🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 603
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 830
Имам усещането, че гледайки фермата, препрочитам брилянтния трилър на Агата Кристи-"Десет малки негърчета" или за да бъдем политкоректни-"А те бяха десет...". Само че в случая героите вместо да умират един по един, те загиват нравствено или по-скоро разкриват истинската си същност.
Днес чича Митко отново показа невиждана неприязън към ратайството и се обяви в подкрепа за по-тиранично управление и пълно превъзходство на фермера. Знае, че няма да бъде ратай, тъй като останалите са невежи и имунитетът е негов. Бях готова да му дам втори шанс (и аз като Кано), но след второ подобно изказване-голямо не, да си оди у Мелник! Страхлив е.
Скрит текст:
[/spoiler
Скрит текст:
]тук в чужбина преди дни подарих на комшийско дете точно тази книга за/Агата Кристи-"Десет малки негърчета" / подарък и се разплака,че не му харесало.....толкоз за глезотийките на днешните богаташчета...а аз я имам на първи рафт в библиотеката си-класика...

# 1 831
  • София
Ако беше гледала внимателно, щеше да разбереш, че жена му е била за намаляване на гърдите.

Другото не го коментирам повече, то си е за теб Simple Smile

Е, сега - цензура. Такова ми е мнението. Не го обвинявам в нищо човека, ама досега в ключови ситуации се държи точно като човек, дето ще си замълчи, просто защото на него му е добре. Хипотетично не го виждам да геройства в истинския живот.

Човек на възраст да се хвали кой слагал силикон на жена му, пък аз горкия зрител ще съм деликатна. Ми няма пък. Пратете ме ратай 🤣

# 1 832
Ако беше гледала внимателно, щеше да разбереш, че жена му е била за намаляване на гърдите.

Другото не го коментирам повече, то си е за теб Simple Smile

Е, сега - цензура. Такова ми е мнението. Не го обвинявам в нищо човека, ама досега в ключови ситуации се държи точно като човек, дето ще си замълчи, просто защото на него му е добре. Хипотетично не го виждам да геройства в истинския живот.

Човек на възраст да се хвали кой слагал силикон на жена му, пък аз горкия зрител ще съм деликатна. Ми няма пък. Пратете ме ратай 🤣
Скрит текст:
не е за намаляване на гърдите,а за премахване на белязи......

# 1 833
Значи, дали за намаляване или увеличаване не му мястото там да ги говори. На мен тези неща не ми правят добро впечатление.

Отделно коментира тези гърди с други 3ма мъже. Разбирам Надя да го пита при кой да си прави гърдите и той да каже, ок. Макар, че пак споделя информация, която засяга жена му.

Ама с други мъже и лека усмивка-не ми е чисто, както казва Даяна 🤣

За другото защо няма да изкоментираш, ти ще заложиш ли 5 лева, че този човек ще се застъпи за теб. Защото, аз досега не го видях за никой да се застъпва. Даже каза, че е на страната на Стоян, ама е за Кустев, ой, ой...

# 1 834
  • London
Относно Съдебен спор, гледала съм малко, но само роми и крайно изпаднали хора участват сякаш от малкото видяно. Надя точно на изпаднала германка ми прилича та си е намерила мястото.

# 1 835
  • Другата България
Две причини имам, за да искам Стоян победител.
Първата - да видя смачканата физиономия на Кустев и това как един подценяван от всички човек го отстранява от битката за така бленуваните кинти. Ще трябва да си ги изкара с труд, не с интриги и клюкарстване с женорята по ъглите.
Втората - искам да видя Червенобузов как ще подкрепи Стоян за фермер, нещо, което със сигурност му обеща съвсем лицемерно и неискрено с ясното съзнание, че "слабакът" ще е отстранен.
Е, ако слабакът се върне, "мъжът на честта" ще трябва да вдигне ръка за него който и да е насреща.
Та, за Стоян съм.

# 1 836
  • Велико Търново
Merri_An, каза Надя за насилие, даже медицинско щеше да показва. Гледах съвсем малко и не разбрах показа ли го или не, но поне това я чух, че го казва.

# 1 837
  • Другата България
Merri_An, каза Надя за насилие, даже медицинско щеше да показва. Гледах съвсем малко и не разбрах показа ли го или не, но поне това я чух, че го казва.
Затова се извиних, ако това съм пропуснала.
Аз основно слушах, докато си четях в нета.
Ако е казала - ок, значи аз съм пропуснала.
Благодаря.

# 1 838
  • Варна
Не догледах, но Надя все повече ми заприличва на човек от анимационен филм. Подозирам, че мъжа й ще ни каже доста интересни неща, ако се весне отнякъде.....
Доколкото разбрах, човекът е починал вече.

Аз на дуела съм за Кустев. Гледам, че май няма друг в агитката.. Симпатичен ми е, има нещо детско в него..

# 1 839
  • London
Сериозно ли е починал? И тя така реди починал човек, баща на сина й...., който очевидно следва да мрази починалия си баща? Ужасссс.... Инак с умрял човек лесно се скалъпват истории, няма как да се защити.

# 1 840
Далииии няма да се повтори мъжкия вариант на дуела Поли - Тони. Ще се радвам да видя сълзите на пренадъхания Кустев, същите каквито бяха и на Косъма - ОТ ГНЯВВВВВ Grinning /и то от същата битка/

# 1 841
Има нещо детско в Кустев, да, ниският му ръст. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 842
  • Другата България
Има нещо детско в Кустев, да, ниският му ръст. Stuck Out Tongue Winking Eye
Комплекс, който компенсира с неоправдано високо самочувствие.

# 1 843
Както беше казал един приятел по миналогодишните празници: "За Коледа си пожелавам само две неща. Здраве и да не ме дават в "Съдебен спор".
Изгледах до половината и стигам до 3 заключения:
1. Надя изглежда жилава, а този човек е доста слаб. Не знам дали я е бил, но ако е така - според мен тя е по-силна дори физически от него.
2. Не разбирам това безсилие на жените, в случаи на малтретиране и защо трябва да мина толкова време, че да си тръгнеш от токсичната връзка. И това с оправданието 'ами децата трябв ада растат при майка си и баща си' - старите предразсъдъци, които са толкова грешни, че няма накъде. За психиката на всяко едно дете е по-добре да прекарва СПОКОЙНО време при майка си няколко дни, спокойно време при баша си - отделно, пред това всяка вечер или често да кажем да вижда как родителите му крещят и бащата затваря устата на майката с поредния шамар.
3. МИнало е доста време. Предполага се, че от гледната точка на времето и новата й любов, подкрепящият я партньор, би трябвало да е преодоляла в голяма част яда и болката си към първия съпруг. Във визитката на Надя изглежда щастлива семейно, всеки знае, че природата и животните зареждат положително, а се усеща в нея един събран гняв, който излиза под формата на злобни забежки. Та, не разбирам, възможно ли е да бъдеш щастлив и злобен едновременно. Аз лично не мисля.

# 1 844
Марето обаче много сладка - всичките игри били на Илиан. Аз мисля, че на рязане, коване, сечене Стоян има предимство, знам ли. Утре ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт