Образователен Говорилник - тема 9. Дзънннн!

• 18 796
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
  • софия
ааааааа а пък аз се чудя защо Аш не отговори. Нищо бе хора, пишете!

# 481
Новата тема на Амели е за този подфорум:
https://www.bg-mamma.com/?board=439
Преместих я.

# 482
  • софия
По принцип темата на Амели е за този подфорум:

https://www.bg-mamma.com/?board=439
Ми много си права! Може ли да се премести?

Аз понеже “вися” само в образователните и изобщо не се сещам какви подкатегории има. Ако може, ще съм ти много благодарна , Фран! ( за кой ли път)

# 483
  • София
ааааааа а пък аз се чудя защо Аш не отговори. Нищо бе хора, пишете!
На какво да съм отговорила, вей? И ти, и Рейни пишете някакви неща - сега аз нищо не разбирам. За мен ли Аш става НА въпрос или за някое друго Аш? Да ревнувам ли сега Joy?

# 484
  • София
Несериозна работа, значи. Петък вечер. Никой не пише за вино (казах аз бираджийката). Разчепкахте тревата и замряхте.
А слухове упорити се носят, че от безсилие и слабоумие ботоксният уж-здравен министер ще лопне всички училища от първи декември. На мен ми звучи напълно вероятно и тогава едното пиенье ще ни остане си мисля аз. Щот вакханалията вън ще си продължава (разбирайте пълни кръчми, загиващи от умора медици и повсеместно безхаберие), а децата ептен зомбирани от екрани и интернеди. Мрън. И наздраве, де.

# 485
  • София
Къде се говорят такива работи за от 1 декември Confused - както се казва, може ли линк?

# 486
  • София
Не може. Нали съм написала - слух е. Да кажем в училищните среди.

Аз и преди да ми го споделят, си го мислех. При положение, че управляващите тикви са тотално некомпетентни и безсилни, съвсем си е възможно това да им е поредната имитация на действие. Мое мнение, разбира се.

# 487
Пропих. И бира и вино. Няма такава година,а уж съм много кораво к.п.ле.
Утре отивам на погребение с компютър,че не мога да оставя работата. Все ми е тая вече дали дистанционно или не,а до скоро бях твърд привърженик на присъственото.
Само да се свършва...не само с корона вируса,а и с “късмета”, който ме е налегнал.
Бъдете здрави...и живи.

П.С. В азбуки до сега мерките се спазват много стриктно.

# 488
Несериозна работа, значи. Петък вечер. Никой не пише за вино...
Ай наздраве с новото божоле тогаз.
Дегустирам/вече втори час/ 5 лично закупени от мен /по-рано днес/различни бутилки Beaujolais Nouveau и разлика не намирам. Но то след третата чаша вино, явно няма значение.
По темата за образованието: Ами все ми е тая вече какви мерки ще вземат. Важното е да сме живи и здрави.

# 489
  • София
Milenita, от твоята клавиатура в божиите уши, защото само така ще паднат бройките новозаразени. Аз пък пълна кръчма (да се чете ресторант) последните 3 седмици не съм видяла, под 30% посещаемост е.

Аз чавето  категорично няма да го пускам на даскало докато не дойде ваксината.

# 490
  • София
Ееее, Фран, разби ме, вярно, че сега е божолето! Бях забравила, а днес специално се разхождах до един голям магазин за вино (Vinello), три различни вина купих, ама как пък никой не гъкна за божолето бе? Нито нещо имаше извадено, нито у-а рекламки, дегустации? Мнооого странен магазин ще дойде тоя. Вчера е деня, в който го вадят, нали?
Мило ми е, не че толкова го харесвам, защото е около сватбената ни дата и си спомням с умиление как на самия ни сватбен ден една съфорумка от тогавашната ми отчетна, изненадващо ми изпрати бутилка по куриер. Тъкмо се връщах нервна от фризьорката, нашите у нас, всичко на вили на могили, че и куриер ми звъни на провала на адреса ли съм, лелеее, как бях подпалила Grinning А то колко мило беше, ех! Heart

# 491
  • София
Аз пък от известно време станах непоклатим привърженик на малките български винарни. От известно време сме на вината от Ялово. Чудни са.

Искам тази отвратителна година да свърши. Вече нямам сила да се ядосвам.

# 492
  • в страната на чудесата
Ами ако е по-хубава от 2021...

# 493
  • софия
Стига бе! Напоследък мине не мине и изпляскаш нещо такова!

Раздавам оптимизъм днес! Моля ти се вземи малко! Ето-..... към теб го пращам!

# 494
  • София
Ахахахаха, ух, че си ужасна, марииии. Уби мъ с тоз твой ведър оптимизъм.

Общи условия

Активация на акаунт