Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 129

• 34 193
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Кърджали
Еви, за първи път да ми хареса нещо изречено от Яхя.

# 91
  • Плевен / София
Еви, за първи път да ми хареса нещо изречено от Яхя.
И на мен...Дуйгу ме ядоса....Яхя трябвало да си понесе последствията....Факт е, че и двамата сгрешиха относно Елван...

# 92
Момичета Heart Eyes , беше ли интересна серията ,че гледам ЗЯ и Селджуците са ни отвяли Joy
Еви Joy , много хубави снимки на Гиздьо Grinning

# 93
Статия от Ранини, че Дъщерята на посланика ще започне излъчване в САЩ.

Ето част от написаното:

"Пътуването в чужбина на Дъщерята на посланика продължава, без да се забавя.

Inter Media, която разпространява поредицата, обяви, че дъщерята на посланика (The Ambassador's Daughter) също е продадена на САЩ и ще се появи в излъчващия на испански канал Univision. Драмата ще се излъчи под името „La Hija del Embajador“.
Хорхе Балесте, името на Univision, отговорно за придобиването на сериала, насочи вниманието към успеха на Kara Sevda, една от поредиците, представена от Inter Media, на екраните на Univision. Балест отбеляза, че телевизионният сериал „Дъщерята на посланика“ е още един пример за ангажираността на Univision с висококачествени продукции и предизвикателни истории, които могат да привлекат публика в САЩ.
Беатриз Джеа Окан, която отговаря за покупките и продажбите на Inter Medya, заяви, че е голямо удоволствие да работи с Univision и че Дъщерята на посланика, която спечели турската публика, получи голяма похвала от други страни. Той също така добави, че с радост съобщават, че сериалът, който привлича вниманието със своите звездни имена, скоро ще бъде в Univision.
Продаден на повече от 50 страни по света, Sefirin Kızı продължава да се появява по телевизията Star в понеделник вечерта."

Напомням, че Кара Севда беше излъчен на същия канал - Univision, и докато течеше, беше безспорен лидер и стана феномен. Спомняте си и специалните епизоди, които пуснаха от телевизията там, по повод финала му. Остава да пожелаем същия успех и на „La Hija del Embajador“ Grinning
Univision е най-големият испаноговорящ канал в САЩ.

# 94
  • Яко в Матрицата...
Да им е честито на екипа! Да го гледат в САЩ с интерес! Да е успешен! Пък може и тук, по някой български канал да го дадат...  Simple Smile

# 95
Единствен в тренда снощи, от участници, герои и т.н.

Съобщение, което само Гедиз може да напише:

"Да честитя ли, или да разруша всичко, не знам. Но знам, че трябва да говорим за последен път. Може би имам нужда да ме погледнеш в лицето и да кажеш, че ме мразиш. Много лошо се разпаднах, Наре."

Билге Heart Eyes

И КеНита, сътворени с помощта на майсторството на Хилал Сарал и Толга Четин Heart Eyes

# 96
  • Кърджали
Уау, не съм обърнала внимание на СМС-а, но да - това само той може да го напише. Малко ми напомня наедни негово думи от първи сезон, когато разбира, че Наре въобще не е заминавала за Барселона " Сега д те прегърна, да те разтърся силно ли.. То и двете няма да мога да ги направя..."...

# 97
Единствен в тренда снощи, от участници, герои и т.н.

А, добър ден Stuck Out Tongue Closed Eyes

Съобщение, което само Гедиз може да напише:
"Да честитя ли, или да разруша всичко, не знам. Но знам, че трябва да говорим за последен път. Може би имам нужда да ме погледнеш в лицето и да кажеш, че ме мразиш. Много лошо се разпаднах, Наре."

Прекрасно Heart Eyes
Тя отиде ли при него или го оставиха за следващия епизод?
Обещавам да не питам друго Smile

# 98
  • Плевен / София
Прекрасно Heart Eyes
Тя отиде ли при него или го оставиха за следващия епизод?
Обещавам да не питам друго Smile

От това, което гледах сутринта, оставиха го за следващия епизод...

# 99
  • Яко в Матрицата...
Не съм гледала серията, не знам дали ще се прежаля, но ще ми е интересно да прочета различни мнения за нея, повтарям за серията...

# 100
Сериалът определено буди дискусии, лошото е, че са отрицателни и водят до спорове, които са излишни, нито феновете на Гедиз ще си променят мнението, нито другите. Жалко за сериала, имаше голям потенциал, но бе пропилян, жалко и за актьорите, големи имена като Неслихан и Енгин, а играят в някаква пародия.

# 101
Жалко за амер. зрители , не знаят в каква боза ще потънат Joy , те ще очакват втора Кара Севда , по добре да бяха купили Фатиха .Вярно , той не е най високо ниво , но даже и с малко тъпия сезон 2 имаше повече логика в него , сравнен с това тук Stuck Out Tongue Winking Eye

# 102
  • Плевен / София
Жалко за амер. зрители , не знаят в каква боза ще потънат Joy , те ще очакват втора Кара Севда , по добре да бяха купили Фатиха .Вярно , той не е най високо ниво , но даже и с малко тъпия сезон 2 имаше повече логика в него , сравнен с това тук Stuck Out Tongue Winking Eye
На турският зретел обаче явно му харесва....

# 103
Гости Hug вярно харесват го ( е , и любовта им към Несли и Енгин също ) и това е добре за сериала , те да главния фактор , не чуждестранните фенове  .Радвам се ,че нашето момиче участва в поредния успешен сериал все пак Heart

# 104
  • Плевен / София
Гости Hug вярно харесват го ( е , и любовта им към Несли и Енгин също ) и това е добре за сериала , те да главния фактор , не чуждестранните фенове  .Радвам се ,че нашето момиче участва в поредния успешен сериал все пак Heart
Като знам колко са сводолюбиви и разкрепостени не занам как ще възприемат Санджар Ефе и прошката на Наре.
Добре изгради връзката между баща и дъщеря, но тя не трябваше да се връща назад....За мен има непростими неща....

Общи условия

Активация на акаунт