Образователен Говорилник - тема 9. Дзънннн!

• 18 818
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Наистина ли никога не сте общували с духове Disappointed
Дама Пика, брои ли се?
по-скоро не Simple Smile Имам предвид с по-реални и не толкова черни, ако може да се използва думата "реални".

# 451
  • София
Дъждец, дали помага маслото -  трудно може някой да ти каже - аз изпих вече 1 шишенце заради друго заболяване - нямам представа дали е помогнало, надявам се да не е навредило. 2 шишенце все забравям да го почна, сега ме подсещаш. Не съм усетила негативни ефекти.
Никакви ефекти на стандартната марихуана няма обаче, за който се надява, за съжаление. Joy
Иначе определено съм за легализация, като обаче има възрастови ограничения. Смятам, че е по-безопасна от алкохола и цигарите.

# 452
  • софия
Размислих и се редактирам Simple Smile случката друг път...

Сериозно: аз не мисля, че тревата с нещо помага на хората. А този размътващ мозъка ефект ми се струва много античовешки.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 18:11 от Амели

# 453
  • София
Ми тя не размътва - тя отпуска по-скоро, но може би различните хора имат различни усещания, зависи и от конкретната ситуация как ще се почувстваш.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 18:30 от Olive

# 454
  • София
Е, аз съм най-куриозния случай: осъзнах, че съм била пушила трева в Амстердам някъде 6 години по-късно.

# 455
  • София
Тих бял Дунав
се вълнува
весело шуми
БУМ Misc Bomb

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 18:31 от Аш

# 456
  • софия
Хахаххахахаххахахаха
Ох бе, Ашко! А пък аз тъкмо се редактирах щото се отказах от тая “игра”

# 457
  • София
Е, аз съм най-куриозния случай: осъзнах, че съм била пушила трева в Амстердам някъде 6 години по-късно.
Ха-ха-ха! Наистина ли? Ти си по-бавна и от мен - когато за първи път като студентка опитах, на някакъв международен купон се разменяше една цигара и като ми я подадоха, си викам - тези пък, аз си имам цигари, ама да не ги обидя - и си дръпнах и подадох нататък, ама повече и не поисках. И чак като си тръгнах от купона, се светнах какво е било! И ме хвана яд, че не съм пушила повече...
Представяте ли си го това сега в Ковид-времената, ама че тъжно време настана!

# 458
  • в страната на чудесата
Е сега всеки си пуши от личната Simple Smile
Купоните са по-малко де Simple Smile

# 459
Моите не ми даваха. Нито голямата, нито колежанката. На мама може, на мен - НЕ. Сакън😀

# 460
  • София
Хахаххахахаххахахаха
Ох бе, Ашко! А пък аз тъкмо се редактирах щото се отказах от тая “игра”
Ще се редактирам и аз. Било е техническа грешка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 461
  • в страната на чудесата
Нищо не разбрах Sad

# 462
  • софия
Няколко поста по нагоре се сетих случка, за която казах пет ключови думи . Уж за по-забавно, с идеята на различни интерпретации. После всъщност се усетих, че нямам никакви сили за тая “игра” и се редактирах. Междувремено Олив и Аш, вече се бяха включили и де получи смешно. За да ми съдейства, Аш, също се редактира. И така.
Весела е случката, но нвкой друг път за нев Simple Smile

# 463
  • София
Дъждец, за мигрена помага Simple Smile

Яка е играта, на мен ми харесваше Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 20:31 от rainy...

# 464
  • София
играта е така да си редактираш пост, че да пасва на тотално редактиран и изменен отговор към същия този пост Hug

Общи условия

Активация на акаунт