Образователен Говорилник - тема 9. Дзънннн!

• 18 981
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
  • в страната на чудесата
Добре и го каза, миленита Wink

Аз още не съм се съвзела от яда покрай ДО и съпътстващите тъпотии. Верно ли учителите заплашват, че щели да напуснат?

# 196
  • София
Добре и го каза, миленита Wink

Аз още не съм се съвзела от яда покрай ДО и съпътстващите тъпотии. Верно ли учителите заплашват, че щели да напуснат?
Я кажи да си похортуваме, че и аз днес съм в ступор от реакциите и действията на някои хора.

# 197
  • София
Оххх, чакайте да ви клюкна веднага, че ми стана много смешно - Бърди така се стресна явно да не я набия утре, че сразу се разписа в темата на Фран, при това по същество Laughing Laughing

Лейка, разбирам ги възрастните учители със сума ти хронични и всякакви други заболявания...

# 198
  • София
Хахаха, имам ти страх Joy
Извън майтапа, наистина ми се искаше да пиша сутринта, а тази дама така ми спихна ентусиазма.

# 199
  • София
Извън майтапа, наистина ми се искаше да пиша сутринта, а тази дама така ми спихна ентусиазма.
Коя дама?

Аз мисля, че възрастните учители са най-малкият проблем. И въобще учителите. Wink

# 200
  • София
Аш, за новата тема на Фран си говорим, горе е пуснала линк.

# 201
  • София
Аш, за новата тема на Фран си говорим, горе е пуснала линк.
Да веей, ама коя е дамата - или викаш - да ходя да си чета Simple Smile

# 202
  • софия
Аш, нали знаеш как винаги има някой, който да ти обясни как е правилно. Те такава е дамата. Там, в оная тема.

# 203
По повод темата на Фран и зачекната тематика за диалектите, във фейса следвам една страница "По дирите на думите". Преди се казваше "Words do Worlds". Авторката Виктория Бешлийска "събира" диалектни думи, обичаи и т.н. Само заради подобни страници все още съм във фейса.

# 204
Верно ли учителите заплашват, че щели да напуснат?
Ай да напуснат, де! И директорите и те, ако може./не визирам нашето училище/.

# 205
Коя дама?

Аз мисля, че възрастните учители са най-малкият проблем. И въобще учителите. Wink
Доня Черешова ли, голям майтап

# 206
  • софия
Тая вечер май пак аз ще съм спамаджията на темата Kissing Face
Скрит текст:

# 207
Ама Амели, ако съдя по чашата, тоз пич пие чай. Това е добро за 9 сутринта, но сега след залез слънце си трябва винце поне или даже по-твърдо гориво.

# 208
  • софия
и ти си прав, Мецане, обаче на мен много ми харесва някой да акцентир върху антитялото, if you know what i mean  Flowers Jack O Lantern

# 209
  • София
Доня Черешова е душичка, чета я в котешката тема. Ще изпреча мощна гръд в нейна защита , "0"-то може да е обикновено typo, всички правим такива.

Общи условия

Активация на акаунт