Лаковe за нокти - 145

• 31 958
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Кога е черния петък в Старнейлс? Бих си купила бързосъхнещия топ на СНБ, мисля, че е най-добрият, който съм пробвала.
От мен руската рулетка на Еси и един глитър на Голдън Роуз. Харесва ми много, чак ми идва да сложа елхата Wink

# 76
Скрит текст:
Момичета, в навечерието на голямото СНБ пазаруване да ви питам имате ли тези лакове, и ако може снимка на ноктите ви, че се чудя кой от двата да слагам в количката 😂+ много ме интересува дали са плътни или им трябват 105 слоя 😂

Пени разкошни са и двата, но Аделина е супер красива и неонова. Няколко поста преди теб съм я показала, но на снимка излиза по-червеникава, реално е абсолютно цекламено-розов неон.
Ооо сега я видях. Наистина е прекрасна. А на колко слоя я нанасяш? Добре ли покрива?
На два слоя е. Нанася се като масло, чудесна е Simple Smile

# 77
Имам руската рулетка на Еси, много стар лак ми е, стои страхотно с този глитър.
За коледен ползвам CND Ruby Ritz

# 78
  • Пеликания
Dolce много красив този цвят на Impala Heart Eyes Къде ли ще го търся Grinning

# 79
Мари, аз го намерих в квартален супер Joy Предния път имаше 2 кутии пълни с лакове Импала, сега (дни по-късно) едната кутия изчезнала... Astonished А аз си мисля, че малко хора се лакират с обикновени лакове... Thinking

# 80

Момичета ,прекрасни сте !!!
Този лак е на S-he ...обаче довечера ще ви запозная с него ,че забравих номера ❤️❤️❤️
https://www.instagram.com/p/CHe7PgaDNcs/?igshid=g2m98o8ul6hl 

# 81
Маме, Heart
Ето и моят маникюр:

Скрит текст:

А на 1 пласт е така:

Импала 20, брокат- Перфект S40. Разкошна консистенция има този лак, докато се нанася се случва четката да прави малко черти, но позволява корекции и повторно минаване преди изсъхването! Шимърчето на дневна светлина (навън) изчезва, на изкуствено осветление си се вижда. Извинявам се за непочистеното около ноктите, но трих лак, нанесох база, 2 пласта лак и топ за 30 минутки общо- като само махането на зеленото отне около 10 мин. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 82
  • В полите на Пирин планина
Аз съм със същия брокат, като Долче:

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 11:17 от Lady Brinne

# 83
  • на последния етаж
Днес GR RC 26:

# 84
  • София
Маме, Heart
Ето и моят маникюр:

Скрит текст:

А на 1 пласт е така:

Импала 20, брокат- Перфект S40. Разкошна консистенция има този лак, докато се нанася се случва четката да прави малко черти, но позволява корекции и повторно минаване преди изсъхването! Шимърчето на дневна светлина (навън) изчезва, на изкуствено осветление си се вижда. Извинявам се за непочистеното около ноктите, но трих лак, нанесох база, 2 пласта лак и топ за 30 минутки общо- като само махането на зеленото отне около 10 мин. Stuck Out Tongue Winking Eye
Dolce, много си лоша Heart Много нежно Heart Eyes
Къде сега да търся в София Импала?!
От мен Перфект S48

# 85
Добър ден, момичета ♥ От днес до 15 СНБ имат черни дни и лаковете са им по 4,20 Stuck Out Tongue Набързо нацъках 4 броя, можеше и повече, ама се стърпях Grinning
От снощи туй. Wine on Time на Ейвън от бързосъхнещите е тъмното и е разкошно на живо ♥ Нещо ваденката не ме радва, ама ще го изтърпя Stuck Out Tongue

И да ви почерпя с моята памук погача по случай втория рожден ден на дъщеря ми ♥
Скрит текст:
Скрит текст:

# 86
  • София
Георгиева, тук трябва да има коментар Ехаааа! Да е живо и здраво детенце!
Лакът е в много моя гама, обожавам такова тъмно лилаво!

# 87
  • Пловдив
Момичета, нали Старнейлз от днес трябва да имат намаления? Аз явно не се ориентирам, защото не виждам такива Thinking

# 88
Момичета, нали Старнейлз от днес трябва да имат намаления? Аз явно не се ориентирам, защото не виждам такива Thinking

Имат намаление на лаковете, без топовете и заздравителите.

# 89
  • Измир
О, всички сте прекрасни!
Долче, защо ме изкушаваш така? Имам достъп до подобен светло розов шимър на Пастел. До сега се сдържах, но май и аз ще се запътя към магазинчето. Бях решила да не купувам повече лакове известно време.
Георгиева, да ти е жива и здрава малката мома!

Общи условия

Активация на акаунт