на мен ми дожаля за Стоян, той се труди много. Не беше справедливо.
И за Ванчето ми стана жал, когато нейния възлюбен каза , че е досадна.

Ако Стоян е дуелист, кого ще дръпне , Кустев или
Чичото?
Ако е женски и Надя наистина иска на дуел, не трябва да печели имунитет , за да я дръпне Милена.  Ама тя само на приказки иска, да видим. Милена кого ще дръпне, Даяна или Надя мисля аз, в зависимост от това, кой ще вземе имунитет.

# 756
В последния епизод се видя кой как разбира това с истината и смелостта. Иван ги побутват непрекъснато да си казват мнението един за друг директно, като наричат това смелост и мъжкарство. За мен е липса на възпитание, такт и толерантност. Не може всичко, което на главата да е в устата. Ми не винаги истината е една. Личната ти преценка е субективна... Но простия Калоян реши, че това е да си мъжкар, да изкажеш мнението си за някого в ефир те прави голям герой... Последните 20тина години се наблюдава тази тенденция да си честен и открит, да бъдеш себе си, но често това води до грубо отношение и просташки нападки. Някак  си криворазбрана е тази честност в отношенията между хората. Когато засягаш достойнството на някого и оценката за него е на база субективна преценка, трябва да си доста по примерен в приказките. Няма как поведение като на Мария да ми еталон за честност, определено ми е селяния и липса на възпитание. И защо трябва всички да са еднакви в характера си. Нали това ни прави цветни и неповторими. Ми такъв е Стоян, не е конфликтен, не бих казала, че и такъв интригант и клюкарка... Показаната случка беше единична и нямаше друг кадър със сплетничине от негова страна.

# 757
Ванчето не знае кой е Дънов? Или грешно чух...

# 758
  • Sofia
В този сезон много ниска обща култура.  Само Шестака се откроява.

# 759
Ванчето не знае кой е Дънов? Или грешно чух...
Не знае.  Само попита да не е един там с едни рецепти.
Grinning

# 760
За Ваня и мен ме е яд!
Симпатична ми е!

# 761
Мен много ме дразни как избират нешата за излъчване. ПОказват от сутринта до вечерта във Фермата предимно Даньовата драма, бъдещите младоженци и Круела Девил (мадам Надежда). Все за тях. А те създават интриги и дразнят всички. Да дават повече за Митко, за Милена, за дгите. Трябва ли вчера да се отделя време да гледаме как ботушите на принцеса Даяна и Ромео били и те заедно като тях? Това може да се излъчи, но исктинското мнение на фермерите ... налЕ, не може, да не вземе продукцията да ги злепостави, щото те иначе сами не се излагат ...
Предни години показваха по-малко, но за всеки - имаше баланс, сега избрали са 5-мата и те това. Става досадно да гледаме истерията и любовните напъни на едни и същи хора.

# 762
За подсказване на Даяна или от Даяна, или сверяване на резултат преди да са свалили картата долу - това се показа много бегло, като фон. Беше се обърнала по посока на Данчо. Не става ясно какво точно правеше, а и Иван не я попита.
На Надя й вярвам, че искаше да е ратай този път и затова не взе теста. Ангел би я пратил, по приятелски. Калоян обаче ще прати Стоян.

# 763
За подсказване на Даяна или от Даяна, или сверяване на резултат преди да са свалили картата долу - това се показа много бегло, като фон. Беше се обърнала по посока на Данчо. Не става ясно какво точно правеше, а и Иван не я попита.
Даяна е много смешна като се радва, че е взела имунитет за 3 от 5 верни отговора. Чак и горда се чувства.  Да е изпита чичо Митко да е видим колко знае.

# 764
Малко несериозно ми е това с дуела за ратай. ТЕ се смеят, Иван си говори наравно с тях, снощи вика: "ох, забравих да пусна часовника" - няма никаква дисциплина, приличаха на деца в 5 клас, които вече не слушат госпожата и си говорят. Така че има абсолютна възможност за подсказване и това е минус към продукцията, защото няма малко по-строги правила за ред. Смеят се, говорят си и между целия шум е нормално да се подскаже. И естествено това няма да го види зрителя.

Общи условия

Активация на акаунт