Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да сготвя сърца и воденички, така че да не са жилави? Ако ги сложа в гювеч ще бъдат ли вкусни?
Можете ли да предложите рецепта за свински ребърца на фурна, която включва различни подправки и гарнитура, но не е с мед и чесън?
Мога ли да готвя сърца и бъбреци заедно?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да сготвя сърца и воденички, така че да не са жилави? Ако ги сложа в гювеч ще бъдат ли вкусни?
За да избегнете твърдостта на сърцата и воденичките, първо ги сварете до омекване в тенджера. Можете да ги сварите предварително и да ги сготвите няколко дни по-късно, като проверите готовността им с вилица, която трябва лесно да влиза в месото. Сърцата могат също така да се нарязват и задушават с лук и масло или да се приготвят със зеленчуци в гювеч след предварителна подготовка.
-
Можете ли да предложите рецепта за свински ребърца на фурна, която включва различни подправки и гарнитура, но не е с мед и чесън?
-
Мога ли да готвя сърца и бъбреци заедно?
-
Имам сварени картофи и готварска сметана, така че реших да направя бърза запеканка. Мога ли да използвам пилешко месо от печене и какви подправки ще ми препоръчате?
-
Имам няколко излишни ябълки. Можете ли да ми дадете рецепта за тесто за кошнички, което да ги използвам, като ги изпека във форма за мъфини и ги напълня с ябълки с канела и орехи?