🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 489
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 795
  • Другата България
[

Да приемем, че за 2, 3 дни, когато светлината на прожекторите вече беше изгасена и тя не изкара късмет и леко пострада от женските актерСКИ пипала.
Но някой се опомни бързо, бързо.

Явно поне един мъж се е усетил, че при нея всичко е с цел изгода.
Аз нещо не внимавах  , Макето или Фокусника?

Мишена #3 - Маке
Много съм добра, нали? Joy

# 796
Какъв комплимент е направил Петър към Даяна , че не разбрах .

Петър: Даяна, прекрасна си. Ако всички жени бяха като теб, немаше да съм необвързан на 30 години. И тя литна от това. То не излъчиха мнението на всичи останали, което явно е било негативно.

Понеже още не съм гледала епизода, защо явно е било негативно мнението? Нещо е казала ли?
Петър изразяваше мнението си предполагам за всички.Показаха само това за Боби,Стоян,Даяна и Милена.
Петър към Даяна:”Дайче,прекрасна си!Може би ако повечето млади момичета бяха като тебе,нямаше да съм сам на 30г.”
По-късно показаха кадри от камера на Даяна където тя казва:”общо взето от днешните констатации на хора за мен лично всичко ми влезе и излезе(полазва едно и другото си ухо) от тука, защото дори не сте си направили и труда да ме опознаете.Виждате нещо ама какво виждате и вие не знаете. На Петър ми беше много приятно да го чуя защото мнението му ми е важно, тъй като малко говори, но казва правилните неща.”

Не са излъчили мнение на другите за Даяна само това на Петър.Интересно защо?Дали няма да се случи нещо....🤷🏻♀ Другите не си направили труда да я опознаят...тя се е слепила с Данчо другите са им виновни!Интерсно,че Данчо си мисли,че има шанс да победи. Ежи се,държи се ужасно!
Според мен Даяна,Данчо,Надя,Калоян,Петър...нямат шанс за победа.А всички си мислят,че имат!Сигурно е било като гръм от ясно небе мнението на зрителите след излизането им 🤣🤣🤣

# 797
Кано Smirk е на 28 години.
Пита се в задачката, кога и как успя да оформи такъв характер?
Определя се като мъж на честта. Flushed 
Не мисля, че чест и достойнство са синоними на клюки и интриги. Нещо много объркано има в ценностната система на Кано. Може би затова е все червен, все напрегнат, защото има голямо разминаване между думите и делата му. Бил възпитан в уважение към хората. Това ли ти е възпитанието, да кажеш на Стоян, че бил безполезен и нищо не е направил? Това е обида и лъжа. Стоянчо и Боби са големите строители във Фермата. Работеха рамо до рамо. Боби можеше да обори думите на Кано, да защити Стоян. Можеше. И тук Боби имаше златен шанс да блесне, да се открои. А не да прави табло и цял ден да се моли: ''Кажете ми нещо?, Кажете ми къде бъркам?''
" Въпросът е дали има сърцето. Сърцето определя човека. Ако имаш силно сърце – нямаш проблеми. Ако ти е заешко сърчицето, ако ще да си канара – не става." С едно изречение Ангел  казва всичко Heart Exl

# 798
Прочитайки всички мнения от снощи.... леле, не мога да повярвам колко хора коментират участниците, че са незрели и инфантилни, а самите те мислят, че шегите за “гейовете” Петър и Калоян са върховна комедия. Някак си ми се стори, че чета форум, пълен с тинейджъри. 😂

Нищо гейско не виждам аз, те наистина са си най-близки от всички вътре от началото на сезона. Коя друга двойка трябваше да пресъздаде този обичай? А и да са гейове наистина, какво?

Предните дни като коментирахме любовния триъгълник, тук по-голяма част от хората се обясняваха на другите, че е много старомодно да се обвинява свободната Даяна за развалянето на отношенията на сгодените. Как е 21век и вече не трябва мъжете винаги да се оправдават, че имат слаб ангел или просто са си такива.... а сега 5 страници с хомофобски шегички.

Хехе, спокойно, спокойно, никой тук не мисли, че двамата са си двойка или с гей наклонности Wink
Но пък са най-истинската двойка във формата, така че нормално е да има шеги по тази линия.

Нали няма да викнеш ЛГБТ полицията да ни арестува за хейт спийч, че ще припадна от смях

Точно защото не ги считам хомосексуални, с чиста съвест се шегувам и смея на техен гръб. А те са много смешни. Дупе и гащи или като в песничката за Фют и Ян Бибиян.

# 799
Даяна каза ,че на другите мнението й влизат от едното ухо и излизат от другото . Явно са били негативни, сигурно критика на любовния фронт.

# 800
  • София
Скрит текст:
В последния епизод се видя кой как разбира това с истината и смелостта. Иван ги побутват непрекъснато да си казват мнението един за друг директно, като наричат това смелост и мъжкарство. За мен е липса на възпитание, такт и толерантност. Не може всичко, което на главата да е в устата. Ми не винаги истината е една. Личната ти преценка е субективна... Но простия Калоян реши, че това е да си мъжкар, да изкажеш мнението си за някого в ефир те прави голям герой... Последните 20тина години се наблюдава тази тенденция да си честен и открит, да бъдеш себе си, но често това води до грубо отношение и просташки нападки. Някак  си криворазбрана е тази честност в отношенията между хората. Когато засягаш достойнството на някого и оценката за него е на база субективна преценка, трябва да си доста по примерен в приказките. Няма как поведение като на Мария да ми еталон за честност, определено ми е селяния и липса на възпитание. И защо трябва всички да са еднакви в характера си. Нали това ни прави цветни и неповторими. Ми такъв е Стоян, не е конфликтен, не бих казала, че и такъв интригант и клюкарка... Показаната случка беше единична и нямаше друг кадър със сплетничине от негова страна.

Съгласна съм с написаното.
И и А ги подбуждат да са по-активни и да реагират в ситуации, а не да си мълчат. Това няма нищо общо с това за щяло и нещяло да критикуваш околните. Калоян, понеже е глупав, го разбра буквално и взе да бълва оценки, непредизвикани от нищо. Между това да имаш позиция в необходимия момент и това да  критикуваш и да изказваш неискано мнение за характера на някого има голяяяма разлика.

# 801
Наистина....Боби можеше да се застъпи за Стоян и да обясни, че "на гости" не е точния израз. Да, не е бил нито фермер, нито ратай, но работеше здраво.

# 802
+ 1 Обаче изтърва златен шанс Боби.Явно не мисли достатъчно в дълбочина и не преценява правилно ,в свой интерес ситуациите.Язък!
   Обаче и никой друг не го защити Стоянщо така?Никой не каза Не е вярно,бачка си момчето.А тва ,че е на гости и не бил в никой от "трите стълба" - ми той няма вина.Фермер си след дуел.Ратай си,ако те изберат.И Дая не е била в никой от трите стълба.

# 803
  • Вестерос
В този сезон много ниска обща култура.  Само Шестака се откроява.
Изключително ниска! Чак ме е срам да ги гледам, а Даяна голяма радост, че познала 3 от 5...

# 804
Данч Форестър/по Вокси/ с реторичен въпрос😁
Скрит текст:

# 805
  • Вестерос
Дали да не му отговоря, Да, Данч Форестър Grinning Да си знае прякора.

# 806
По Данчо не бих си хвърлила и един микроб, толкова ми е все тая как ще си пропилее живота. Даже му желая да стане депутат, иначе в средата на да Янка ще му скъсат задника от гавра за диалекта и селяндурщината.

# 807
  • Асеновград
Като се започне с ритуала на побратимяването на двамата ,,убавци,, та стигна на въпроса на Даньо дали е пу*ьо.....направо съм без думи.
Вече смятам на всички ни е ясно Даяна защо не и върви в любовта....красива но глупава.
Боби , всичката работа хубава ама циганска....как пък не спря . Кой ли не му каза и показа , че не им се занимава с него , но той продължава....,,Аз да покажа , Аз да кажа.....Ужас.
Не ми хареса Калоян как се заплюнчи за Стоян. Бил на гости.... , но според мен Стоян работи много повече от неговият вече ,,брат,, Петър.
Не бил ходил ратай , ами да сте го изпратили .....какво да направи човека. Що не го избра за Вице.....като ти ставаш вече за втори път фермер???

# 808
Дали е имало първа братска нощ?
Всичко е шега, естествено! Темата е в пъти по-забавна от предаването.
Прочитайки всички мнения от снощи.... леле, не мога да повярвам колко хора коментират участниците, че са незрели и инфантилни, а самите те мислят, че шегите за “гейовете” Петър и Калоян са върховна комедия. Някак си ми се стори, че чета форум, пълен с тинейджъри. 😂
Нищо гейско не виждам аз, те наистина са си най-близки от всички вътре от началото на сезона. Коя друга двойка трябваше да пресъздаде този обичай? А и да са гейове наистина, какво?

# 809
[

Да приемем, че за 2, 3 дни, когато светлината на прожекторите вече беше изгасена и тя не изкара късмет и леко пострада от женските актерСКИ пипала.
Но някой се опомни бързо, бързо.

Явно поне един мъж се е усетил, че при нея всичко е с цел изгода.
Аз нещо не внимавах  , Макето или Фокусника?

Мишена #3 - Маке
Много съм добра, нали? Joy

Често чета неща, които скоро ще се случат и оп, излъчва се 😄.

Интуицията ви работи, за разлика от моята хахахах.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 12:36 от Bluemoon999

Общи условия

Активация на акаунт