🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 350
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 2 250
  • Другата България
Е, Мери, така е де. Simple Smile
Но от това няма как да си направим извода че точно те са решили тази явно грешна подредба. Може това да си е първоначалния план на самия шеф Кустев. Аз самия никога нямаше да му дам повече от 2 точки на сеченето. Сигурно и 9 от 10 човека няма да му дадат за повече. Ето защо ви питам и вас и всеки, който иска да се включи вие колко щяхте му дадете ама честно? Wink
Изводът е следния: Стоян бе по-добре подготвен и в случая Кустев нямаше полезен ход. Той и играта за 5 точки малко на магия я взе.
Когато приказките надвишават неколкократно уменията може да се сърдиш само на себе си.
От това си правЯ извода, че 100% Калоян и Надя са се намесили в подредбата, първоначалната такава, на самия Кустев. Щото имат "опит " - Червенобузия с наредените от Петър битки, и "акъл" - Надя ще да е тази с акъла /колко заблудени може да са хората, ужас!/.
Точно това си мисля, че е станало, няма как да го докажа, на мен и не ми е необходимо.

# 2 251
Такаа, отново да кажа браво и честито на Стоян, много добро представяне. Показа какви умения има, видя се че има и акъл. Някой по назад каза, че е бил глуповат. Много интересна ми беше последната битка, която се оказа много лесна за Стоян, но то за нея си трябва акъл. Много се радвам, че Милена го подкрепяше и викаше за него. Стоян имаше нужда поне от един такъв човек. Най-сетне показа самочувствие и беше време за това, защото има качества! Продължавам да не харесвам някои негови реакции, например да се извинява, когато няма за какво... да казва, че Кустев е бил силен противник? Ми не, Кустев си е слабак от всякъде.
Видях сега на промото, че ще си празнуват Стоян и Милена. Жалки хора са се събрали там.
Редактирам се - оставам с впечатлението, че там дето Калоян даде акъл за подредба на битките и човекът е чао.

# 2 252
  • София
voxxymoxxy,
за да сме докрай обективни, аз относно Надка и поредната и 1234 изцепка... Wink

Цитат
Надка ме разочарова днес. И този път нямам никакво намерение да я защитавам и оправям бакиите, защото тук няма за какво да се хвана просто. Не знам дали чете тези тема, ако го прави то много добре знае, че и стискам палци, но Надке един въпрос ако обичаш? Ок, гледала си всички ферми, имаш умения, имаш знания, имаш стратегия и варианти за развитие, а защо аджеба нямаш стратегия как да спечелиш зрителския вот или си викаш мога и без него?!?! Това с Ваня бе тъпотия та чак простотия! Не може да я викаш, да се прегръщате, юхууу, ауу дъгата и после какво беше там, била ''деградирала?!'' пфф. Ето един удобен момент да се бе изкарала в добра светлина. Просто трябваше да мълчи като Митко на излиянията на Кустев селската клюкарка и нищо повече. А ако пък бе защитила в случая Ваня, ехеее няколко червени точки щеше да има. Така че стратег, стратег ама колко да е стратег? Тъпооооо, тъпооо. И после дето се правеше на заспала. Темерутщина човек. Така се ядосах, че не знам. Яд ме е ама който сам си го направи и..........

# 2 253
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 61 (14.11.2020)

# 2 254
  • София
shokomen,
Няма как да знаем кой какво и колко чете. Simple Smile Може да пуснете анкета, одобрявате ли дългите постове или не. Защото не само аз пиша дълги постове. А са дълги, защото в повечето случаи гледам на запис и се случват много неща и така вместо да имам 4, 5 кратки поста, то става един дълъг.
Аз например от уважение чета абсолютно всичко без спойлери, а обикновено след някой важен спойлер по дифолт избягвам и няколко поста след него, особено ако са от непознати никове, зашото те не знаят как да се държат и има опасност винаги някой новак да изкоментира спойлер без да го скрие. Тази моя тактика години наред ме пази да разбера някои неща, но за съжаление не винаги работи.
И аз така си пиша винаги и във всички теми, явно не си ме срещал другаде...
Лека вечер и мерси за добрата оценка все пак!

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 23:49 от Diavolo

# 2 255
Кустев да благодари на Надя и Калоян за подредбата и на себе си, че е достатъчно прост, да се съветва с тия двамата. 😁
🙂
Мозъчен тръст
Офф , не се подигравам ,жал ми е ,ама и тримата много кухи и със самочувствие обаче.
Дънинг-Крюгер синдром.

LaughingLaughing

# 2 256
Не разбирам защо един кротък и добър човек получи такова отвратително отношение от хора, на които с нищо не е навредил и обидил. Той се представи много добре, въпреки неуважителното и грубо отношение, на което беше подложени въпреки явната липса на подкрепа от съфермерите му. Гадно ми става да ги гледам тия мишоци, на които им липсват основни качества, които отличават човека от животното. И въпреки някои негативни качества в характера на Милена, аз ѝ се възхищавам за силата на характера и за отношението, което има винаги към по-слабите. Браво на Стоян!
П.С. Стоян е бил бит в детските си години от баща си и подиграван от децата, затова е станал кротък, свит и не може да се опълчи с думи. Но аз това го намирам за добродетел, а не за лоша черта. Стоян е добър човек.

# 2 257
  • Варна/Амстердам
Дяволо, в конкретния случай си прав, но в много други ситуации идеализираш образа на Надя. 
Въпреки това за трети път тази вечер ще кажа, че всеки има право да подкрепя участниците, които харесва. Всички имаме различни критерии и характеристики, по които оценяваме фермерите. Важното е да има дискусия и полемика. 😉

# 2 258
Merri_An, voxxymoxxy
Оборете ме върху това което съм написал с факти? Simple Smile
Вокси, защитавам двама човека и в случая съм прав.
Мери, естествено че го гледах този момент. Всичко гледам аз. Значи, Кустев първо го дадоха как каза, ''Аз съм готов с точките'' и добави, ''Но отивам за една бърза сверка'' и хоп дават го как сяда с Надя и Калоян. Но, дадоха ли как те му казват, това сложи така, това махни от там? Не, не дадоха. Той също не е казал след това нищо. Само гадаем. Ами ако и аз гадая и кажа, всички са мислели еднакво? Защото е твърде възможно.
Последно, според вас прав ли съм в съждението си, че шансът на Кустев беше само и единствено (то е очевадно), че сеченето за 2 точки трябваше да е поставено за 3 или 4 точки. И изхождайки от този факт, с ръка на сърцето ако вие редяхте точките (нищо че вече знаете крайния резултат и е лесно) как щяхте да му ги наредите на Кустев?
Да, всеки втори дуелист който загуби в равностоен двубой е виновен, защото изводът е, че е объркал точкуването, но когато финалът е свирен е много лесно да се каже, е виждаш ли сега ако бях сложил това за 4 точки и съм бетон. То е така и с прогнозите. 90% от типстърите губят и пълнят гушките на букитата и винаги като свърши мача викат, ''Мамка му, знаех си, че мача е двойка, защо не го играх?''

Simple Smile
те са те оборили стига тъпче на едно място разбрах,че си с тези с малкото финес и сиво,така че Българите не са всички като кликата във фермата...

# 2 259
  • София
Отвътре им е много по-трудно да преценят ситуацията. Ето например и КаТър (от фейсбук го взех) си мислят, че са много готини, говорят каква чест носели и всякакви глупости. Ама си вярват, че и зрителите ще си ги харесат.
Дори Даяна не може да си направи сметката, че с това абсурдно поведение настройва всички нормални против нея. Така че Надя си е много подготвена, просто в някои ситуации не си изиграва ролята добре.

# 2 260
Не показаха дали някой поздрави Стоян.
Все повече се разочаровам от хората вътре.

Кустев много добре знае способностите си, много иска да победи, но си знае. И го е яд.

Утрепал се е от  способности.Laughing

# 2 261
  • Велико Търново
Според мен за играта със сеченето Diavolo е прав - едва ли някой, който и да е той, би посъветвал Кустев да ѝ даде повече точки. Та погледнато от развитието на събитията към онзи момент, той имаше повече шансове на въпросите от Алманаха, отколкото на сечене. Някой от агитката му каза, че бил насякъл много дърва за печката, но то за там кой ли пък не сече. А и има разлика в техниките.

Ох... само заради това, че застана зад Стоян и беше там през цялото време, Милена печели малко червени точки от мен. Засега обаче чмелните са мнооого повече.
Затова пък всички останали, без изключение, направо се сринаха с това неуважение към победителя.

# 2 262
  • София
Да му е честито на Стоян.
А оттук нататък какво? Не съм гледала промото, но се почва...ще празнува сам с Милена, само Милена ще гласува за него...опа плюс Калоян, ако Кустев не посочи него за претендент, но по скоро залагам, че ще е Мария. Аз не знам как Стоян се виждаше фермер. Хубаво е човек да е оптимист, но когато нещата зависят изцяло от него ( битките), а не от гласовете на фермерите. Сигурно пак ще му стане кофти.

# 2 263
  • София
Окс, спирам да споря, аз питам едно, но съвсем друго получавам.
То май и спорът е излишен. Кустев не може да се сърди на точките, защото е слаб. Ако пък си е мислел да сложи повече от 2 точки на дървата (само така щеше да спечели), значи в него ''спи някой екстрасенс с могъщи сили.'' Wink
Мери, нп, спокс. Simple Smile

# 2 264
До когото и да се е допитвал Кустев за подредбата на битките, той нямаше много варианти.
Най-силната му игра беше тази за пет точки и бе на 100% сигурно, че ще я вземе. Трябваше да сложи сеченето и коването за 1 и 2 точки, тъй като очевидно Стоян го превъзхожда, алманаха и тегленето да са за 3 и 4 точки и да се надява, че по някакво чудо ще вземе поне една от двете.
Никой не би предположил, че Стоян ще загуби точно битката с цепенето, нито пък че така ще спринтира за алманаха.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 23:29 от Дидичка

Общи условия

Активация на акаунт