Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са професионалните заключения след прегледа при доц. Томова?
Какво означава, че плацентата е втора степен на развитие?
Какво означава диагнозата "прееклампсия"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са професионалните заключения след прегледа при доц. Томова?
-
Какво означава, че плацентата е втора степен на развитие?
Изразът „втора степен на развитие“ за плацентата може да се отнася до нейната оценка на зрялост. В медицински контекст, плацентата преминава през различни степени на зрялост, като втората степен обикновено означава, че тя е в напреднало състояние, готова за функциониране по време на бременността и раждането.
-
Какво означава диагнозата "прееклампсия"?
Диагнозата "прееклампсия" е сериозно състояние, което може да възникне по време на бременност и представлява заплаха както за здравето на майката, така и за бебето. Характеризира се с високо кръвно налягане и наличието на протеин в урината. Може да доведе до различни усложнения и изисква внимателно наблюдение от медицински екип. В някои случаи те могат да предизвикат раждане, ако рисковете за здравето станат твърде високи.
-
Какво представлява разкритието на 5 сантиметра?
-
Какво представлява разкритието на втората степен?
, но аз им се радвам
Мен ме е страх тях като ги пипам толкова мънички, а какво остава за бебчо.... 

Много кашля и не може да спинка Вчера бяхме на лекар Тежим 15,5 кг и сме 110
).
.а аз само кърмя и цедя и пак и пак.......
общо взето така минава деня и ноща.
, моят само за три дни докато бяхме в болницата изпра и изглади всичко/горкия/,но пък аз раждах така че сме квит.
.Аз не мога да намеря време да пиша,сядам да чета,но до писане не мога да стигна.Нали каката си е вече при мен
.А и свекито бяха мин.седмица на гости и то едни разходки едни чудеса,направо ми се разказа играта
.Направо не знам дали ще изтрая до 25ти...Ям ананаси(четох че на някои им действа) взимам си горещи вани,ама май на бебко не му се тръгва още да излиза.Е има няма останаха 5дни,надявам се.Уж ще ми предизвикат раждането с инджекция,ама знам ли първо ще ми правят пак подробен преглед,дали бебко е готов да се среща със мама.

ама сестра ми да не ме водила там