Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 8 164
  • 261
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 2 003
Благодаря, Ала-Бала!
Хич нямам усет за подправките,
добре, че сте вие - ставам все по-добра в кухнята Blush

# 16
  • Мнения: 873
Аз имам доста излишни ябълки. Кажете ми рецепта за тесто за кошнички, да ги опека във форма за мъфини и да ги напълня с ябълки с канела и орехи Simple Smile

# 17
  • here and now
  • Мнения: 1 786
Аз имам доста излишни ябълки. Кажете ми рецепта за тесто за кошнички, да ги опека във форма за мъфини и да ги напълня с ябълки с канела и орехи Simple Smile
Смлени бисквити с масло, като основа за чийзкейк.

# 18
  • Мнения: 4 102
да попитам за отзиви за шведска бадемова торта, ако е правил някой.

# 19
  • В царството на игрите:)
  • Мнения: 2 996
Привет, каква точно е хубавата заливка за милинки?

# 20
  • Мнения: 873
Имате ли идея с какво да подправя бял ориз? Имам такъв в пликче за варене, искам после да му добавя нещо като сос?

# 21
  • София
  • Мнения: 5 269
Привет, каква точно е хубавата заливка за милинки?

3/4 ч.ч. мазнина, 400 г извара, 4 бр. яйца

# 22
  • Мнения: 22 155
Само да споделя, че варих сърцата и воденичките 2 часа. После ги запържих с лук и дробчета. Станаха супер! Нямаше грам жилавост.

# 23
  • Мнения: 7 755
А така.после може и с доматен сос и лук, сметанов сос...

# 24
  • Мнения: 22 155
Само с лучец ги исках аз Wink с червено пиперче

# 25
  • Мнения: 10 491
Пийк, от форума научих рецепта за сърчица. Слагаш ги в тиган, заливаш с вода един пръст над тях и вариш на умерен огън до извиране на течността. Слагаш сол и масло на вкус, запържваш най-много за минута и ядеш. Стават за около 30 минути, чудни за мезе.

# 26
  • Мнения: 8 934
Имам замразен сафрид и чернокоп. Трябва ли да е добре размразен, за да го пържа. Никога не съм готвила замразена риба, та незнам дали и пърженето е подходящо в случая или да го направя по друг начин.
Ще се радвам на напътствия.

# 27
  • Мнения: 7 755
Размрази и подсуши. Посоли, Оваляй в царевично и пшенични брашно равни части,  да постои 25 мин и пържи

# 28
  • Варна
  • Мнения: 7 645
Трябва. При размразяването ще пусне доста вода. След това го овалвате в царевично или стандартно брашно, примесено със сол. Чернокопът може и да се опече със зехтин и подправки на вкус.

# 29
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 15 110
Имате ли идея с какво да подправя бял ориз? Имам такъв в пликче за варене, искам после да му добавя нещо като сос?

Какъвто ти се яде.
Свекърва ми прави доматен сос и накрая слага една консерва риба тон. Яде се с ориз от торбичка.

Иначе аз правя някакво къри (зеленчуково или зеленчуци и риба) с кокосово мляко и ориза
Детето го яде със сметанов сос с/без топено сирене

В краен случай и с подлучено кисело мляко става 😁

Общи условия

Активация на акаунт