Образователен Говорилник - тема 9. Дзънннн!

• 18 815
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
Аз единствено съм я яла тревата в шоколад. Миналата година на Бали. Нищо не усетихме. Но шоколада от тяхно какао с чили беше невероятен.
А кафето от зърна изакани от цибетки - лувак е страшно силно и гадно на вкус. Аз изпих 3 глътки и получих страшно сърцебиене и после як пристъп на мигрена.

# 466
  • София
Нещо такова ли, Аш?

Аз се наиграх в Амстердам с кексчето... после един анимационен бик си пасеше трева 3 часа по магистралата.. той не мърдаше, ние бяхме с 140 Simple Smile  Разбира се не карах аз, а човек, който доброволства за шофьор и бира не пи даже...

# 467
  • София
Нещо такова ли, Аш?

Аз се наиграх в Амстердам с кексчето... после един анимационен бик си пасеше трева 3 часа по магистралата.. той не мърдаше, ние бяхме с 140 Simple Smile  Разбира се не карах аз, а човек, който доброволства за шофьор и бира не пи даже...
нещо такова, да Grinning

# 468
  • софия
Ъъъъъ аз тая игра не знам

# 469
Аз не съм ползвала, за сметка на всикото изобилие край мен. Само от миризмата ми става лошо. На купон съм си тръгвала само защото не мога да понасям миризмата.

# 470
  • София
Ъъъъъ аз тая игра не знам
Сложи се лигавата шапка и ще разбереш Joy! Казва се развален телефон по форумски. Ето - имаме разговор, имаме весела историйка, има всичко - трева, Амстердам, река, фойерверки, виновен, накрая един неразбрал и т.н. Joy Днес понеделник ли е Relaxed? Много ми е мрачно Ill

# 471
  • София
Не знам дали е понеделник, но аз искам вече да е ваканция. Joy Да сме си вкъщи всички, да играем на игри с децата, да си сготвим нещо вкусно. По това време обичайно сме ходили на почивка някъде... Освен да взема днес да украся елхата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 472
И мадам вкъщи спомена снощи за елхата😂
Аз отивам до коледна Виена. Виртуално, че отдавна не съм бил.

# 473
  • София
Ехее, украсих Коледно къщата преди 3 седмици още. Само че децата в събота махнали украсата - решили, че е Хелоуинска. А те бяха едни бели и златни платна (да имитират скреж и празнично), едни шипково-хвойнови цветчета от Джъмбо, поръсени обилно с бяло ... Angry

Виртуалните разходки не са никак лоша идея. В ютюб има доста. Вчера ми беше лошо и не работих кой знае колко - шлях се из Бъркли, Калифорния, после по улиците на Манхатън. Планирам и Малдивите съвсем скоро Joy. Може за уикенда да отскоча Joy

# 474
  • София
Ауу, а пък аз обмислям съвсем реално посещение на Виена. С кола и нощувка в Загреб. В Айрбнб има много добри оферти. Ще резервирам в последния момент, но първо трябва да продам идеята на  ММ 😂

# 475
Аз съм се записала на 100 виртуални курса ( и тук, и из щатите). Календарът ми е пълен на макс. Правят ни уебсайта и пиша инфо за различните полета. Надзиравам и онлайн обучението ( спец съм по Месопотамия, сега поне учат за древен Египет та ми е съвсем интересно). Чудя се, защо пак повтарят Месопотамия и Египет, след като ги дъвкаха предходната година в САЩ ( явно в системите има различия). Днес измъквам книгите за Еипет и ще го карам да чете. За утре съм го пласирала на сестра му, да се гледат и ходят насам -натам ( преход във Витоша юе правят) по роднински. Аз ще подреждам файлове, че всеки е записвал по някакви дискове и е пълна анархия, а трябва да кача всичко на сървъра.

# 476
В друга тема пуснаха този курс за деца, искащи да стават ветеринари https://outschool.com/classes/introduction-to-veterinary-vet-med … XMhGGA#abkgxnx9rl
Видях, че имат различни курсове. Ако не бяхме в седмокласна драма, щях да я запиша на нещо.

Изпуснах игрите ви, но предполагам, че са били забавни Simple Smile

Рейни, ако помага, ще черпя всички ви Simple Smile 

Ужасно ми се ходи на планина, но не мога Angry

# 477
  • София
Дъждец, така споделят, дано и на теб помогне.

Петък еееееееееее......

# 478
  • софия
Банда, вижте накъде ше ви отвлека за малко Simple Smile Хайде да си поговорим. Може пък просто да не ми е ден днес и да ми е счупено настроението. Дано е кратко явление Simple Smile
https://www.bg-mamma.com/?topic=1272299.msg41782664#msg41782664

# 479
  • София
Аш, отговорих, ама после видях, че подфорума е за среднообразование Grinning Голяма съм бяла птица

Общи условия

Активация на акаунт