Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 129

• 34 191
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • Кърджали
Ако трябва да се сменя някой и нещо, това са сценаристите.
Аз пак съм пас....

# 76
А, ще го мернем бе, то иначе на един гол дестан как ще карат Grinning

Рени, страх + петиции международни имало + чак искания за смяна на режисьора, че нали френдове били с Ураз. Смятай! Гнус направо!

Евенце, това горното, честно да ти кажа, не го разбрах съвсем добре, ама, като го прочетох,  една мисла ме освети. Що наистина не вземете да организирате една международна петиция в защита на Гедиз, Ураз, против противните сценаристки, режисьора, против шашавото Наре и отвратителния Санджар. Ами така де - това, както и да го погледнеш, са си значими проблеми за човечеството в момента, със сигурност много хора ще се подпишат.  Аз лично няма, ама то един глас по-малко не е фатален.     Wink

# 77
  • Кърджали
А иначе хич не искаше Санджар, Менекше да си го държала, нямало да му прости, нямало да забрави.... И изведнъж Санджар се разведе и тя вече готова да се жени.
Ок, хубаво е да се прощава, човешко е да се греши, ама след толкова гръмки думи поне да го бяха направили да прилича на дестан..

# 78
Моля ви , кажете на мен - неуката какво е това дестан ? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 79
  • Кърджали
Всичко това, което не успяват да покажат тук. Това тук е дестан, китайско производство...

# 80
Филе, ти си интелигента жена, недей така, моля те Stuck Out Tongue Winking Eye

destan - епос

демек, легендата за птичките Sunglasses

Оф, насадили марули връз Акън Head Band

Heart Eyes

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 21:17 от Еванджелин

# 81
  • Яко в Матрицата...
Ах, Гиздьо, остави я Наре да си играе на дестан! Sob

# 82
Оф, и аз не ща да си говорят, пък било и за последен път Head Band

Това с портокалите беше много тъпо. Сори, ама освен треш, друго не мога да го нарека. Никакво въображение нямат тези другарки.

Много селски изпълнения имаше пак в тази серия. Хуморът им куца, валла.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 22:52 от Еванджелин

# 83
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Simple Smile

Цяла седмица официалните акаунти на дизито игнорират Гедиз, но пък зрителите вчера са застанали зад Ураз Wink

Доколкото видях и рейтът в Тотала се е вдигнал - 6,47...

# 84
Привет и от мен Hug

Рени, как няма да го игнорират, като са заплашени от перуанските бабки Grinning

Из мъдростите на Сандю снощи:

Не е важно как и колко си сгрешил, важното е кой ще ти прощава Head Band

Не е цитат, но в този смисъл.
Не видях никакви угризения на съвестта ни в Санджар, ни в Наре, ни в Каврук. Весело и щастливо си живуркат, майтапи фалан...
Една буля Фериде се тревожи, че марулите ще увяхнат, примерно Grinning

# 85
  • Яко в Матрицата...
Перуанските баби JoyJoy Еве, олсун, нека да го игнорират, зрителите ще покажат кой е кралят в това дизи Stuck Out Tongue Winking Eye

ПП Това с портокалите наистина е било голяма простотия. Сахра ще излезе куку като брат си. Само не разбрах, Гидьо знаеше ли за този й конкретен план. Съмнявам се да е бил за...

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 09:57 от Reni - BG

# 86
  • Кърджали
Преъртях го набързо с мишката. Ужас...
Не било важно кой е сгрешил, а кой прощавал. Ти да видиш... Значи никой друг не може да очаква прошка, щото нали си нямат Наре да им прощава.
Това с портокали те пъкк....
Рени, Гедиз май не знаеше за този ѝ план на Сахра.Той изрично ѝ каза че каквото и да правят, квото и да струват, Мелек и Наре не трябва да пострадат по никакъв начин.

# 87
Гедиз не знаеше, Рени. Разбраха се със Сахра, той да фалира фирмата, а тя да се сближи с Наре, за да разбере нещо за трупа. Тя го попита какви плодове обича Наре, а той й каза - портокали. Там се разделиха.Това серум на истината ли е, елексир ли е, не знам, но направо ми скриха шапката Grinning
Нейсе... Stuck Out Tongue Winking Eye
И да, Гедиз иска Санджар в затвора, не да умира. Мелек и Наре да не пострадат.
Романтиката се въртеше пък около отваряне врати на коли Smirk , много влизащ в положение Санжар и т.н.
Направо нов човек, Санджар Гедиз олду Joy

# 88
  • Яко в Матрицата...
Мерси за разясненията, момичета! Heart Така си  и знаех, Гидьо може да е предател, но не би пожелал смъртта на когото и да било, нито пък да го тровят с разни елексири... за разлика от любимата му жена, която го закопа, засега на думи 🤦, ама знае ли човек...

# 89
Рени, много ми е интересно, любимата жена как щеше да му набие канчето този път Grinning
Да кажа, че Яхя много ми хареса, как каза на батю си в очите истината.
Ама на, Сандю има оправдание за вся и всьо, все пак е Ефе, Ехеее. Де се мери с него наш Яхя, че тръгнал и той да предава любимата си жена?

Общи условия

Активация на акаунт